Eks nad siin ärplevad, kuni mees on töölKülaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 10:28Aga ikka siis on mehi vaja? Ma olen siiani aru saanud, et meestevaba maailm oleks paradiis.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:37Kuidas sa väljaspool kodu nii saamatu ilmaasjades oled? Ilmselgeid asju küsid. Seksi saab, lähedust, natuke kaisushoidmist, teatrisse kaaslase 8jah, mõned mehed käivad teatris)- ja sellest on täiesti küllalt, muu elu rahuldab kõik muud vaadused ja selleks pole püsivalt meest koju üldse vaja. Küllap see visiitmees arvabki samamoodi- mõlemal oma elu, sisseelatud kodu, keskealisena enam ei koli naljalt oma kodust kohvriga kellegi poole.
Üksiku inimese vihkamine
-
Külaline
-
Külaline
Mõlemad saavad visiitsuhte puhul abielu eelised ja neil puuduvad kooselu halvad küljed. Mõlema jaoks ideaalne.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:12 visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
See ongi see tase. Ikka küünised enda poole. Mis ma sellest kasu saan? Aga mis mees saab?
-
Külaline
Aga miks mind siin sõimatakse? Minul ongi visiitsuhted. 1nädal maks 3 kuud. Vahele mõni paaripäevane ka. Nii saan häid külgi maksimaalsekt ära kasutada ja halvad juba eos likvideerida.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 11:40Mõlemad saavad visiitsuhte puhul abielu eelised ja neil puuduvad kooselu halvad küljed. Mõlema jaoks ideaalne.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:12 visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
See ongi see tase. Ikka küünised enda poole. Mis ma sellest kasu saan? Aga mis mees saab?
Ma olen ka mõelnud. Suhtes on ju ka kurjategijad, narkomaanid, vägivallatsejad, sellised, kes kellegi arvelt elavad, jne. Mille poolest siis üksik korralik inimene kehvem on? Seda enam, et üksikuid on nt USA täiskasvanute seas 31%, ega's nad siis kõik imelikud pole.
-
Külaline
On küll imelikud. Sa oled ka.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Apr 2025 15:52 Ma olen ka mõelnud. Suhtes on ju ka kurjategijad, narkomaanid, vägivallatsejad, sellised, kes kellegi arvelt elavad, jne. Mille poolest siis üksik korralik inimene kehvem on? Seda enam, et üksikuid on nt USA täiskasvanute seas 31%, ega's nad siis kõik imelikud pole.
-
Külaline
Ei ole ta imelik midagi.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 15:57On küll imelikud. Sa oled ka.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Apr 2025 15:52 Ma olen ka mõelnud. Suhtes on ju ka kurjategijad, narkomaanid, vägivallatsejad, sellised, kes kellegi arvelt elavad, jne. Mille poolest siis üksik korralik inimene kehvem on? Seda enam, et üksikuid on nt USA täiskasvanute seas 31%, ega's nad siis kõik imelikud pole.
-
Külaline
On küll. Sa oled ka.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 18:25Ei ole ta imelik midagi.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 15:57On küll imelikud. Sa oled ka.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Apr 2025 15:52 Ma olen ka mõelnud. Suhtes on ju ka kurjategijad, narkomaanid, vägivallatsejad, sellised, kes kellegi arvelt elavad, jne. Mille poolest siis üksik korralik inimene kehvem on? Seda enam, et üksikuid on nt USA täiskasvanute seas 31%, ega's nad siis kõik imelikud pole.
-
Külaline
Seda on väga hea teada.
-
Külaline
Mis teema sinul nende kõrtsides lämisemistega täpsemalt on? Kui su oma kogemus selline, et peale töö on ilmas olemas ainult kõrts ja muud ei olegi, siis hakkab mul sinust küll tõsiselt kahju. Või nimetad sa teatrit kah kõrtsuks?Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:09Aaa kuda nii, et see elu nüüd äkitse nii kergeks läks. Muidu ikka jutt, et kui raske see naise elu on. Muudkui korista, tee süüa, kantselda lapsi.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 08:49Päris vihkamine see muidugi pole, aga siiski valitseb arvamus, et üksi elavad inimesed ei oska teistega arvestada või on neil midagi "viga", et keegi nendega koos elada ei suuda.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 01:21 Sooviks teada miks vihatakse üksi elavaid inimesi? Tavalised küsimused üksi elavale inimesele on et kas sul meest või naist ei olegi? Miks peab abielu inimene sellest koguaeg huvituma?
Vanasti oli elu palju raskem kui tänapäeval, ja juba seetõttu oli hädasti vaja elada mitmekesi koos. Isegi eestikeelne sõna "abielu" ütleb väga selgelt välja, et abielu mõte oli teineteise abistamine ja toetamine, et koos oleks kergem.
Ent tänapäeval on elu muutunud väga lihtsaks - selles mõttes, et enam ei pea endale oma kätega, kirves peos, maja ehitama ega kaevult vett tassima. Seetõttu on kadunud ära vajadus tingimata mitmekesi koos elada. Seega, tänapäeval ei näita üksi elamine enam suurt midagi. Mul on sõbranna, kes elab üksi, ja ta ei ole imelik - vastupidi, tal on väljaspool kodu vägev seltsielu, hulk tuttavaid, ka töö juures saab ta oma suhtlusvajaduse rahuldatud. Keskealine daam, lapsi ka pole, ühe härraga on visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
Sinu sõbranna on ainult sinujaoks normaalne. Need ükikud ja kramplikult igasse seltskonda trpgivad mutikesed on piinlik vaadata. Seltsielu my ass. Iga nädalavahetus kõrtsides lämisemas käia. Ja eks ikka mees ei taha koos elads. Tema tühjendab ennast tema juures ja eks tal ole mõni selline aher, üksik aga seltskondlik tädike veel tarvitamiseks.
-
Külaline
Kuskile ei saa minna nii, et ei peaks nägema neid neljaviiekümbiseid kambakesi läbilõikava ja kileda häälega röökimas ja itsitamas. Ka teatrites on kohvikud. Tulevad juba tund varem. Iga vaheaeg esimesed kes kihutavad oma veini järgi kohvikusse. Tülgastav.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 22:00Mis teema sinul nende kõrtsides lämisemistega täpsemalt on? Kui su oma kogemus selline, et peale töö on ilmas olemas ainult kõrts ja muud ei olegi, siis hakkab mul sinust küll tõsiselt kahju. Või nimetad sa teatrit kah kõrtsuks?Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 09:09Aaa kuda nii, et see elu nüüd äkitse nii kergeks läks. Muidu ikka jutt, et kui raske see naise elu on. Muudkui korista, tee süüa, kantselda lapsi.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 08:49
Päris vihkamine see muidugi pole, aga siiski valitseb arvamus, et üksi elavad inimesed ei oska teistega arvestada või on neil midagi "viga", et keegi nendega koos elada ei suuda.
Vanasti oli elu palju raskem kui tänapäeval, ja juba seetõttu oli hädasti vaja elada mitmekesi koos. Isegi eestikeelne sõna "abielu" ütleb väga selgelt välja, et abielu mõte oli teineteise abistamine ja toetamine, et koos oleks kergem.
Ent tänapäeval on elu muutunud väga lihtsaks - selles mõttes, et enam ei pea endale oma kätega, kirves peos, maja ehitama ega kaevult vett tassima. Seetõttu on kadunud ära vajadus tingimata mitmekesi koos elada. Seega, tänapäeval ei näita üksi elamine enam suurt midagi. Mul on sõbranna, kes elab üksi, ja ta ei ole imelik - vastupidi, tal on väljaspool kodu vägev seltsielu, hulk tuttavaid, ka töö juures saab ta oma suhtlusvajaduse rahuldatud. Keskealine daam, lapsi ka pole, ühe härraga on visiitsuhe, aga sõbranna ise ütleb, et ei näe vajadust kokku kolida. Et ta ei võidaks sellest mitte midagi peale suurenenud kodutööde hulga.
Sinu sõbranna on ainult sinujaoks normaalne. Need ükikud ja kramplikult igasse seltskonda trpgivad mutikesed on piinlik vaadata. Seltsielu my ass. Iga nädalavahetus kõrtsides lämisemas käia. Ja eks ikka mees ei taha koos elads. Tema tühjendab ennast tema juures ja eks tal ole mõni selline aher, üksik aga seltskondlik tädike veel tarvitamiseks.
-
Külaline
Ja sina ju ka jooksed. Kuidas sa muidu neid tülgastavaid mutte näed?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 22:23Ka teatrites on kohvikud. Tulevad juba tund varem. Iga vaheaeg esimesed kes kihutavad oma veini järgi kohvikusse. Tülgastav.
Sul see fantaasia ikka lendab. Millal sa viimati üldse teatris käisid ja mis etendust vaatasid? Kohvikutes ei toimu mingit kihutamist. Kes soovib tõesti väikest koogikest, reserveerib laua juba ette.
-
Külaline
Neljaviiekümbised ongi kõik lauad ette reserveerinud, et saaks nimetissõrm püsti tähtsa näoga vein sisse valada. Kihutamine, tormamine toimub teel kohviku poole.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 00:31Ja sina ju ka jooksed. Kuidas sa muidu neid tülgastavaid mutte näed?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 22:23Ka teatrites on kohvikud. Tulevad juba tund varem. Iga vaheaeg esimesed kes kihutavad oma veini järgi kohvikusse. Tülgastav.
Sul see fantaasia ikka lendab. Millal sa viimati üldse teatris käisid ja mis etendust vaatasid? Kohvikutes ei toimu mingit kihutamist. Kes soovib tõesti väikest koogikest, reserveerib laua juba ette.
P.s enamus võiks koogikesest loobuda.
Ma 47a vana, pole kunagi suhtes olnud ja ei astu ka.
No ei ole ühel väärikal naisel mehele midagi pakkuda.
Mida ta pakub siis? Oma seltsi, kehaarvu, õhukest rahakotti, puudutusi, hellust, ilusaid sõnu, teeb süüa, peseb riideid?
See on täpselt see, mida ühel mehel vaja ei lähe. Ma ei ole kohanud veel, et üksikuid vihatakse, pigem kadustatakse, et saan olla ilma peretülideta jne.
Mida ta pakub siis? Oma seltsi, kehaarvu, õhukest rahakotti, puudutusi, hellust, ilusaid sõnu, teeb süüa, peseb riideid?
See on täpselt see, mida ühel mehel vaja ei lähe. Ma ei ole kohanud veel, et üksikuid vihatakse, pigem kadustatakse, et saan olla ilma peretülideta jne.
-
Külaline
Siin on see risk, et saad 77 ja keegi ei ulata sulle veeklaasi ja tablette, ei too liikumisraami sinu voodile lähemale, ei käi poes, ei tee süüa, ei korista tuba. Vaat nii, oled üks üksik vanainimene, keda keegi vaatamas ei käi.
-
Külaline
Palju õnne sünnipäevaks!
Aga mida mehel vaja läheks sinuarust?
-
Külaline
Peagi poolsada elatud ja mida aeg edasi, seda enam meeldib omaette. Olen lahku minemas. Suhe oli niigi viis aastat kaugsuhe. Lapsed suured ja nii mõnus elada nagu süda lustib.
Ei tasu ise suu peale kukkunud olla, kui nii küsitakse, vasta mis süda lustib. Näiteks: Meest pole kuna sööks talvekartuli ära ja paarisuhtes elajatel on suurem dementsuse oht. Last pole kuna neil, kes lapsi saavad, on kehvem vaimne tervis. Tööd pole, sest olen vist dementne ja ega ma tea, kes teiegi siin hetkel olete.
Ei tasu ise suu peale kukkunud olla, kui nii küsitakse, vasta mis süda lustib. Näiteks: Meest pole kuna sööks talvekartuli ära ja paarisuhtes elajatel on suurem dementsuse oht. Last pole kuna neil, kes lapsi saavad, on kehvem vaimne tervis. Tööd pole, sest olen vist dementne ja ega ma tea, kes teiegi siin hetkel olete.
-
Külaline
Jah, see oht on tõesti, et elad tervema vanaduspõlve üksi olles.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:37Siin on see risk, et saad 77 ja keegi ei ulata sulle veeklaasi ja tablette, ei too liikumisraami sinu voodile lähemale, ei käi poes, ei tee süüa, ei korista tuba. Vaat nii, oled üks üksik vanainimene, keda keegi vaatamas ei käi.
-
Külaline
Erand kinnitab reeglit. Järgmine neljaviiekümbine kes kellel bioloogiline kell taob peas. Sul lapsed suured ja nüüd sa võid ju. Ja peadki. Ebaõiglane on elada ja magada ühe mehega kui terve ilm on täis kuningapoegi kes justnimelt ootavad ühte viiekümbist prouat keda kosida ja üle kullata.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 00:54 Peagi poolsada elatud ja mida aeg edasi, seda enam meeldib omaette. Olen lahku minemas. Suhe oli niigi viis aastat kaugsuhe. Lapsed suured ja nii mõnus elada nagu süda lustib.
-
Külaline
Ja mis sinul viga on, et samade sõnadega plaati aina ketrad. Oled vist kõva alkoholitarvitaja, neil hakkab aju lagunema, vaimsed võimed langevad. Sul vist sama staadium käsil, sõnad ei tule enam meelde, üks ja sama jutt. Mul juhtus vanaemaga sama, aga temal oli vanadusnõtrus.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 09:53Erand kinnitab reeglit. Järgmine neljaviiekümbine kes kellel bioloogiline kell taob peas. Sul lapsed suured ja nüüd sa võid ju. Ja peadki. Ebaõiglane on elada ja magada ühe mehega kui terve ilm on täis kuningapoegi kes justnimelt ootavad ühte viiekümbist prouat keda kosida ja üle kullata.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 00:54 Peagi poolsada elatud ja mida aeg edasi, seda enam meeldib omaette. Olen lahku minemas. Suhe oli niigi viis aastat kaugsuhe. Lapsed suured ja nii mõnus elada nagu süda lustib.
-
Külaline
No sinusugust peetakse ikka imelikuks küll, selle kadestamise oled oma peas välja mõelnud. Minu arust sa teed väga õigesti, et suhtesse ei astu, sa ei sobi suhteks mitte kuidagi. Ja lapsi pole ka sellistel imelikel vaja. Tubli, et oled vähemalt ise sellest kõigest aru saanud. Kuigi ilmselt lihtsalt sind polegi keegi tahtnud, muidu ikka mingid suhted oleks kunagi olnud vähemalt.Mohinder kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:13 Ma 47a vana, pole kunagi suhtes olnud ja ei astu ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Semrush [Bot] ja 3 külalist