Sa vastik, õel füürer. Minu mees pole mul midagi teha palunud. Ma otsustan oma keha üle ise. Kondoomiga ma ei seksi, olen seda korra nooremana teinud, ei meeldinud, mehele ei mahtunud lõpuni pealegi.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:24Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:18Mulle pole eales keegi nii öelnud. Mina teen oma eluga, mis tahan. Enne jätan seksimata, kui hakkaks kondoomiga seksima, see veel puudus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:14
Aga, kui mees ütleb, et SINA pead rasedusest hoidumisega tegelema, siis sa ei saadaks kukele? Sinu mees ju ei kasutaks kondoomi. Miks ta peaks, kui tal on allaheitlik naine, kes korraldab sellised "pisi-olmemured" käratult ära?
Mitte sina ei hakkaks kondoomiga seksima, vaid su mees ei kasutaks iialgi kondoomi. Ja allaheitlik naine nõustub sellega. Ja vasektoomia ei tuleks iialgi kõne alla. Seega jah, sa loomulikult teed oma eluga, mida tahad. Õigemini, sa teed oma kehaga täpselt seda, mida su mees tahab.
Sul on mingi sisemine sundus nimetada teisi sussideks ja allaheitlikeks? Lase käia. Mingi inimeste tundja sa ilmselgelt pole, sest minuga oled täiesti orki lennanud.
Arvesta ka seda, et siin vastavad sulle erinevad inimesed, on ka just minu asemel vastatud.
Kui sul on vahenditega sada häda, siis oled lihtsalt hädapätakas. Ma olen terve naine, mul pole probleeme. Mine hala nüüd kuskil edasi. Alanda meest ka, saad oma väikest ego veits upitada