Valio, Tere ja Leibur teenivad ka sinu pealt iga jumala päev ja manipuleerivad sind reklaamidega takkaotsa. Kui liiga vähe või liiga palju nende kaupa tarbid, läheb tervis ka tuksi. Aga raha, näe, liigub.kes julgevad kahelda, et nende tervisega on raha nimel manipuleeritud.
Pfizer nägi kohta, kus teenida, manipuleeris andmetega, liigutas väga palju raha ja liigutab siiani.
Uus vaktsiin, võtke järjekorda!
-
Külaline
-
Külaline
Alati teeb nalja kui lugeda, mis pöörde vestlused võtavad. Kui vaktsiini teemal võtab sõna nt vene keele õpetaja, siis pole ta pädev. Kui keegi, kes on statistikat õppinud ja ka oskab teaduskirjandust lugeda, siis ka tema on ikka loll, kuna liiga kaua õppinud. Muidugi, oleks kohe pidanud aastaga kõik ära tegema.
Kui keegi ei loe algallikaid siis ei tohi ka sõna võtta. Aga kui keegi loeb, siis ta ka loll, kuna kust ta selle aja küll on võtnud ja loll ka, et ei usalda Pfeizerit. Pfeizer muideks on maksnud läbi aegade ühe suurima trahvi - kuna võltsisid andmeid
. Aga see selleks, seda ei taha kovidioodid ka teada või ütlevad, et mis siis ikka. Tegid vea ja õppisid sellest.
Kui vaktsineeritud saavad koroona ja pärast jäävad mingid sümptomid vinelema, siis ei mõtle nad üldse et oot.. miks ma vaktsineerisin. Sümptomid on kindlasti tingitud koroonast, aga mitte mingil juhul vaktsiinist. Või siis ütlevad, et aga ilma vaktsiinita oleksin surnud .
Või siis, et kui massivaktsineerine algas- et sel hetkel polnud paremat lahendust. Aastakümneid on proovitud teHA RSV vaktsiine, ükski pole õnnestunud. Või vaesed ahvikesed on katsetel surnud üksteise järel. Aga muidugi, kuue kuuga sai tehtud valmis, safe and effective!!! Miks ei panustatud seda kuute kuud pigem ravimi väljatöötamiseks? Õige, kui oleks olnud ravim, poleks saanud vaktsiinid ju “ajutist” müügiluba.
Kovidiootide kognitiivne dissonants on nii suur, et ongi tegelikult täielik ajaraisk üldse. Mul ükskõik kui palju keegi end vaktsineerib - süstigu silmini tais end.
Kui keegi ei loe algallikaid siis ei tohi ka sõna võtta. Aga kui keegi loeb, siis ta ka loll, kuna kust ta selle aja küll on võtnud ja loll ka, et ei usalda Pfeizerit. Pfeizer muideks on maksnud läbi aegade ühe suurima trahvi - kuna võltsisid andmeid
Kui vaktsineeritud saavad koroona ja pärast jäävad mingid sümptomid vinelema, siis ei mõtle nad üldse et oot.. miks ma vaktsineerisin. Sümptomid on kindlasti tingitud koroonast, aga mitte mingil juhul vaktsiinist. Või siis ütlevad, et aga ilma vaktsiinita oleksin surnud .
Või siis, et kui massivaktsineerine algas- et sel hetkel polnud paremat lahendust. Aastakümneid on proovitud teHA RSV vaktsiine, ükski pole õnnestunud. Või vaesed ahvikesed on katsetel surnud üksteise järel. Aga muidugi, kuue kuuga sai tehtud valmis, safe and effective!!! Miks ei panustatud seda kuute kuud pigem ravimi väljatöötamiseks? Õige, kui oleks olnud ravim, poleks saanud vaktsiinid ju “ajutist” müügiluba.
Kovidiootide kognitiivne dissonants on nii suur, et ongi tegelikult täielik ajaraisk üldse. Mul ükskõik kui palju keegi end vaktsineerib - süstigu silmini tais end.
-
Külaline
Selle nimi on äri, nii see käibki. Võidab see, kelle kaupa rohkem ostetakse. Ravimite tootjafirmad samamoodi. Ega nad ei tulnud maailma päästma, nad soovivad rohkem kasumit, paremaid lepinguid, raha uuringuteks, et toota järgmist ravimit. Kehv tervis on vesi nende veskile. Nagu tühi kõht toiduainetööstusele.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:25Valio, Tere ja Leibur teenivad ka sinu pealt iga jumala päev ja manipuleerivad sind reklaamidega takkaotsa. Kui liiga vähe või liiga palju nende kaupa tarbid, läheb tervis ka tuksi. Aga raha, näe, liigub.kes julgevad kahelda, et nende tervisega on raha nimel manipuleeritud.
Pfizer nägi kohta, kus teenida, manipuleeris andmetega, liigutas väga palju raha ja liigutab siiani.
-
Külaline
Leiva koostisained on selgelt välja toodud. Lisaks on see ka minu enda otsus kui palju ja kas ma seda söön, et inimväärset elu elada. Leiburi leivaviilu söömisest ei sõltu kas ma saan restorani sisse või ei. Kas ma seda tarbin või ei, on minu otsus millel ei ole mitte mingisugust mõju ülejäänud elule. Vaktsiiniga oli teine lugu. Pole mõtet selliseid võrdlusi tuua. Nakatusid mittevaktsineeritud ja vaktsineeritud samamooodi, haiglas lõpetasid riskigrupid samamoodi sõltumata vaktsiini staatusest.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:25Valio, Tere ja Leibur teenivad ka sinu pealt iga jumala päev ja manipuleerivad sind reklaamidega takkaotsa. Kui liiga vähe või liiga palju nende kaupa tarbid, läheb tervis ka tuksi. Aga raha, näe, liigub.kes julgevad kahelda, et nende tervisega on raha nimel manipuleeritud.
-
Külaline
Loomulikult. Lisaks söön peoga ravimeid ja usaldan, et need teevad mu elukvaliteeti paremaks.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:23Näed, oledki näide lihtsalt manipuleeritavast massist, kes arvab, et teise laulu laulmine teeb ta kuidagi teistest paremaks. Keegi on ka sulle teemad ette söötnud ja ka sina nämmutad neid lauseid järgi.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:13Aga nad ei uuri. Keegi on neile selle teema ette söötnud ja siis nämmutatakse neid lauseid järgi.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 09:55
Kas see, kes viitsib uurida, on lihtsake? Või miks sa tembeldad rumalateks neid, kes viitsivad uurida ja süveneda? Siin on selge vastuolu ju. Lihtne inimene elab oma elu, teeb tööd. Kui öeldakse, et vaktsineeri, vaktsineerib, kui öeldakse, et maamaks, ahahh, ok, kohe maksan. Nad ei uuri tausta, ei süvene rohkem, kui pealiskaudsele inimesele lihtsaks eluks vaja. Selliseid on hästi lihtne valitseda, sest nad on suht kõigega nõus.
Su bussist ei tea ma midagi, ei viitsi uurida ka, siinkohal eelistan mitteteadmist. Ka antud teadustööd ei ole lugenud, aga austan inimesi, kes veel viitsivad küsida "Miks?" ja vastuse nimel tööd teha.
P.S. ma olen veendunud, et keegi ei oska peast öelda ka meie kraanivee keemilist koostist. Aga niikaua, kuni mõni isake pole seda kahtlaseks tunnistanud, joovad ikka. Ilma teadustöid tegemata.
-
Külaline
Pfeizer algandmeid võid sa ju lugeda, vaevalt et sa Pfizer'i algandmetele ligi pääsed.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:29 Alati teeb nalja kui lugeda, mis pöörde vestlused võtavad. Kui vaktsiini teemal võtab sõna nt vene keele õpetaja, siis pole ta pädev. Kui keegi, kes on statistikat õppinud ja ka oskab teaduskirjandust lugeda, siis ka tema on ikka loll, kuna liiga kaua õppinud. Muidugi, oleks kohe pidanud aastaga kõik ära tegema.
Kui keegi ei loe algallikaid siis ei tohi ka sõna võtta. Aga kui keegi loeb, siis ta ka loll, kuna kust ta selle aja küll on võtnud ja loll ka, et ei usalda Pfeizerit. Pfeizer muideks on maksnud läbi aegade ühe suurima trahvi - kuna võltsisid andmeid. Aga see selleks, seda ei taha kovidioodid ka teada või ütlevad, et mis siis ikka. Tegid vea ja õppisid sellest.
