Tallinna Linnateatri etendused
-
Külaline
Tallinna Linnateatri etendused
Mis on viimasel ajal nähtust meeldinud ja mis mitte? Tahaks minna, aga ei oska valida...
Endale meeldis väga Südameharjutus.
Endale meeldis väga Südameharjutus.
-
Külaline
"Muusikale" ja "Nõusolek" on väga head, ka uus lavastus "Alguses oli laul" samuti.
Olen kõiki praegu mängukavas olevaid lavastusi näinud. Parimad on "Ülestähendusi põranda alt" ja "Kiilaspäine lauljanna", kuid üks on Dostojevski ja teine Ionesco, seega päris kõigile ei pruugu meeldida.
Vähem on meeldinud "Polkovniku lesk", algmaterjal ise ei ole suurem asi; "Tikud" on aja raiskamine; "Nachtland" on õhtu otsa röökimist; "Krum" on lihtsalt jama.
Olen kõiki praegu mängukavas olevaid lavastusi näinud. Parimad on "Ülestähendusi põranda alt" ja "Kiilaspäine lauljanna", kuid üks on Dostojevski ja teine Ionesco, seega päris kõigile ei pruugu meeldida.
Vähem on meeldinud "Polkovniku lesk", algmaterjal ise ei ole suurem asi; "Tikud" on aja raiskamine; "Nachtland" on õhtu otsa röökimist; "Krum" on lihtsalt jama.
-
Külaline
Kolemees, Veeuuputus igati toredad ... ka Regina Madre on pigem õnnestumine. Polkovniku lesk on tõesti selline ... meh
Viimase aja lemmikud on pigem Draamateatrist.
-
Külaline
Mäletan veel nõukaajast kuidas sai reedeti telekast teatriõhtut oodatud ja siis tuli nagu pa.s.arahe kaela see Polkovniku lesk. Muid nähtuid ei mäletagi enam, aga see pettumus on mälus alatiseks.
Ma ka vaatasin neid reedeõhtuseid etendusi. Väga meeldis "Säärane mulk ehk..." ja "Kriminaaltango ja...", "Kes aevastas?". Eks oli neid häid veelgi, aga ei mäleta.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 17:12 Mäletan veel nõukaajast kuidas sai reedeti telekast teatriõhtut oodatud ja siis tuli nagu pa.s.arahe kaela see Polkovniku lesk. Muid nähtuid ei mäletagi enam, aga see pettumus on mälus alatiseks.
-
Külaline
Ita Everi, Üksküla, Mikivere jt vanade headega oli palju häid etendusi.
-
Külaline
"Kõik aias", "Mees, naine ja kontsert", "Unerohi", "Superdiskor" Jne Jne. Ehk reedeõhtu oli kunagi tõesti oodatud aeg.Suslik kirjutas: ↑26 Veebr 2025 17:32Ma ka vaatasin neid reedeõhtuseid etendusi. Väga meeldis "Säärane mulk ehk..." ja "Kriminaaltango ja...", "Kes aevastas?". Eks oli neid häid veelgi, aga ei mäleta.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 17:12 Mäletan veel nõukaajast kuidas sai reedeti telekast teatriõhtut oodatud ja siis tuli nagu pa.s.arahe kaela see Polkovniku lesk. Muid nähtuid ei mäletagi enam, aga see pettumus on mälus alatiseks.
-
Külaline
Lisaks teatrietendustele olid veel telelavastused, minule meeldisid need isegi rohkem. Jaa, olid ajad kui igasse kolkakülla jõudis kultuurikübemeke.
Mina käisin vaatamas lavastust "Siin oli laul" ja mulle väga meeldis.
Minu jaoks oli selles lavastust mõlemat- nii ägedat laulu-tantsu ja näitlejate särtsakat esinemist, aga sain ühtteist uut teada ka eesti kirjakeele ajaloo kohta.
Nendele, keda see teema samuti kõnetab või tahab lihtsalt kuulda erinevaid laule väga hästi laulvate näitlejate esituses, soovitan kindlasti.
Minu jaoks oli selles lavastust mõlemat- nii ägedat laulu-tantsu ja näitlejate särtsakat esinemist, aga sain ühtteist uut teada ka eesti kirjakeele ajaloo kohta.
Nendele, keda see teema samuti kõnetab või tahab lihtsalt kuulda erinevaid laule väga hästi laulvate näitlejate esituses, soovitan kindlasti.
Paljud Tallinna Linnateatri lavastused lähevad kevadhooajaga mängukavast maha: "Metazoa", "Põhjas", "Regina Madre", "Revident", 451 Fahrenheiti".
-
Külaline
Kas on teada ka, miks nad kavast välja lähevad? Kaua mängitud või ebapopulaarsed?
-
Külaline
Mul on üks üldine küsimus teatri kohta: kas on mõnes teatris ka etendused, kus on inglise keelne tõlge? Kunagi Estonias oli, ehk on nüüdki, aga mind huvitaks just sõnateatri lavastused.
Tallinna Linnateatri 9.05 "Nachtland" on kirjeldus-ja ingliskeelse tõlkega, Eesti Draamateatris 21.03, 10.04 "Eisenstein" on inglsikeelsete subtiitritega, "Rahamaal" on ingliskeelsed subtiitrid.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 17:11 Mul on üks üldine küsimus teatri kohta: kas on mõnes teatris ka etendused, kus on inglise keelne tõlge? Kunagi Estonias oli, ehk on nüüdki, aga mind huvitaks just sõnateatri lavastused.
Osad tõepoolest ei müü. "Põhjas" läheb juba krooniliselt mahaKülaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 16:42Kas on teada ka, miks nad kavast välja lähevad? Kaua mängitud või ebapopulaarsed?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist