Tere, KitahHatik kirjutas: ↑26 Juun 2024 09:26 Üks kass (emane) armastab näpu vahelt süüa. Kraapab käpaga kausist lihatüki ja sööbki peenelt peost. No vahel kukub maha ka. On poisid ka sedasi välja koolitanud, kuigi neile see sageli meelde ei tule
Poisid toovad mulle annetusi voodisse - pean iga kord pikali heites peale passima, et mõni teravaks kuivanud viinamarjavars või leivakoti klamber (ka terav) vms külje alla ei jääks. Kui neile selle eemale viskan, liduvad järele ja toovad tagasi, mina jälle viskan ja nemad jälle toovad tagasi. Mina tüdinen sellest mängust enne kui nemad.
Üks poistest aga armastab kõrvaklapijuhtmeid läbi närida, vaat see on kiiks, mis mind ärritab. Emane aga, nii kui lõngakorv jääb valveta, tal on kohe valu lõng läbi närida. Hakkan kuduma ja - järsku saab lõng otsa. Vat see on ka selline äärmiselt ärritav kiiks. Kusjuures ta ise saab väga hästi aru, et lollusega tegeleb, raks närib läbi ja on siis kadunud. Üks poistest armastab jälle mopi narmaid närida. Ja mitte lihtsalt puruks, vaid neelab alla ka ja see mulle enam ei meeldi.
ja siis muidugi pidevalt suusatatakse üle minu - ikka üle jalgade, kui pikali olen - tekki mööda võid ise käia, ja hüpatakse mürtsti kapi otsast mulle keset kõhtu. Pole ka just lõbus. Sellele mopinärijale meeldib veel küüntega teki alt mu varbaid püüda - nii lahe ju, kui mutt röögib, irw. Kui tal küüned ära lõikan, siis ta seda ei tee, aga nii kui uuesti pikad on, kohe!
Olen Roosad tulbid Perekoolist.
Kas sina oled Perekooli Kitah, kellele maitseb lambaliha ja kes seda külmutatuna soovis osta? Sel juhul tere tulemast ja paneme siin foorumis edasi?