Mine magama. Saad homme selge peaga oma valvekorda jätkata.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 18:26Jää juba ükskord vait, sa tola. Su hale üks ja sama plaat kõigi suhtes on surmani ära tüüdanud. Su hala mingitest limukatest ja orjadest ka. Ainus tallalakkuja oled sina, su jutt on lihtsalt nii rumal ja elukauge.
Aga meie?
-
Külaline
-
Külaline
Milles me kihla veame? Väljendu selgelt. Seda, et OECD e-valimisi ära ei keela, võin küll kihla vedada.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 23:13Kas veame kihla? Valskuste tegemise aeg on läbi. OECD raport ilmub e-valimiste kohta aprillis. Sa ikka tead, et nende missioon tuli seda auditeerima lõpuks. Eestlaste hulgas on lollide osakaal langemas. Ma ei näe ühtki võimalust, et oravanärakad saaksid asual teel jätkata. Nagu kuningriik. Siim ulatas oma kskpärasest advokaadist (kes kuulus 12 roheenergia firma nõukokku) riigi. Kui sellest väheks jäi aitas ka Euroopasse ja siis teatas. Mulle aitab.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 18:25Midagi ma ei vasta sulle tuuleparkide koha pealt. Midagi vastata saab see, kes fakte teab. Mina ei tea. Muide, sina ka ei tea.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 17:29 Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad." - IKKAGI ISANDAD. Kohe ainukene või. Aga minu arust on see ainuke eraknod kes on põlistanud oma võimu. Kelle tippjuhtkonda huvitab võim, raha, karjäär. Eesti neid ei huvita. Mis kuradi edulugu? Vasta tuuleparkide kohapealt. Kelle tasku see raha siis minema pidi? Või ei pidanudki. Kõik oli aus ja hea. Kõik mida nad teevad on aus ja hea. Aga minu ja paljude jaoks ei ole. Ja seetõttu juhtub nagu USA-s. inimestel saab kõrini ja nad valivad TRUMPI. Eestis valitakse isamaa, ekre ja võibolla ka parempoolsed. Ülejäänud lakeid kaovad ajaloo prügikasti. Mõni läheb ehk ka vangi
Kogu su ülejäänud jutt - nagu näha, arvad samuti kui mina, et reformierakond on tõhus erakond, lihtsalt sina näed seda miinusena, sulle meeldiks vist pidev võimuvahetus, kaklus, meeldiks, et saaks kogu aeg millelegi vastu olla ja millelegi oponeerida.
Jajah, sai siin ka hetkeks vahepeal inimestel kõrini ja sai EKRE valitsusse. Enam ei saa ta iial. Nagu juhtub ka Trumpiga väga tõenäoliselt.
Sest mõistus võidab.
p.s USApole rahapesu unustanud. rahapesu millega finantseeriti Ukraina sõda. 200 miljardit. Usa on andnud abi 350 miljardit. Vaadake suurusjärke ja siis saate aru
Sa tundud tänapäeva don Quijote olema. Mingid omad veskid ja võitlused, mida lõputult ketrama valmis oled.
Kauneid unenägusid Dulcineast.
Kus sa selle 350miljardit said, Trumpi luuludest?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 23:13Kas veame kihla? Valskuste tegemise aeg on läbi. OECD raport ilmub e-valimiste kohta aprillis. Sa ikka tead, et nende missioon tuli seda auditeerima lõpuks. Eestlaste hulgas on lollide osakaal langemas. Ma ei näe ühtki võimalust, et oravanärakad saaksid asual teel jätkata. Nagu kuningriik. Siim ulatas oma kskpärasest advokaadist (kes kuulus 12 roheenergia firma nõukokku) riigi. Kui sellest väheks jäi aitas ka Euroopasse ja siis teatas. Mulle aitab.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 18:25Midagi ma ei vasta sulle tuuleparkide koha pealt. Midagi vastata saab see, kes fakte teab. Mina ei tea. Muide, sina ka ei tea.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 17:29 Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad." - IKKAGI ISANDAD. Kohe ainukene või. Aga minu arust on see ainuke eraknod kes on põlistanud oma võimu. Kelle tippjuhtkonda huvitab võim, raha, karjäär. Eesti neid ei huvita. Mis kuradi edulugu? Vasta tuuleparkide kohapealt. Kelle tasku see raha siis minema pidi? Või ei pidanudki. Kõik oli aus ja hea. Kõik mida nad teevad on aus ja hea. Aga minu ja paljude jaoks ei ole. Ja seetõttu juhtub nagu USA-s. inimestel saab kõrini ja nad valivad TRUMPI. Eestis valitakse isamaa, ekre ja võibolla ka parempoolsed. Ülejäänud lakeid kaovad ajaloo prügikasti. Mõni läheb ehk ka vangi
Kogu su ülejäänud jutt - nagu näha, arvad samuti kui mina, et reformierakond on tõhus erakond, lihtsalt sina näed seda miinusena, sulle meeldiks vist pidev võimuvahetus, kaklus, meeldiks, et saaks kogu aeg millelegi vastu olla ja millelegi oponeerida.
Jajah, sai siin ka hetkeks vahepeal inimestel kõrini ja sai EKRE valitsusse. Enam ei saa ta iial. Nagu juhtub ka Trumpiga väga tõenäoliselt.
Sest mõistus võidab.
p.s USApole rahapesu unustanud. rahapesu millega finantseeriti Ukraina sõda. 200 miljardit. Usa on andnud abi 350 miljardit. Vaadake suurusjärke ja siis saate aru
Kieli Maailmamajanduse Instituudi aruandest loeb välja, et Euroopa on toetanud Ukrainat 62 miljardi eest sõjalise abiga ja 70 miljardiga finants- ja humanitaarabiga, Usa seevastu on toetanud 64 miljardi sõjalise abiga ja 50 miljardi finants- ja humanitaarabiga. https://www.ifw-kiel.de/publications/ne ... ocurement/
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Aga miks peaks Usa üldse Ukrainat toetama? Kuidas see neisse puutub? Kogu maailmas käib igal hetkel 3-4 sõda korraga. Kui Euroopa peab Ukrainat euroopaks nohh las siis toetavad. Veel 10 aastat. Kui rohepöördest raha üle jääb.
-
Külaline
1994 Budapesti memorandumKülaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 01:27 Aga miks peaks Usa üldse Ukrainat toetama? Kuidas see neisse puutub? Kogu maailmas käib igal hetkel 3-4 sõda korraga. Kui Euroopa peab Ukrainat euroopaks nohh las siis toetavad. Veel 10 aastat. Kui rohepöördest raha üle jääb.
USA lubas tagada Ukraina iseseisvuse ja territoriaalse puutumatuse rünnaku korral.
-
Külaline
Sest maailm ei koosne isoleeritud juppidest, vaid on üks tervik. Venemaa ohjeldamine on USA huvides, seda on mõistnud kõik USA presidendid alates 20. sajandi algusest, kus algas globaliseerumine. Trump arvab, et ta on kõigist nutikam ja teeb Venemaast hoopis liitlase ning ohjeldab teda selle kaudu, ühtlasi tabades ka teist kärbest - niimoodi vähendades Hiina jõudu. Me kõik teame, et see tee ei vii kuhugi, sest Venemaa teeb, mis tahab, kuni teda ei sunnita jõuga.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 01:27 Aga miks peaks Usa üldse Ukrainat toetama? Kuidas see neisse puutub? Kogu maailmas käib igal hetkel 3-4 sõda korraga. Kui Euroopa peab Ukrainat euroopaks nohh las siis toetavad. Veel 10 aastat. Kui rohepöördest raha üle jääb.
-
Külaline
Mitte ainult USA. Ole oma sõimamises täpsem. Ära ole valikuline. Minski kokkulepet turvas pool Euroopat. Tulemudt näeme kõik.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 06:531994 Budapesti memorandumKülaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 01:27 Aga miks peaks Usa üldse Ukrainat toetama? Kuidas see neisse puutub? Kogu maailmas käib igal hetkel 3-4 sõda korraga. Kui Euroopa peab Ukrainat euroopaks nohh las siis toetavad. Veel 10 aastat. Kui rohepöördest raha üle jääb.
USA lubas tagada Ukraina iseseisvuse ja territoriaalse puutumatuse rünnaku korral.
-
Külaline
Saksamaa ja pool Euroopat olid tibladega sõbrad. Paet/Mihkelson surusid jõuga venelastele viisavabadust. Jörgen tahtis kaitseväe laiali saata.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 11:15Sest maailm ei koosne isoleeritud juppidest, vaid on üks tervik. Venemaa ohjeldamine on USA huvides, seda on mõistnud kõik USA presidendid alates 20. sajandi algusest, kus algas globaliseerumine. Trump arvab, et ta on kõigist nutikam ja teeb Venemaast hoopis liitlase ning ohjeldab teda selle kaudu, ühtlasi tabades ka teist kärbest - niimoodi vähendades Hiina jõudu. Me kõik teame, et see tee ei vii kuhugi, sest Venemaa teeb, mis tahab, kuni teda ei sunnita jõuga.Külaline kirjutas: ↑03 Mär 2025 01:27 Aga miks peaks Usa üldse Ukrainat toetama? Kuidas see neisse puutub? Kogu maailmas käib igal hetkel 3-4 sõda korraga. Kui Euroopa peab Ukrainat euroopaks nohh las siis toetavad. Veel 10 aastat. Kui rohepöördest raha üle jääb.
-
Külaline
Kuskil maailmas ikka keegi sõdib. Lähevad palgasõduriteks. Näiteks Aafrikasse. Kui sõdida ei meeldi, siis tsiviilis võib hakata näiteks taksojuhiks.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2025 02:54 Mis rakendust sõdurid leiavad kui sõda läbi saab?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist