Kus ööbida Tallinna lennujaama lähedal?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 17:34
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 14:10
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 13:49 Ei tea miks linna ei pane ühtegi ööbussi lennujaama suunas. Taksofirmade lobi?
Öösel ei lenda praktiliselt ükski liinilend. Nt eile läks viimane lend 21.15. Öösel kl 3.40 väljuma pidanud tšarter väljus 8.43 ja esimene liinilend väljus 5.36. Saabuvatega sama lugu. Öösel kell saabuma pidanud tšarter saabus 7 millegagi ja esimene liinilend saabus 8.02. Kes seda ööbussi sinu arvates kasutaks?
Kui mõni lend vahel hilineb, pole näitaja. Kella 5 paiku läheb juba piisavalt lende. Alati soovitatakse 2 h varem kohal olla - seega 3 paiku.
Sellegipoolest ei ole piisavalt reisijaid, et mingeid ööbusse oleks mõtet käigus hoida. Ega need inimesed ju kõik ühest kohast sinna lennujaama ei tule ja mingit linna läbivat liini, millega tunde sõiduks kulub, ei hakka keegi kasutama. Öösel on iga minut arvel, magad, kuni saad ja seejärel taksoga lennujaama.
Külaline

On ju ööbussid, vähemalt nende kohta info on bussides.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 18:37 On ju ööbussid, vähemalt nende kohta info on bussides.
Need ei sõida lennujaama. Nende liinid on:
  • Balti jaam - Mustamäe
  • Balti jaam - Väike-Õismäe
  • Balti jaam - Pelguranna
  • Balti jaam - Priisle
  • Balti jaam - Viimsi keskus
  • Balti jaam - Vana-Pääsküla
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 18:37 On ju ööbussid, vähemalt nende kohta info on bussides.
Jah on ööbussid, aga ükski ei läbi lennujaama. Minu arvates ainuke suund, kuhu paljud meist öösiti liiguvad. Kuhu mujale need suured rahvamassid öösiti käivad, et neile neid ööbusse vaja on?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 20:30
Jah on ööbussid, aga ükski ei läbi lennujaama. Minu arvates ainuke suund, kuhu paljud meist öösiti liiguvad. Kuhu mujale need suured rahvamassid öösiti käivad, et neile neid ööbusse vaja on?
Ööbussid liiguvad ju ainult reede ööl vastu laupäeva ja laupäeva ööl vastu pühapäeva. On mõeldud kesklinnast koju liikumiseks peale baarides ja klubides käimist.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 21:15
Ööbussid liiguvad ju ainult reede ööl vastu laupäeva ja laupäeva ööl vastu pühapäeva. On mõeldud kesklinnast koju liikumiseks peale baarides ja klubides käimist.
Paljud sellistes kohtades öid veedavad ja kuidas nad varem koju minekuga hakkama said?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 12:22
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 21:15

Paljud sellistes kohtades öid veedavad ja kuidas nad varem koju minekuga hakkama said?
Tuhanded, kümned tuhanded.
Külaline

Vantsida kohvriga 1,2 kilomeetrit selleks, et hoida kokku 2-4 eurot! Njaa. Milline lahke soovitaja. Kui on aega laialt käes, pagasiks käekott, ning hea ilm, siis miks mitte, aga talveajal kohvriga või raskema seljakotiga lennuki peale minekuks see soovitus ei sobi, paraku. Kui aga asi on lihtsalt jalutamises, siis seda saab teha ka ilma lennujaamata ja tunduvalt rahulikumas olukorras.

Minu elukohast on lennujaama peaaegu 10 kilomeetrit, viimasel korral maksin Boldi juhile 8 eurot sõidu eest. Aeg oli varahommikune, natuke enne kella 7.00. Ma ei tundnud, et oleks vaesemaks jäänud sellest, ometi pole ma mingi rikkur, vaid tavaline inimene. Lennukipileti jaoks raha ju jätkus ometi. Kui aga komandeering, siis maksab kulu tööandja.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 12:49 Vantsida kohvriga 1,2 kilomeetrit selleks, et hoida kokku 2-4 eurot! Njaa. Milline lahke soovitaja. Kui on aega laialt käes, pagasiks käekott, ning hea ilm, siis miks mitte, aga talveajal kohvriga või raskema seljakotiga lennuki peale minekuks see soovitus ei sobi, paraku. Kui aga asi on lihtsalt jalutamises, siis seda saab teha ka ilma lennujaamata ja tunduvalt rahulikumas olukorras.

Minu elukohast on lennujaama peaaegu 10 kilomeetrit, viimasel korral maksin Boldi juhile 8 eurot sõidu eest. Aeg oli varahommikune, natuke enne kella 7.00. Ma ei tundnud, et oleks vaesemaks jäänud sellest, ometi pole ma mingi rikkur, vaid tavaline inimene. Lennukipileti jaoks raha ju jätkus ometi. Kui aga komandeering, siis maksab kulu tööandja.
Õpi lugema. Minu esimene soovitus oli takso. Bussipeatuse info andsin igaks juhuks. Inimesi on erinevaid ja seda saab kasutada keegi, kes näiteks tahab kaks kätt kõrval normaalsel kellaajal Helsingisse lennata.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 13:10
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 12:49 Vantsida kohvriga 1,2 kilomeetrit selleks, et hoida kokku 2-4 eurot! Njaa. Milline lahke soovitaja. Kui on aega laialt käes, pagasiks käekott, ning hea ilm, siis miks mitte, aga talveajal kohvriga või raskema seljakotiga lennuki peale minekuks see soovitus ei sobi, paraku. Kui aga asi on lihtsalt jalutamises, siis seda saab teha ka ilma lennujaamata ja tunduvalt rahulikumas olukorras.

Õpi lugema. Minu esimene soovitus oli takso. Bussipeatuse info andsin igaks juhuks. Inimesi on erinevaid ja seda saab kasutada keegi, kes näiteks tahab kaks kätt kõrval normaalsel kellaajal Helsingisse lennata.
No ega ma polekski midagi öelnud, kui sa poleks raha kokkuhoidu maininud. Niisama jalutamine, kui aega on, on loomulikult okei.
triin112
Kontakt:

Postitus Postitas triin112 »

Ma lendan vähemalt kord kuus ja tuleb ette ka öiseid lende, samuti sõidan muudel põhjustel sageli öösel Boldiga. Mitte kunagi pole tulemata jäänud ja pole kunagi ka keset ööd kaua ootama pidanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 13:16

No ega ma polekski midagi öelnud, kui sa poleks raha kokkuhoidu maininud. Niisama jalutamine, kui aega on, on loomulikult okei.
Ma ei ole raha kokkuhoidu sõnagagi maininud. Nagu kirjutasin, saab taksoga pakutud U11 hotellist lennujaama 3-5 euroga. Omavahel öeldes, ma ei sõidaks nende hindade juures bussiga lennujaama ka siis, kui kell oleks 12 päeval ja mul pagas puuduks. Aga inimesi on erinevaid ja keegi võibolla tahab bussiga sõita, seega, mida rohkem infot, seda parem.
olevgraffe
Kontakt:

Postitus Postitas olevgraffe »

+1 Mercure Tallinn - https://hotellook.tp.st/6DAzyJbh
Viimati muutis olevgraffe, 27 Mär 2025 12:06, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 14:17
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2025 13:16

Ma ei ole raha kokkuhoidu sõnagagi maininud. Nagu kirjutasin, saab taksoga pakutud U11 hotellist lennujaama 3-5 euroga. Omavahel öeldes, ma ei sõidaks nende hindade juures bussiga lennujaama ka siis, kui kell oleks 12 päeval ja mul pagas puuduks. Aga inimesi on erinevaid ja keegi võibolla tahab bussiga sõita, seega, mida rohkem infot, seda parem.
Mina sõidan lennujaama alati ühistranspordiga ja mul on käsipagas. Kuna ma ei jää lennujaamast väga kaugele, siis puudub taksol igasugune mõte. Öösiti ei lenda. Kahjuks tramm praegu ei lähe lennujaama, aga sellega oli väga mugav minna, sest ei istu ka kusagil ummikutes. Lennujaama viiv tee jääb tipptunni ajal autode ummikute tsooni.
Külaline

Kusjuures kui käis lennujaama tramm, siis oli tavaline seal näha ka mundris ja kohvriga lennukite piloote. Kuna tramm oli mugav ja kindlam kui takso, mis kusagil Sossimäe ummikus viie meetri kaupa edasi jõnksutab ja siis viis mintsi seisab.
Imelik, kuidas mõni tädi end nii peeneks peab, et talle ei kõlba ühistranspordiga sõitmine.
Külaline

olevgraffe kirjutas: 15 Mär 2025 15:47 +1 Mercure Tallinn
Jala lähed? Ma ei tea lennujaama ümber ühtki maja, nii et ära valeta, eks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], rucola ja 10 külalist