Mis sel mehel siis viga oli, et see kõikidega magav naine talle "päh!" ütles?Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 18:09Ei saa aru jah, miks mõni mees arvab, et kõrge libiidoga naine magab suvalistega ja on kogu aeg vaja uusi. Ta võib täiesti vabalt olla püsisuhtes ja igati truu. Need asjad pole kuidagi seotud. Ringi liiderdavad pigem katkise hingega naised, kellel on mingi hingeline probleem. Kas otsivad muudkui hoolimist ja armastust või püüavad oma ego sellega tõsta, et neid tahavad paljud. Mõni ajab just suhtes mehi taga, et taas tõestada, näe, olen sellest naisest parem ja lohistasin su mehe ära. Pole mul head suhet, pole sul ka vaja. Kõrge libiidoga pole ükski nendest olukorrast seotud. Aga mõni mees arvab, et kui on kõrge libiidoga naine, siis tema saab ta kindlasti kätte. Ma pole näinud solvunumat meest, kui üks mu tuttav, kes lõi külge naisele, kes pidi absoluutselt kõigiga magama. Aga tema peale tegi ainult põlglikult päh.
Miks naine tüdib seksist?
-
Külaline
-
Külaline
Sa siis enam nagu üldse ei mäleta, mida sa siia kirjutanud oled? Iga päev ju kirjutad meile kuidas su naine jättis su maha ja nüüd joob sõbrannadega veini, tinderdab jne.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 22:25Segane jutt sul ja ei oskagi nagu vastata sellele.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 21:16Aga miks sa siis jahud vahetpidamata sellest, kuidas naised ikka peret lõhuvad ja ilged süüdlased on? Tore ju, kui su maha jättis.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 21:10
Miks peab kodus olema mingi naine? Päriselt. Miks peaks? Võid neid külla kutsuda kui juba paar sahmakat kuskil mujal ära tehtud. Aga siis pole ka piikka pidu. Hommikul jalad alla ja vutt vutt iga roju oma koju.
-
Külaline
Laiskadeks olesklejateks muutuvad. Üldjuhul on keskealine naine rämedalt laisk, vastutustundetu ja põhjendamatult heal arvamisel endast. Üldjuhul saab elu karm reaalsus neid kätte. Julgelt 1/3 on üksikud. Viril irve ümber
suu seletavad, et oiii kui häääon elu neil nüüd.
-
Külaline
Sa sa ei viitsi isegi naeratusega varjata oma peeessekukkunud elu kibedust. Nii läbikukkunud elu pole küll ainult naiste tehtud, ikka sa ise oled feilija. Head meest ei jäeta maha.
-
Külaline
Sa mõtles, et selline nagu K. Linkmann?Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 16:29 Üldjuhul on keskealine naine rämedalt laisk, vastutustundetu ja põhjendamatult heal arvamisel endast.
-
Külaline
See on õige. Häid naisi jäetakse küll maha, sest teatavasti mõtlevad mehed tilliga ja neil piisab sellest, et uus naine on uuem. Tema muud väärtused ei puutu asjasse. Samas naised sellepärast mehi maha ei jäta, et tahaks uut meest proovida. Sellisel mehel peab ikka midagi väga tõsiselt viga olema, et naine ta maha jätaks. Aga see tüüp siin on ju rääkinud korduvalt, milline ta on: pettis, kodus midagi ei teinud, jõi, potentsiprobleemid, võlad. Ja nüüd, kujutad ette, on pahane, et naisel lõpuks villand sai.Head meest ei jäeta maha.
-
daryteeele
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist