Tegu on lihtsalt ajaviite teemaga- ei pea kaaluma kus oleks parem tööd leida, lapsi kooli panna, mitte liiga kulukas vm, olmemuresid sinna kaasa võtma ei peaks
Elukoht pooleks aastaks
-
Külaline
Elukoht pooleks aastaks
Kui peaksid pool aastat elama kuskil mujal, siis kus?
Tegu on lihtsalt ajaviite teemaga- ei pea kaaluma kus oleks parem tööd leida, lapsi kooli panna, mitte liiga kulukas vm, olmemuresid sinna kaasa võtma ei peaks
vaid lihtsalt asukoha mõttes.
-
Külaline
See võiks olla kusiganes talutava kliimaga riigis ma arvan. Mingis looduskaunis kohas, Alpides, Soomes või Rootsis kaljusel järvekaldal, mõnes Itaalia valges väikelinnas rannikul, need tulid esimestena pähe. Eksootiliste paikadega kogemus puudub, seega ma pole kindel, kas seal pool aastat elada sooviksin kuigi pildid on ilusad.
-
Külaline
Kui ainult pool aastat, siis elaksin Mehhikos Vaikse ookeani kaldal. Nt Puerto Vallartas. Aga mitte vihmaperioodil. Ülisõbralik linn.
Ja ainult kliima pärast Tenerife lõunaosas. Suvalisel aastaajal.
Ja ainult kliima pärast Tenerife lõunaosas. Suvalisel aastaajal.
-
Külaline
Väikeses mägikloostris, tillukeses kogukonnas nende reeglite kohaselt, maailmast (ja nutiseadmetest) eraldatuna. Mul on selline unistus juba paarkümmend aastat. Teostada pole osanud.
Kuskil normaalses kliimas. Vahemere ääres näiteks. Kas just pool aastat, aga novembrist aprillini küll.
-
Külaline
Küprosel, ja see pool aastat oleks meie talv. Suvel võin Eestis olla ja ei liigu kuskile 
-
Külaline
-
Külaline
Kui Eestis, siis Otepää küngasmaastikul. Kui lõuna pool, siis näiteks Šveitsi või Balkani mägikülas.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 00:41 Väikeses mägikloostris, tillukeses kogukonnas nende reeglite kohaselt, maailmast (ja nutiseadmetest) eraldatuna. Mul on selline unistus juba paarkümmend aastat. Teostada pole osanud.
Kloostri olemasolu pole määrav (pole usuinimene).
-
Külaline
Mulle sobiks kuskilt oktoobrist jaanuari lõpuni. Veebruar ja märts mulle Eestis meeldivad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu, käguan, taivopalm, xqwerty ja 8 külalist