Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:08
Aga goss on ju tore, nagu piletimüügist näha on. Ma ei viitsi kohale minna, ootan et siin keegi põ
hijutud ära jagab. On ju
Need pileti ostnud inimesed on ilmselt sellised, no natuke lihtsamat tüüpi tegelased. Sellised, kes tööl kohvinurgas Kroonikal lehitsevad ja muud kollast tarbivad. Haritud inkmesed sellisele üritusele piletit kindlasti ei ostaks.
Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:08
Aga goss on ju tore, nagu piletimüügist näha on. Ma ei viitsi kohale minna, ootan et siin keegi põ
hijutud ära jagab. On ju
Need pileti ostnud inimesed on ilmselt sellised, no natuke lihtsamat tüüpi tegelased. Sellised, kes tööl kohvinurgas Kroonikal lehitsevad ja muud kollast tarbivad. Haritud inkmesed sellisele üritusele piletit kindlasti ei ostaks.
Ära kujuta ette. Vestlusõhtud on juba mitu aastat ääretult populaarsed üritused. Hea tõdeda, et rahval raha on, et 2000 piletit hinnaga 50-80 ööpäevaga läbi müüa.
Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 23:27
Kas ikka on või võtavad kiirlaenu?
Sa võtad teatri jaoks kiirlaenu? Rahamaa pilet 70-150.
Käisin Eesti Laulul, seal oli pilet 90. See on tänapäeval tavaline. Keskmise inimese päeva palk. Ega siis päris iga päev ju ka käi, eks.
Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 00:15Ei saa aru, mis raha? Ma lihtsalt loen ja vaatan. Mingite blogide eest ma loomulikult ei maksa, see goss jäägu sulle.
Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 00:15Ei saa aru, mis raha? Ma lihtsalt loen ja vaatan. Mingite blogide eest ma loomulikult ei maksa, see goss jäägu sulle.
Kas sa oled jälle juua täis? Mis su jutu mõte on, mida ma ei taba? Räägi ometi selgelt!
Ise oled koristaja ja töötu, eriline lohh.
Selge pilt, et kohalik vanamees jälle räuskamas, ei hakka oma aega sulle raiskama.
Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 11:39Kas sa tõesti arvad, et Eestis on inimesi, kes ei jaksa Delfi paketi eest 3 eurot kuus maksta või millest selline üleolev kommentaar?
Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 11:39Kas sa tõesti arvad, et Eestis on inimesi, kes ei jaksa Delfi paketi eest 3 eurot kuus maksta või millest selline üleolev kommentaar?
Mina ei osta ka ei tagagi osta pakette. Mul piisab pealkirjadest küll. Ei taha aega raisata nende artiklite peale.
Siis jääb mulle rohkem aega siin teiega kommenteerida.