Kust sa võtad seda, et ei uuri? Kes on selle teema ette söötnud? Kraanivee keemilist koostist ei oska hetkel öelda, kuna pole otseselt huviorbiidis. See pole mingi saladus ega uudis, et kraaniveest leidub (vähemalt minu elukohas) nii antibitootikumide kui ka beebipillide osakesi. Plastmassi olevat leitud isegi vastsündinud nabanööris. Kui keegi aga hakkaks tegema meeletut kampaaniat, et kraanivett juua on keelatud ja PEAB jooma konkreetse brändi pudelivett, ja kui ma seda ei joo, siis ma tööle ja kooli ei tohi minna, siis tekiks minul isiklikult huvi, et mis on siis kraanivee sees ja veel huvitavam - mis on selle teise vees, mida sunniviisiliselt Peab võtma, et ühiskonnas funktsioneerida.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:13Aga nad ei uuri. Keegi on neile selle teema ette söötnud ja siis nämmutatakse neid lauseid järgi.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 09:55Kas see, kes viitsib uurida, on lihtsake? Või miks sa tembeldad rumalateks neid, kes viitsivad uurida ja süveneda? Siin on selge vastuolu ju. Lihtne inimene elab oma elu, teeb tööd. Kui öeldakse, et vaktsineeri, vaktsineerib, kui öeldakse, et maamaks, ahahh, ok, kohe maksan. Nad ei uuri tausta, ei süvene rohkem, kui pealiskaudsele inimesele lihtsaks eluks vaja. Selliseid on hästi lihtne valitseda, sest nad on suht kõigega nõus.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 09:35
Vaata, mina tegelikult ka ei tea, kas mul täna buss saabub ja kas ta mu sihtkohta viib. Kogemus näitab, et üldiselt tuleb ja viib. Mitte küll alati. Kas see on pimesi usaldamine? Olen ma seetõttu lihtsake, et istun ikka bussipeatuses ja ootan oma bussi?
Su bussist ei tea ma midagi, ei viitsi uurida ka, siinkohal eelistan mitteteadmist. Ka antud teadustööd ei ole lugenud, aga austan inimesi, kes veel viitsivad küsida "Miks?" ja vastuse nimel tööd teha.
P.S. ma olen veendunud, et keegi ei oska peast öelda ka meie kraanivee keemilist koostist. Aga niikaua, kuni mõni isake pole seda kahtlaseks tunnistanud, joovad ikka. Ilma teadustöid tegemata.
Andmed pidi pfeizer kohtu otsusega välja andma. Täiesti olemas.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:43Pfeizer algandmeid võid sa ju lugeda, vaevalt et sa Pfizer'i algandmetele ligi pääsed.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:29 Alati teeb nalja kui lugeda, mis pöörde vestlused võtavad. Kui vaktsiini teemal võtab sõna nt vene keele õpetaja, siis pole ta pädev. Kui keegi, kes on statistikat õppinud ja ka oskab teaduskirjandust lugeda, siis ka tema on ikka loll, kuna liiga kaua õppinud. Muidugi, oleks kohe pidanud aastaga kõik ära tegema.
Kui keegi ei loe algallikaid siis ei tohi ka sõna võtta. Aga kui keegi loeb, siis ta ka loll, kuna kust ta selle aja küll on võtnud ja loll ka, et ei usalda Pfeizerit. Pfeizer muideks on maksnud läbi aegade ühe suurima trahvi - kuna võltsisid andmeid. Aga see selleks, seda ei taha kovidioodid ka teada või ütlevad, et mis siis ikka. Tegid vea ja õppisid sellest.
Selles on kindlasti roll asjaolul, et aastajagu ei toimunud MINGIT krooniliste haiguste ravi, ei vähiravisid, ei uusi haigestumiste avastamisi, kõik aur läks koroona peale ja haiglad muid patsiente isegi sisse ei võtnud, olidki kodus ja kui midagi sel ajal juhtus, siis kahju küll... selle tagajärgi on kindlasti veel tunda liigsuremuse näol ja faktoreid on tõenäoliselt veelgi, nii kaudselt krooonaga seostuvaid kui eraldiseisvaid.Leevike kirjutas: ↑26 Juun 2024 01:23 Nojah, nüüd siis tegelevad need, kes eesliinile jäid liigsuremuse tagajärgedega. Nimelt on enamikes Euroopa riikides ju peale koroona põhiaastat liigsuremus olnud. Kummalisel moel on hüppeliselt kasvanud noortemate inimeste vähki haigestumine. Lugeda saab isegi niiöelda TURBOvähkidest. Lisaks loomulikult kõik need sportlaste ja teiste noortemate inimeste "died suddenly" juhtumid.
/.../
Absoluutselt. BMJ ehk British Medical Journal, väga hiljutine uuring. Aga allikaid on palju, palju.
https://bmjpublichealth.bmj.com/content/2/1/e000282
-
Külaline
Miljonid naised neelavad beebipille või manustavad muul kujul omale sünteetilisi hormoone. Sellel on tervele maailmale suur mõju. Ometigi ei ole sellist antikampaaniat nagu koroona vaktsiiniga. On ikka küll naeruvääene, et selle kolme doosi peale mõni siiani leilis ja uurib teaduslikke artikleid. See ei ole suurim tervise mõjutaja, et selle nimel nii palju aega raisata. Koroona ajastu aktiviseeris vist paljusid, kellel skisofreenia eeldused.
-
Külaline
Jeebus, sulle kirjuta must-valgel ette, ikka aru ei saa.Leevike kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:48Andmed pidi pfeizer kohtu otsusega välja andma. Täiesti olemas.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:43Pfeizer algandmeid võid sa ju lugeda, vaevalt et sa Pfizer'i algandmetele ligi pääsed.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 10:29 Alati teeb nalja kui lugeda, mis pöörde vestlused võtavad. Kui vaktsiini teemal võtab sõna nt vene keele õpetaja, siis pole ta pädev. Kui keegi, kes on statistikat õppinud ja ka oskab teaduskirjandust lugeda, siis ka tema on ikka loll, kuna liiga kaua õppinud. Muidugi, oleks kohe pidanud aastaga kõik ära tegema.
-
Külaline
2009 oli gripipandeemia. Kogu maailmas. Eestis olid intensiivid rahvast täis. Haigestus ligi 50 000 inimest ja suri mitusada. Siis polnud mingit paanikat. Aga seekord oli vaja. Halleluuja taolised lollpead läksid koos meie nõmedate ja truualamlike ametnikega käskudega kaasa ja hakkaisd demokraatia alustalasid kõigutama. Jahh suri ka covidisse inimesi. Aga enamus suri kaasuvatesse haigustesse ja olid ka rämedas ülekaalus. Iga surm märgiti covidiks.Hallleluuja! kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:53Tead, ole ise kuss! Sina ei pidanud neid inimesi koroonasse suremas nägema, mina olin nende kõrval ja aidata ei saanud mitte kuidagi! Ära enam mulle vasta palun! Mul ei ole sinusuguste jaoks lihtsalt mitte ühtegi head sõna alles!Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:50Halleluuja jopski. Ahh, et sellega saadi piir peale.sinutaolised ajavad nii närvi, et halleluuja. kas sa ka tead tugitooli arst ja ajupestud ori,et vaktsiin oli koroona tüvest mitu põlvkonda maas. see muudkui mutanteerus aga sisse süstiti mürki mis oli poolikult valmis tehtud esimese hooga ja esimesele tüvele. mitte keegi ei tea kuiplaju kahju inimestele, majandusele ja kõigele sellele muule tehti. aga halluuutajad lõugavad truualamlikult edasi. eestis oli veel hästi aga paljudes riikides mindi lausa hulluks.sinutaolised koputasid inimeste peale ja lõugasid, kisasid lärmasid ja huilgasid, et kõik kes on vaktisneeri ata on mõrtsukloomad. jää juba ükskord vait klounHallleluuja! kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:23 Ausalt öeldes ajavad mind need vaktsiiniplõkserdised kohutavalt närvi. Jube hea on kuskilt enda turvalisest tugitoolist plärtsuda ja teooriaid arendada!
Sellest nagu üldse aru ei saada, et nendele kõige karmimatele koroona tüvedele saadi tegelikult vaktsiinidega piir peale. Jah, peale vaktsiine muutus olukord tunduvalt kergemaks. No kui te ei usu, ärge siis uskuge, aga krt ärge sel teemal ka plõksige! Tore, kui te ise ei põdenud, ega kedagi lähedast ei kaotanud. Olge lihtsalt õnnelikud. Koroona teema peaks olema nüüdseks lõpetatud!
-
Külaline
Kas siis oli ka Eestis asi nii hull, et pidi välihaiglaid rajama nagu COVIDiga Saaremaal? Muide, igaks juhuks püstitati ka Tallinna haiglate juurde triaažitelgid.2009 oli gripipandeemia. Kogu maailmas. Eestis olid intensiivid rahvast täis. Haigestus ligi 50 000 inimest ja suri mitusada. Siis polnud mingit paanikat.
-
Külaline
said ju topeltpalka ja preemiaid. mis vingud. perarstidele maksti iga ära torgatud ohvri eest jne, jne. ja tõhustusdoosid. tule taevas appi. kas neid õigustad ka või. 3-4-5 tükki. palju neid oleks pidanud inimene enda kerre laskma. hoidku jumal mind sinutaoliste ajupestud meedikute eest. keskmine meedik on kaelstunud ja haigete kannatuste ja valude suhtes immuunsed. peaasi, et neil kergem ja vähem tööd oleks. minge perh-i emosse nädala sees.õhtul. vaikus. aga ootad tundide kaupa. ja saad sõimata. meedikud. või seda pereartsti süsteemi.Hallleluuja! kirjutas: ↑26 Juun 2024 01:13Ilusam? Ei, ilus ei ole peaaegu mitte ükski surm. Aga muul juhul ei kaota sa tavaliselt mitut patsienti päevas, lisaks siis need, keda näed minemas järgmisena. Jah, koroona surmad olid üsnagi sama hullud, kui vähi surmad. Ma arvan, et see aeg on paljudele meedikutele tempel mällu igaveseks. Mitte iial ei taha enam sellist asja läbi elada ja eesliinile ka enam ei suudaks minna.Leevike kirjutas: ↑26 Juun 2024 01:04Kui Sa töötad haiglas, siis vaevalt, et koroonasurm on hullem kui paljud teised surmad. Surm on surm, midagi ilusat seal ei saagi olla reeglina. Eriti kui haiglas, riskigrupid, vanad inimesed. Kas gripisurm on siis ilusam? Vähisurm?Hallleluuja! kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:53
Tead, ole ise kuss! Sina ei pidanud neid inimesi koroonasse suremas nägema, mina olin nende kõrval ja aidata ei saanud mitte kuidagi! Ära enam mulle vasta palun! Mul ei ole sinusuguste jaoks lihtsalt mitte ühtegi head sõna alles!
-
Külaline
Mis sa valetad vastik demagoog. 10% meedikutest olid rakkes. Ehk 20%. Müts maha nende ees. Ülejäänud said palka edasi ja logelesid. Silma, kõrva arstile ei saanud. Mitte ühelegile arstile ei saanud. Plaanilised operatsioonid lükati edasi jne. Mis sa arvad, et need arstid olid kõik covidi osakondades või? kas need olid kummist või? Et kohe kõik arstid ära mahtusid. Pluss paar tuhat õde.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 07:16 Asjaolu, et kõik arstid tegelesid koroonaga ja teised patsiendid jäid omapäi, mistõttu need omakorda surema hakkasid, ei mängi muidugi mingit rolli/sarkasm, kui keegi aru ei saanud/. Ikka on vaktsiin süüdi.
Meie ajupestud loll ametkond koos valitsusega tektas meeletu medistiinilise kriisi oma oskamatu juhtimise ja ülereageerimisega. Lisaks halvenes rahva tervis metsikult. Kõiks surmad sai aga covidi kirja panna.
-
Külaline
Ei märgitud ja suri igasuguseid inimesi kuni viirus läks leebemaks. Vigu tehti, aga eks vaadati, mis mujal maailmas toimus. Itaalias inimesed isolatsioonis ei istunud, ikka suhtlesid edasi ja inimesi suri ikka meeletutes kogustes mingil ajal. Ja ei märgitud Eestis kõik covidiga surnud inimesi nii, et surid covidisse. Sa mäletad väga valesti asju.Aga enamus suri kaasuvatesse haigustesse ja olid ka rämedas ülekaalus. Iga surm märgiti covidiks.
-
Külaline
Millest on tingitud hirmus vajadus pärast kaklust rusikatega vehkida mingeid lolle linke mõnitavalt esitades? Ainult iseenda rumalust näitate ju. Koroona pole läbi, aga vaktsiinidel oli suur osa selle võitmisel ja leebumisel.
-
Hallleluuja!
- Teerajaja
- Kontakt:
Mis ma vingun või? Sulle ei ole küll empaatiat antud ka mitte küünemusta koguses. Ma siia teemasse enam lugema ei tule, mõtetu ärrituda. Kes ei taha aru saada, see ei saa.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 12:40said ju topeltpalka ja preemiaid. mis vingud. perarstidele maksti iga ära torgatud ohvri eest jne, jne. ja tõhustusdoosid. tule taevas appi. kas neid õigustad ka või. 3-4-5 tükki. palju neid oleks pidanud inimene enda kerre laskma. hoidku jumal mind sinutaoliste ajupestud meedikute eest. keskmine meedik on kaelstunud ja haigete kannatuste ja valude suhtes immuunsed. peaasi, et neil kergem ja vähem tööd oleks. minge perh-i emosse nädala sees.õhtul. vaikus. aga ootad tundide kaupa. ja saad sõimata. meedikud. või seda pereartsti süsteemi.Hallleluuja! kirjutas: ↑26 Juun 2024 01:13Ilusam? Ei, ilus ei ole peaaegu mitte ükski surm. Aga muul juhul ei kaota sa tavaliselt mitut patsienti päevas, lisaks siis need, keda näed minemas järgmisena. Jah, koroona surmad olid üsnagi sama hullud, kui vähi surmad. Ma arvan, et see aeg on paljudele meedikutele tempel mällu igaveseks. Mitte iial ei taha enam sellist asja läbi elada ja eesliinile ka enam ei suudaks minna.
-
Külaline
Väga rumal kommentaar.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 12:55 Millest on tingitud hirmus vajadus pärast kaklust rusikatega vehkida mingeid lolle linke mõnitavalt esitades? Ainult iseenda rumalust näitate ju. Koroona pole läbi, aga vaktsiinidel oli suur osa selle võitmisel ja leebumisel.
Normaalne on, et pärast sarnaseid sündmusi, nagu pandeemia, toimub arutlus teemal mis läks valesti ja mida tuleks järgmisel korral arvesse võtta. See on normaalne töö käik, et sellistest sündmustest õpitaks. Oma järeldused saavad teha nii teadus, meditsiin, päästekorraldustiim kui kõik teised ühiskonna normaalseks toimimiseks vajalikud instantsid. Mõnes diktatuuririigis võibolla üritatakse kõik kalevi alla lükata ja kriitikuid vaigistada, aga normaalses ühiskonnas on diskussioon normaalne asjade käik. Nii see peabki olema ja rahval on õigus oma sõna sekka öelda.
-
Külaline
Seda pole vaja teha. Nagu näha sellest lambakarjast siin. Nagu kästakse nii tehtakse ja truualamlikult kooogutatakse kaasa. Kui keegi arvab teisita hakatakse mõnistama ja tühistama.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 13:39Väga rumal kommentaar.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 12:55 Millest on tingitud hirmus vajadus pärast kaklust rusikatega vehkida mingeid lolle linke mõnitavalt esitades? Ainult iseenda rumalust näitate ju. Koroona pole läbi, aga vaktsiinidel oli suur osa selle võitmisel ja leebumisel.
Normaalne on, et pärast sarnaseid sündmusi, nagu pandeemia, toimub arutlus teemal mis läks valesti ja mida tuleks järgmisel korral arvesse võtta. See on normaalne töö käik, et sellistest sündmustest õpitaks. Oma järeldused saavad teha nii teadus, meditsiin, päästekorraldustiim kui kõik teised ühiskonna normaalseks toimimiseks vajalikud instantsid. Mõnes diktatuuririigis võibolla üritatakse kõik kalevi alla lükata ja kriitikuid vaigistada, aga normaalses ühiskonnas on diskussioon normaalne asjade käik. Nii see peabki olema ja rahval on õigus oma sõna sekka öelda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist