Elukoht pooleks aastaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Elukoht pooleks aastaks

Postitus Postitas Külaline »

Kui peaksid pool aastat elama kuskil mujal, siis kus?
Tegu on lihtsalt ajaviite teemaga- ei pea kaaluma kus oleks parem tööd leida, lapsi kooli panna, mitte liiga kulukas vm, olmemuresid sinna kaasa võtma ei peaks :) vaid lihtsalt asukoha mõttes.
Külaline

See võiks olla kusiganes talutava kliimaga riigis ma arvan. Mingis looduskaunis kohas, Alpides, Soomes või Rootsis kaljusel järvekaldal, mõnes Itaalia valges väikelinnas rannikul, need tulid esimestena pähe. Eksootiliste paikadega kogemus puudub, seega ma pole kindel, kas seal pool aastat elada sooviksin kuigi pildid on ilusad.
Külaline

Kui ainult pool aastat, siis elaksin Mehhikos Vaikse ookeani kaldal. Nt Puerto Vallartas. Aga mitte vihmaperioodil. Ülisõbralik linn.
Ja ainult kliima pärast Tenerife lõunaosas. Suvalisel aastaajal.
Külaline

Väikeses mägikloostris, tillukeses kogukonnas nende reeglite kohaselt, maailmast (ja nutiseadmetest) eraldatuna. Mul on selline unistus juba paarkümmend aastat. Teostada pole osanud.
Külaline

Jaapan, Tokyo või Osaka.
elke
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas elke »

Kuskil normaalses kliimas. Vahemere ääres näiteks. Kas just pool aastat, aga novembrist aprillini küll.
Külaline

Küprosel, ja see pool aastat oleks meie talv. Suvel võin Eestis olla ja ei liigu kuskile :)
Külaline

Berliinis elaks ja töötaks.
Külaline

Lõuna-Aafrikas; Durban, Cape Town või Johannesburg.
Külaline

Kliima pärast läheks Tenerifele - armastan sealset ilma.
Külaline

Raudselt Jaapan.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2025 00:41 Väikeses mägikloostris, tillukeses kogukonnas nende reeglite kohaselt, maailmast (ja nutiseadmetest) eraldatuna. Mul on selline unistus juba paarkümmend aastat. Teostada pole osanud.
Kui Eestis, siis Otepää küngasmaastikul. Kui lõuna pool, siis näiteks Šveitsi või Balkani mägikülas.

Kloostri olemasolu pole määrav (pole usuinimene).
Külaline

elke kirjutas: 26 Veebr 2025 09:19 Kuskil normaalses kliimas. Vahemere ääres näiteks. Kas just pool aastat, aga novembrist aprillini küll.
Mulle sobiks kuskilt oktoobrist jaanuari lõpuni. Veebruar ja märts mulle Eestis meeldivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist