Kui oma mees oleks hea olnud, siis poleks teda välja vahetatud, kas pole.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 00:40Ikka ikka parem jah. Kõige parem mees tuleb enne surma, nii 80-neselt.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
No näed, vaadates sinulaadset meest, siis kindlasti hea valik.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 03:01keskealise portugali hurmurist joppantoonio või mis ta nimi oli. kas see on siis PASLIK hoidja?
PS: Sa oma laste kasuisa ka mõnitad?
-
Külaline
Ei usu, et ühe naisterahva muutlik meel on mehe või naise "headuse" näitaja.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 08:23Kui oma mees oleks hea olnud, siis poleks teda välja vahetatud, kas pole.
-
Külaline
Kas iga kohatud mees on kohe kasuisa?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 08:26No näed, vaadates sinulaadset meest, siis kindlasti hea valik.
-
Külaline
Ooo ei. Just head mehed jäetakse. Sest nad on nii iiiigavad. Tahaks liblikaid kõhus tunda. Tahaks kirge ja pöörast seksi erinevate meestega. Bioloogiline kell tiksub ja varsti enam ei saa, sest kes see ikka vana ja kortsus naist tahab . Ehk saab isegi väljamaa meest proovidaKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 08:23Kui oma mees oleks hea olnud, siis poleks teda välja vahetatud, kas pole.
-
Külaline
Minu lastel pole kasuisa. On ema erinevad meessoost sõbrad. Ükski "sõber" päriseks teda ei taha. Pole ka üllatav.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 08:26No näed, vaadates sinulaadset meest, siis kindlasti hea valik.
-
Külaline
See on sinu lohutus, et olid hea. Tegelikult näeme siingi kõik, miks sind ei taheta. Ise ju ka sellist koju ei soovi.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 09:25Ooo ei. Just head mehed jäetakse. Sest nad on nii iiiigavad. Tahaks liblikaid kõhus tunda. Tahaks kirge ja pöörast seksi erinevate meestega. Bioloogiline kell tiksub ja varsti enam ei saa, sest kes see ikka vana ja kortsus naist tahab . Ehk saab isegi väljamaa meest proovida
Välismaa meeste kohta ei tea midagi, ei tunne kedagi, kes neid tahaks.
-
Külaline
Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 09:26Minu lastel pole kasuisa. On ema erinevad meessoost sõbrad. Ükski "sõber" päriseks teda ei taha. Pole ka üllatav.
Muidugi tase, et sa oma eksiga läbi ei saa, see näitab su kohta palju.
-
Külaline
Kellega sa vaidles siin, tobuke? Siin on erinevad isikud sulle vastamasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?
-
Külaline
Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?
Miks ma peaks suhtlema inimesega kes on mulle võõras? Inimesega kellest on halvad mälestused. Ega ma masohhist pole. Mul pole temaga lihtsalt midagi rääkida. Tere ikka ütlen ja sõimama ei hakka kui vastu tuleb. Aga see, et ta mu laste ema on ei tee teda mulle kuidagi vastuvõetavaks. Seega. Elab, sureb, vegeteerib. Mul täiesti ükskõik.
On ainult 1 tingimus. Minu valdustesse oma jalga ei tõsta.
-
Külaline
Rõve mees. Laste emaks ta ju valisid, nüüd on võõrasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 09:26
Minu lastel pole kasuisa. On ema erinevad meessoost sõbrad. Ükski "sõber" päriseks teda ei taha. Pole ka üllatav.
Miks ma peaks suhtlema inimesega kes on mulle võõras? Inimesega kellest on halvad mälestused. Ega ma masohhist pole. Mul pole temaga lihtsalt midagi rääkida. Tere ikka ütlen ja sõimama ei hakka kui vastu tuleb. Aga see, et ta mu laste ema on ei tee teda mulle kuidagi vastuvõetavaks. Seega. Elab, sureb, vegeteerib. Mul täiesti ükskõik.
-
Külaline
Pole ime, et siin teemas tõmbled. Normaalne, teist lapsevanemat austav suhtumine on ju sulle võõras.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 09:26
Minu lastel pole kasuisa. On ema erinevad meessoost sõbrad. Ükski "sõber" päriseks teda ei taha. Pole ka üllatav.
-
Külaline
Mees ei vali siin midagi. Lapsed on 100% naise otsustada.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:19Rõve mees. Laste emaks ta ju valisid, nüüd on võõrasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45
Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?
On ainult 1 tingimus. Minu valdustesse oma jalga ei tõsta.Hale vennike. Lausa 3 last tegid
![]()
-
Külaline
Ju siis on põhjust.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:20Pole ime, et siin teemas tõmbled. Normaalne, teist lapsevanemat austav suhtumine on ju sulle võõras.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45
Selle peale ei tule, et su eksil on sinuga elamisest nii halvad mäletused, et ei taha enam ühtki meest päriseks?
-
Külaline
Sellele tossikesele tehti neid lausa 3Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:22Mees ei vali siin midagi. Lapsed on 100% naise otsustada.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:19Rõve mees. Laste emaks ta ju valisid, nüüd on võõrasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13
Mis tasemest sa räägid????
On ainult 1 tingimus. Minu valdustesse oma jalga ei tõsta.Hale vennike. Lausa 3 last tegid
![]()
-
Külaline
Kondoom või steriliseerimine abiks, kui ei julge 20 aasta jooksul lahkudaKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:22Mees ei vali siin midagi. Lapsed on 100% naise otsustada.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:19Rõve mees. Laste emaks ta ju valisid, nüüd on võõrasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13
Mis tasemest sa räägid????
![]()
-
Külaline
Jah, mees ei otsusta midagi.
-
Külaline
Kahjuks ei saa lapsed ema valida ja mees ei teadnud kellega abiellub ja lapsi teeb. Teeskles osavalt ja varjas oma tõelist palet hästi. Aga see oskus on enamus naistel emapiimaga kaasa tulnud. Mõni suudab varjata 10 a mõni 20 a. Mõni on nii loll, et ei varjagi ja mehele ei saagi.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:19Rõve mees. Laste emaks ta ju valisid, nüüd on võõrasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45
![]()
-
Külaline
Milline see teist lapsevanemat austav suhtumine olema peaks? Mida ma valesti teen kui ei helista, kirjuta talle? Raha kannan üle. Lapsed on enamus ajast minu juures. Mida peab üks mees veel tegema? Tema järjekirdse mehekandidaadi üle vaatama ja oma heakskiidu andma.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:20Pole ime, et siin teemas tõmbled. Normaalne, teist lapsevanemat austav suhtumine on ju sulle võõras.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 13:13Mis tasemest sa räägid????Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 12:45
See, et oled kellegi sünnitanud ei tee sind veel eostaja omanikuks. Üle tähtsustatud on see lapsevanemate läbisaamise jutt. Üldjuhul prouakesed kasutavad seda väljapressimiseks ja endale kaastunde nurumiseks. Oma ekse põlgavaid ja jälestavaid mehi on rohkem kui arvate. Ja üldjuhul on see põlgamine õigustatud.
-
Külaline
Miks sa arvad, et tossikene?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist