Kes magavad abikaasadega eraldi magamistubades?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Samas toas, samas voodis, sama teki all, 45a vanad oleme. Pidi mingil ürgtasandil ikkagi stressi maandavalt ja suhteid hoidvalt toimima. Uni mõlemal ka väga hea, kumbki vist ei norska ka väga.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 12:27
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 11:03
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 09:02 See on nüüd jälle sihuke küsimus, kus õiget või vale vastust olla ei saa. Igas peres on asjad korraldatud nii, nagu just sellele perele sobivad, ja tihti panevad selle elukorralduse paika puhtfüüsilist laadi seigad. Sama, nagu mõnes peres on tingimata just koos söömine mingi tohutu hoolivuse näitaja ning muul ajal kui süües üksteisega justkui ei suheldagi. Tegelikult paneb sellise kombe enamasti paika pereliikmete erinev kojutuleku aeg, mitte mingi "hoolivus".

Ning kui mees norskab ja naise üles ajab, siis on arusaadav, et naine läheb teise tuppa magama. Aastate viisi välja puhkamata olla mõjub hävitavalt nii kehale kui vaimule. Meie magame koos, üksi olles tuleb uni mõlemal kehv. Mees mul norskab, aga ma olen kõva kuulmisega ega ärka selle peale üles.

Hea võrdlus! Väga nõus, et need “rituaalid” ei näita mingit lähedust või hoolivust. Igas peres on oma rituaalid. Kusjuures meil on enamus neid traditsioonilisi asju täidetud. Magame koos, sööme koos. Ja hoolime jah väga üksteisest, aga need asjad pole seotud. Aga see tulebki lihtsalt elukorraldusest ja eelistusest.
See "hoolimise" jutt hakkab tavaliselt nendel naistel, kes seksida enam ei viitsi.

Mu meelest on “hoolimise” jutt pigem meestel, kes on voodis nii viletsad, et ükski naine nendega seksida ei viitsi. Olgem ausad, kui seks on hea, viisib iga naine seksida. Miks ei peaks viitsima. Vanusega läheb just tsillimaks see osa, et ei pea enam võimaliku raseduse pärast põdema.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 13:18

Hea võrdlus! Väga nõus, et need “rituaalid” ei näita mingit lähedust või hoolivust. Igas peres on oma rituaalid. Kusjuures meil on enamus neid traditsioonilisi asju täidetud. Magame koos, sööme koos. Ja hoolime jah väga üksteisest, aga need asjad pole seotud. Aga see tulebki lihtsalt elukorraldusest ja eelistusest.
See "hoolimise" jutt hakkab tavaliselt nendel naistel, kes seksida enam ei viitsi.

Mu meelest on “hoolimise” jutt pigem meestel, kes on voodis nii viletsad, et ükski naine nendega seksida ei viitsi. Olgem ausad, kui seks on hea, viisib iga naine seksida. Miks ei peaks viitsima. Vanusega läheb just tsillimaks see osa, et ei pea enam võimaliku raseduse pärast põdema.
Mis sa arvad et need peavalu naljad on tühja koha pealt tulnud või? Sa proovid ka kohe vastu salvesta, selle asemel, et midagi omaks võtta ja parandada.
Külaline

Norskamise pärast magame eraldi tubades. Lähedased ei ole.
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 13:18 Mu meelest on “hoolimise” jutt pigem meestel, kes on voodis nii viletsad, et ükski naine nendega seksida ei viitsi. Olgem ausad, kui seks on hea, viisib iga naine seksida. Miks ei peaks viitsima. Vanusega läheb just tsillimaks see osa, et ei pea enam võimaliku raseduse pärast põdema.
Ma muidu nõustun. Mis tähendab vilets? Kui enam ei meeldi, siis ei tunne ka midagi tahtmist ja siis tundubki vilets. Satub teine mees, teeb samamoodi ja teine tunne?

Aga mees ei pea olema see kes tegutseb ja naine mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 13:22
See "hoolimise" jutt hakkab tavaliselt nendel naistel, kes seksida enam ei .

Mis sa arvad et need peavalu naljad on tühja koha pealt tulnud või? Sa proovid ka kohe vastu salvesta, selle asemel, et midagi omaks võtta ja parandada.
Sina oled ju see, kes hädaldab, et naised ei taha. Võta ise omaks, et kui naine ei taha on mees tõenäoliselt saamatu. Või ära võta omaks. Mul ükskõik, kas sina saad keppi või ei.
Ma olen 20+ aastat koos elanud ja mul ei ole kunagi olnud probleemi, et mina ei taha või tema ei taha. Meest, kest oskab voodis tegutseda, tahab naine alati.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:16 Meest, kest oskab voodis tegutseda, tahab naine alati.
Mina ütleks ka vastupidi.
Naist, kes oskab voodis tegutseda, tahab mees alati.

Kas sa oskad?
Või arvad, et oskad?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:16

Sina oled ju see, kes hädaldab, et naised ei taha. Võta ise omaks, et kui naine ei taha on mees tõenäoliselt saamatu. Või ära võta omaks. Mul ükskõik, kas sina saad keppi või ei.
Ma olen 20+ aastat koos elanud ja mul ei ole kunagi olnud probleemi, et mina ei taha või tema ei taha. Meest, kest oskab voodis tegutseda, tahab naine alati.
Ega see "oskamine" siis aastatega kehvemaks ei lähe, ikka paremaks pigem. Aga tuhat korda nähtud asi on see, et hiljemalt paar aastat peale pulmi lasevad naised ennast lõdvaks ja hakkavad viilima. Ei pea enam pingutama. Ja muidugi hakkab samal ajal põhjuste otsimine mehest, sest naised reeglina ei tunnista iial, et midagi oleks nende süü.
Kui mees ei ole petise sorti, siis just siin tekib see moment, et mees hakkab uue naise peale mõtlema. (petise sorti mees petab esimesest päevast peale) Mehed on rutiinse elukorralduse pooldajad, nad ei muuda iial asju, mis töötavad hästi. Asi peab olema juba väga hull, kui mees peale aastaid uue naise peale lihtsalt mõtlebki. Tavaliselt on seal taga mehe tarvete täielik ja süstemaatiline eiramine. Ja ma ei mõtle siin "hoolimist"
Nagu me teame, suure enamuse abielusid lõpetavad naised, see on nende otsus. Kui mees lõpetab abielu, siis on seal taga peaaegu alati kas naise truudusetust või jahtumine. See üldtunnustatud tõsiasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:29Nagu me teame, suure enamuse abielusid lõpetavad naised, see on nende otsus. Kui mees lõpetab abielu, siis on seal taga peaaegu alati kas naise truudusetust või jahtumine. See üldtunnustatud tõsiasi.
Mis sellest üldtunnustatud tõsiasjast pidevalt jahuda? Üks ja sama jutt igas pereteemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:24
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:16 Meest, kest oskab voodis tegutseda, tahab naine alati.
Mina ütleks ka vastupidi.
Naist, kes oskab voodis tegutseda, tahab mees alati.

Kas sa oskad?
Või arvad, et oskad?
Loomulikult käib see mõlematpidi. Ma arvasin, et see on piisavalt elementaarne, et ei pea eraldi välja tooma.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:29
Ega see "oskamine" siis aastatega kehvemaks ei lähe, ikka paremaks pigem. Aga tuhat korda nähtud asi on see, et hiljemalt paar aastat peale pulmi lasevad naised ennast lõdvaks ja hakkavad viilima. Ei pea enam pingutama. Ja muidugi hakkab samal ajal põhjuste otsimine mehest, sest naised reeglina ei tunnista iial, et midagi oleks nende süü.
Kui mees ei ole petise sorti, siis just siin tekib see moment, et mees hakkab uue naise peale mõtlema. (petise sorti mees petab esimesest päevast peale) Mehed on rutiinse elukorralduse pooldajad, nad ei muuda iial asju, mis töötavad hästi. Asi peab olema juba väga hull, kui mees peale aastaid uue naise peale lihtsalt mõtlebki. Tavaliselt on seal taga mehe tarvete täielik ja süstemaatiline eiramine. Ja ma ei mõtle siin "hoolimist"
Nagu me teame, suure enamuse abielusid lõpetavad naised, see on nende otsus. Kui mees lõpetab abielu, siis on seal taga peaaegu alati kas naise truudusetust või jahtumine. See üldtunnustatud tõsiasi.
Selles jutus on vastus väga selgelt välja toodud.
Oskused, pingutamine, naise süü, mehe tarve, naise rinnad, mehe rutiinne elukorraldus valetamise teemal, mees mõtleb [sic!]. Ahah. Ikka meenub see "naine, meest pole näinud või? Mis ise arvad, mees, kui tuhat korda näinud oled juba?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 10:13tahan kuulan transistorit, tahan joon kakaod!
..kisselli ikka
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 17:56
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 14:29

Selles jutus on vastus väga selgelt välja toodud.
Oskused, pingutamine, naise süü, mehe tarve, naise rinnad, mehe rutiinne elukorraldus valetamise teemal, mees mõtleb [sic!]. Ahah. Ikka meenub see "naine, meest pole näinud või? Mis ise arvad, mees, kui tuhat korda näinud oled juba?
Ise ka said aru või?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 21:06
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 10:13tahan kuulan transistorit, tahan joon kakaod!
..kisselli ikka
Tubli, panin selle meelega.
Külaline

Meil on kaks magamistuba, mõlemas korralikud voodid. Vahel magame koos, vahel eraldi. Sõltub, millal keegi koju tuleb või millal peab ära minema. Mehel on töö, mis võib alata või lõppeda keset ööd. Vahel tahan voodis mõnd filmi vaadata, aga mees peaks juba kell 4 tõusma, siis läheme eraldi tubadesse.
Norskamine mind ei sega üldse, täitsa armas.
Aga juhtub ka, et jääme mõlemad elutuppa diivanitele magama. Need ka suured ja mõnusad, mõnikord ei viitsigi üles tubadesse kobida.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2025 00:06 Meil on kaks magamistuba, mõlemas korralikud voodid. Vahel magame koos, vahel eraldi. Sõltub, millal keegi koju tuleb või millal peab ära minema. Mehel on töö, mis võib alata või lõppeda keset ööd. Vahel tahan voodis mõnd filmi vaadata, aga mees peaks juba kell 4 tõusma, siis läheme eraldi tubadesse.
Norskamine mind ei sega üldse, täitsa armas.
Aga juhtub ka, et jääme mõlemad elutuppa diivanitele magama. Need ka suured ja mõnusad, mõnikord ei viitsigi üles tubadesse kobida.
Kriminaaljälituse mõrvagrupp? Neil on selline töö, vähemalt filmides, kus helistatakse kell neli öösel ja tuleb minna.
Külaline

Meie magame eraldi. Mõlemad 40ndates. Hakkasime imiku pärast eraldi magama, nüüd juba mitu aastat nii olnud. Võiks proovida tagasi ühes toas magada aga ma arvan, et me oleme juba nii ära harjunud eraldi magama, et koos enam ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2025 22:19 Meie magame eraldi. Mõlemad 40ndates. Hakkasime imiku pärast eraldi magama, nüüd juba mitu aastat nii olnud. Võiks proovida tagasi ühes toas magada aga ma arvan, et me oleme juba nii ära harjunud eraldi magama, et koos enam ei saa.
Sama oli siin, samuti varastes 40ndates - 2 a magasime eraldi (mu raseduse ajal, nimelt mul tekkisid unehäired, ja peale tite sündi, sest too magas väga halvasti ja ma ise ka), aga nüüd kolisime ikkagi kokku tagasi ja ehkki ma armastan üksi olemist ja üksi magamist, siis paarisuhtele on uuesti kokku kolimine väga palju kasu toonud. Nagu uued mesinädalad oleks. Eks käisime enne ka teineteisel aeg-ajalt "külas", aga nüüd on täitsa teisel tasemel see omavaheline lähedus. Nii mõnus on lihtsalt tunda teise inimese sooja, kindlat, turvalist keha enda vastas, isegi mitte et lausa iga õhtu peaks seksima, aga just et mees sirutab end voodis minu vastu ja võtab kõvasti ümbert kinni, enne kui uinume - see nagu energeetilisel tasandil paneb kuidagi kõik paika, mis muidu päeva jooksul orav rattas virrvarris kaotsi on läinud. Ma ei oska vist hästi seletadagi seda tunnet, igatahes ma ei kahetse üldse kokku tagasi kolimist, ehkki mõlemad vahel norskame ja mehe telefoniäratus veidi hakib mu und jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2025 22:19 Meie magame eraldi. Mõlemad 40ndates. Hakkasime imiku pärast eraldi magama, nüüd juba mitu aastat nii olnud. Võiks proovida tagasi ühes toas magada aga ma arvan, et me oleme juba nii ära harjunud eraldi magama, et koos enam ei saa.
Muidugi, muidugi. Lase minna. Ära proovigi.
Külaline

Kes see tänapäeval raseduse pärast põeb? Mitte keegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 14:42

Kes see tänapäeval raseduse pärast põeb? Mitte keegi.
mina
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], silli ja 4 külalist