Tallinna Linnateatri etendused

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Tallinna Linnateatri etendused

Postitus Postitas Külaline »

Mis on viimasel ajal nähtust meeldinud ja mis mitte? Tahaks minna, aga ei oska valida...
Endale meeldis väga Südameharjutus.
Külaline

"Muusikale" ja "Nõusolek" on väga head, ka uus lavastus "Alguses oli laul" samuti.
Olen kõiki praegu mängukavas olevaid lavastusi näinud. Parimad on "Ülestähendusi põranda alt" ja "Kiilaspäine lauljanna", kuid üks on Dostojevski ja teine Ionesco, seega päris kõigile ei pruugu meeldida.
Vähem on meeldinud "Polkovniku lesk", algmaterjal ise ei ole suurem asi; "Tikud" on aja raiskamine; "Nachtland" on õhtu otsa röökimist; "Krum" on lihtsalt jama.
Külaline

Kolemees, Veeuuputus igati toredad ... ka Regina Madre on pigem õnnestumine. Polkovniku lesk on tõesti selline ... meh :) Viimase aja lemmikud on pigem Draamateatrist.
Külaline

Mäletan veel nõukaajast kuidas sai reedeti telekast teatriõhtut oodatud ja siis tuli nagu pa.s.arahe kaela see Polkovniku lesk. Muid nähtuid ei mäletagi enam, aga see pettumus on mälus alatiseks.
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2025 17:12 Mäletan veel nõukaajast kuidas sai reedeti telekast teatriõhtut oodatud ja siis tuli nagu pa.s.arahe kaela see Polkovniku lesk. Muid nähtuid ei mäletagi enam, aga see pettumus on mälus alatiseks.
Ma ka vaatasin neid reedeõhtuseid etendusi. Väga meeldis "Säärane mulk ehk..." ja "Kriminaaltango ja...", "Kes aevastas?". Eks oli neid häid veelgi, aga ei mäleta.
Külaline

Ita Everi, Üksküla, Mikivere jt vanade headega oli palju häid etendusi.
Külaline

Suslik kirjutas: 26 Veebr 2025 17:32
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2025 17:12 Mäletan veel nõukaajast kuidas sai reedeti telekast teatriõhtut oodatud ja siis tuli nagu pa.s.arahe kaela see Polkovniku lesk. Muid nähtuid ei mäletagi enam, aga see pettumus on mälus alatiseks.
Ma ka vaatasin neid reedeõhtuseid etendusi. Väga meeldis "Säärane mulk ehk..." ja "Kriminaaltango ja...", "Kes aevastas?". Eks oli neid häid veelgi, aga ei mäleta.
"Kõik aias", "Mees, naine ja kontsert", "Unerohi", "Superdiskor" Jne Jne. Ehk reedeõhtu oli kunagi tõesti oodatud aeg.
Külaline

Lisaks teatrietendustele olid veel telelavastused, minule meeldisid need isegi rohkem. Jaa, olid ajad kui igasse kolkakülla jõudis kultuurikübemeke.
Liblikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Liblikas »

Mina käisin vaatamas lavastust "Siin oli laul" ja mulle väga meeldis.
Minu jaoks oli selles lavastust mõlemat- nii ägedat laulu-tantsu ja näitlejate särtsakat esinemist, aga sain ühtteist uut teada ka eesti kirjakeele ajaloo kohta.
Nendele, keda see teema samuti kõnetab või tahab lihtsalt kuulda erinevaid laule väga hästi laulvate näitlejate esituses, soovitan kindlasti.
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas annaleen »

Paljud Tallinna Linnateatri lavastused lähevad kevadhooajaga mängukavast maha: "Metazoa", "Põhjas", "Regina Madre", "Revident", 451 Fahrenheiti".
Külaline

annaleen kirjutas: 17 Mär 2025 15:19 Paljud Tallinna Linnateatri lavastused lähevad kevadhooajaga mängukavast maha: "Metazoa", "Põhjas", "Regina Madre", "Revident", 451 Fahrenheiti".
Kas on teada ka, miks nad kavast välja lähevad? Kaua mängitud või ebapopulaarsed?
Külaline

Mul on üks üldine küsimus teatri kohta: kas on mõnes teatris ka etendused, kus on inglise keelne tõlge? Kunagi Estonias oli, ehk on nüüdki, aga mind huvitaks just sõnateatri lavastused.
Liblikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Liblikas »

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 16:42
annaleen kirjutas: 17 Mär 2025 15:19 Paljud Tallinna Linnateatri lavastused lähevad kevadhooajaga mängukavast maha: "Metazoa", "Põhjas", "Regina Madre", "Revident", 451 Fahrenheiti".
Kas on teada ka, miks nad kavast välja lähevad? Kaua mängitud või ebapopulaarsed?

Ma mõtlen, et osaliselt äkki seetõttu, et Linnateater kolib Laia tänava majja tagasi.
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 17:11 Mul on üks üldine küsimus teatri kohta: kas on mõnes teatris ka etendused, kus on inglise keelne tõlge? Kunagi Estonias oli, ehk on nüüdki, aga mind huvitaks just sõnateatri lavastused.
Tallinna Linnateatri 9.05 "Nachtland" on kirjeldus-ja ingliskeelse tõlkega, Eesti Draamateatris 21.03, 10.04 "Eisenstein" on inglsikeelsete subtiitritega, "Rahamaal" on ingliskeelsed subtiitrid.
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 16:42
Osad tõepoolest ei müü. "Põhjas" läheb juba krooniliselt maha :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist