Kasulik olen siis kui uue kannataja ja maksumaksja ilmale toon. Üllas tegu.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 20:17Postitus on kustutatudPaniköör kirjutas: ↑05 Juun 2024 12:49 Kas lapse saamine on väärt kõiki hulle tüsistusi mis raseduse ja sünnituse käigus juhtuda võib. Hammaste väljakukkumine, kaalutõus, venitusarmid, rebendid, pidamatus, seljaprobleemid, südameprobleemid, diastaas, emaka allavaje, murdunud/mõranenuf ribid lootepoolsetest liigutustest, keisrilõike võimalus ja sellest tulenevad probleemid?
Vaadates pikka nimekirja tüsistustest ja kui paljud tegelikult saavad selliseid tüsistusi, lühi, pika ja eluaegseid, tekib küsimus kas laps on seda jama üldse väärt?
Kas tavaline laps on seda kõike väärt oma tervise hinnaga, või lihtsalt ei teata neist sadadest kõrvaltoimetest?
Kas lapse saamine on väärt?
-
Külaline
-
Külaline
Maailma sündimine ei olnud minu otsus, ma ei võlgne maailmale mitte sttagi. Keskklass, ei vaene aga rikas ple kah. Kas kppimine ja prassimine on keelatud? Laste kasvatamine on vabatahtlik otsus, pole keelatud elu nautida. Hapud viinamarjad? Või olid hapud pohlad rebasel… külaline.
-
Külaline
Miks nii kangelt torgib mida teised oma kehaga teevad või ei tee? Ei taha lapsi, uhke selle otsuse üle, lastega inimesi ei kadesta. Kui keegi on oma pere ja lastega rahulolev, ei tohiks minu arvamus kuidagi kõigutadaKülaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 14:28Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:56Näen peretuttavate ja sugulaste pealt. Tervis parem ja figuur ilusam. Ainult positiivsed muljed. Keegi ei tilgu, ei valuta. Sünnitanutel sada häda, epiduraaliseljavalud, rebendid, diastaasid, igavene rasedakõht. Ei kõla ahvatlevana.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 14:58
Eks sa näed, kui õnnelik ja puhas ja kuiv sa oled kuuekümnendates eluaastates ka üksikuna ja lasteta (ja põiepidamatuse põhjused ei ole AINULT raseduse ja sünnitusega seotud, samamoodi hemorroidid, samamoodi rinna- ja munasarjavähid jnejne). Kui nii hulluks ja üle mõelda iga asi, siis parem jäta tegemata jah, mingi "tavalise lapse" kasvatamine ja muu jama alles peale sünnitust pihta hakkab ja mis SIIS kõik veel juhtuda võib...!
-
Külaline
Sellepärast, et sinutaolised taovad rusikaga vastu inda ja räägivad kui õige otsus see oli jne, jne. Olge vait ja elage oma elu ning keegi ei torgi. Kui poleks siia keegi selline teemat teinud poleks teile teised ka oma arvamust öelnud.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 16:13Miks nii kangelt torgib mida teised oma kehaga teevad või ei tee? Ei taha lapsi, uhke selle otsuse üle, lastega inimesi ei kadesta. Kui keegi on oma pere ja lastega rahulolev, ei tohiks minu arvamus kuidagi kõigutadaKülaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 14:28Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:56
Näen peretuttavate ja sugulaste pealt. Tervis parem ja figuur ilusam. Ainult positiivsed muljed. Keegi ei tilgu, ei valuta. Sünnitanutel sada häda, epiduraaliseljavalud, rebendid, diastaasid, igavene rasedakõht. Ei kõla ahvatlevana.
-
Külaline
Kas naiste ainus eesmärk on lapsi sünnitada, et lapsi (enam) mitte tahtev või lihtsalt viljatu naine on poolik naine?
-
Külaline
Lastetud mehed on poolikud mehed?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 16:30Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 16:11Maailma sündimine ei olnud minu otsus, ma ei võlgne maailmale mitte sttagi. Keskklass, ei vaene aga rikas ple kah. Kas kppimine ja prassimine on keelatud? Laste kasvatamine on vabatahtlik otsus, pole keelatud elu nautida. Hapud viinamarjad? Või olid hapud pohlad rebasel… külaline.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 14:26
Sinutaoline ainult tarbib hüvesid mida teised pakuvad. Teiste kasvatatud lapsed maksavad sulle kunagi pensioni ja sinu ravi kini. Tõenäoliselt oled ka vaene kui rott. Seega ka sinu hooldekodu vaja kinni maksta. Sellised lastetud on tulevikus veel kõige suuremad nõudjad. Kui teised lapsi kasvatasid siis nemad röökisid naiste õigusest, femninismist ja keppisid ning prassisid. Pahatihti teiste naiste mehi kelleldel väiksed lapsed kodus. Seda muidugi kui välimust on. paljudel sellistel pole, last, meest ja ka välimust. On ainult suur suu ja kõva hääl.
Mind ei huvita mida teised naised arvavad. Lastetus ei muuda kedagi vähem ega rohkem naiseks. Laste saamine ei muuda naist “täisnaiseks”.
-
Külaline
Sest ta üritab tõestada vastupidist. Vaidleb vaidlemise pärast. Kuigi tal endal puudub vähimgi kogemus.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 19:42Mis mõtet on vastata inimesele, kes just kirjutas, kuidas tema mõlemad lastetud tuttavad kahetsevad oma lastetust, et ei kahetseta lastetust?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 19:18Jh su kaks tuttavat on määrav näitaja. Mõned naised näevad jäädavalt rasedad välja, kõhulihased on eraldunud. Kõht punnitab ette.
Ei kahetseta lastetust, ollakse rahul kui oli teadlik ja läbimõeldud otsus. Laste saamist kahetsetaksr aga kyll. Suured foorumid sellele pyhendatud.
-
Külaline
Aga ometi ühiskond on sellise hoiaku võtnud. Mis on muidugi vale.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 17:19Lastetud mehed on poolikud mehed?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 16:30Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 16:11
Maailma sündimine ei olnud minu otsus, ma ei võlgne maailmale mitte sttagi. Keskklass, ei vaene aga rikas ple kah. Kas kppimine ja prassimine on keelatud? Laste kasvatamine on vabatahtlik otsus, pole keelatud elu nautida. Hapud viinamarjad? Või olid hapud pohlad rebasel… külaline.
Mind ei huvita mida teised naised arvavad. Lastetus ei muuda kedagi vähem ega rohkem naiseks. Laste saamine ei muuda naist “täisnaiseks”.
-
Külaline
Ma usun, et selliseid inimesi, nii naisi kui mehi, on päris palju, kes tahaksid lapsi, aga mingil põhjusel pole see õnnestunud. Väga inetu on neid nüüd selle eest parasiitideks nimetada.
-
Külaline
Või kui inimeses lihtsalt ei ole armastust, mida jagada, sest ta pole seda ise kunagi saanud. Kas on tõesti vaja neid katkisi hingi juurde toota, kelle vanemad neid ei armasta?
-
Külaline
Vaatame selle seisukoha üle, kui terve generatsioon naisi otsustab ühel hetkel 2,3,4 last saada ja kodusteks jääda 10+ aastat.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 14:26Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 15:25Aga ometi ühiskond on sellise hoiaku võtnud. Mis on muidugi vale.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 17:19
Lastetud mehed on poolikud mehed?
Edu sellisel juhul näiteks arstilesaamisega, 2021 info kohaselt 74% on naissoost arstid. Läheks päris hapuks kui kõik naised otsustaksid kodusteks emadeks hakata, noored tohtrid teevad suure % rohkem vahetusi, pikemaid vahetusi kui näiteks 75 aastane tohter. Pole keskaeg, naised on kaasatud tööellu, väga suurel määral
-
Külaline
Armastust piisavalt. Raseduse, sünnituse ja tervise metsakeeramise hirm.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 15:05 Või kui inimeses lihtsalt ei ole armastust, mida jagada, sest ta pole seda ise kunagi saanud. Kas on tõesti vaja neid katkisi hingi juurde toota, kelle vanemad neid ei armasta?
-
Külaline
Ma rääksin endast. Minu jaoks on suurem hirm, et mu lapsest kasvab emotsionaalselt ebapädev isik. Mingist venitusarmist on täiega suva.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 16:02Armastust piisavalt. Raseduse, sünnituse ja tervise metsakeeramise hirm.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 15:05 Või kui inimeses lihtsalt ei ole armastust, mida jagada, sest ta pole seda ise kunagi saanud. Kas on tõesti vaja neid katkisi hingi juurde toota, kelle vanemad neid ei armasta?
-
Pilleriin
Mina olen just näinud päris palju just vastupidist. Saavad lapse, sest siis on vähemalt keegi olemas, kes neid "peab" armastama. Oma laps armastab ikka ju oma isa/ema.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 15:05 Või kui inimeses lihtsalt ei ole armastust, mida jagada, sest ta pole seda ise kunagi saanud. Kas on tõesti vaja neid katkisi hingi juurde toota, kelle vanemad neid ei armasta?
-
Külaline
Kui öeldakss lastetud naised on “haledad, poolikud, ei olegi naised, mõttetud, parasiidid” kas peaks vastama suure heldimuse ja tänulikkusega? Koogutama ja nõustuma?! Vastati samas toonis, ei maksa susata kui ei talu sama enda suunas….
-
Külaline
Sul on õigus seda arvata ja minul on õigus sedasama sinu kohta arvata.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:18Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 10:21Kui öeldakss lastetud naised on “haledad, poolikud, ei olegi naised, mõttetud, parasiidid” kas peaks vastama suure heldimuse ja tänulikkusega? Koogutama ja nõustuma?! Vastati samas toonis, ei maksa susata kui ei talu sama enda suunas….Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 18:46
Miks sa nii vastikult räägid, mida rasedad sulle teinud on?! Sellise psüühikaga naine kindlasti EI peaks paljundama ennast, see on igatahes sul täiesti õioge otsus.
Elu laste jaoks elada ja enda elu 40-50 aastaselt elama hakata, tööturult eemal olla, suurema osa parimast elu osast lastega tegeleda ja nende eest hoolitseda... Ei paku huvi, masendav ettekujutadagi.
-
Külaline
Kunas see veel juhtub? Mu laps on 3-aastane ja teine sügisel tulekul, ei ole veel selle aja jooksul mina õppinud kuidagi uutmoodi/teisiti armastama ja hoolima.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:18 Emadus teen naisest naise. Õpetab armastama, hoolima jne.
Kas naised, kes ei ole võimelised emaks saama, on ka "teine, kolmas sort ja seda ka poolikult"?
Paistab, et see emadus õpetab veel palju muudki – üleolevat suhtumist ja vihkamist nende vastu, kes ei ole sellised nagu sina. Või on see anne sul sünniga kaasa antud?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:07Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:49Kunas see veel juhtub? Mu laps on 3-aastane ja teine sügisel tulekul, ei ole veel selle aja jooksul mina õppinud kuidagi uutmoodi/teisiti armastama ja hoolima.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:18 Emadus teen naisest naise. Õpetab armastama, hoolima jne.
Kas naised, kes ei ole võimelised emaks saama, on ka "teine, kolmas sort ja seda ka poolikult"?
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Tahaks sama teada, et mis juhtus.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:52Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:07Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:49
Kunas see veel juhtub? Mu laps on 3-aastane ja teine sügisel tulekul, ei ole veel selle aja jooksul mina õppinud kuidagi uutmoodi/teisiti armastama ja hoolima.
Ehk siis lapsi poleks ma pidanud saama, sest emadus ei muutnud mind piisavalt palju (mul empaatia on muidu täitsa kõrgel tasemel), aga oleks lapsed saamata jätnud, oleks kolmanda sordi parasiit. Ehk siis "võita" nagunii poleks võimalik...
Järsku ikka võiks ilma mõttetu kriitika ja halvustamiseta oma arvamusi avaldada? Lõppeks on ju nii neid, kes lapsi saavad kui neid, kes neid ei saa/taha olnud juba päris ammustest aegadest...
-
Külaline
Sul on õigus seda arvata ja minul on õigus sedasama sinu kohta arvata.
Elu laste jaoks elada ja enda elu 40-50 aastaselt elama hakata, tööturult eemal olla, suurema osa parimast elu osast lastega tegeleda ja nende eest hoolitseda... Ei paku huvi, masendav ettekujutadagi.
[/quote]
Huvitav ja mida sa siis töö alaselt oled saavutanud? Oled nüüd kõrgepalgaline tippjuht kellel on kõik teed avatud? Ja kellest on ka ühiskonnale kasu olnud?
[/quote]
Huvitav ja mida sa siis töö alaselt oled saavutanud? Oled nüüd kõrgepalgaline tippjuht kellel on kõik teed avatud? Ja kellest on ka ühiskonnale kasu olnud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist