Kunst, fotograafia, keeled, kudumine, ehetevalmistamine, midagi muud? Mida teile on meeldinud teha ja mida käesoleval hetkel oma hobideks peate
Mis on teie hobid?
-
Mereline
Mis on teie hobid?
Mis on teie hobid?
Kunst, fotograafia, keeled, kudumine, ehetevalmistamine, midagi muud? Mida teile on meeldinud teha ja mida käesoleval hetkel oma hobideks peate
-
Sürr
-
Külaline
Mis see skalpimine on?Sürr kirjutas: ↑01 Juun 2024 20:16 Skalpimine ja jalgrattasõit on praegu suurimad hobid.
Kõlab nagu käiksid sõjaretkedel ja võtaks pärast vaenlaste skalpe maha
-
Külaline
Läbi aegade on olnud igasuguseid hobisid. Aga praegu mängin golfi.
-
Külaline
Mulle meeldib kududa, ajaviiteks raamatuid lugeda, natuke aiatööd teha (aga ainult natuke; kui tekib tunne, et pean tegema, muutub aiatöö hoobilt vastumeelseks). Meeldib lastele õhtuti raamatut ette lugeda ja teeselda, et olen raadio unejutulugejatest näitlejatega samal tasemel. 
-
Sürr
Ei, asi nii hull ka ei ole
Kõlab nagu ei tea mis, aga skalpimist vôiks vôrrelda lihtsalt näiteks sudoku lahendamisega.
-
Anonyymne
Vene keele õpingud, jõusaal, hobikokandus hetkel
tahaks ka joogat/pilatest teha, veel huvitavaid kokanduskursusi võtta, maalikunsti õppida, keraamikat, klaverit
tahaks ka joogat/pilatest teha, veel huvitavaid kokanduskursusi võtta, maalikunsti õppida, keraamikat, klaverit
-
Külaline
Ma ka skalbin. Ja maalin, joonistan, mängin viiulit, koon, heegeldan, õmblen, laulan...Tantsida meeldib ka aga see on viimasel ajal soiku jäänud.
-
Külaline
Aiandus vist on kokkuvõttes peamine. Suurem osa ajast läheb maja renoveerimisele, aga see on rohkem paratamatus kui hobi.
-
Külaline
Minu hobiks on krimidokumentaalid. Eriti meeldib vaadata, kuidas vanu cold case -e lahendatakse.
-
Külaline
Mina vist ei olegi elus midagi sellist teinud, millest tulu ei tõuseks, kasu ei oleks. Ok, mõned lilled olen ikka istutanud, kasvatanud vaatamiseks.
Kaitseliitlane olen.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
SamaKülaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 02:18Tinder ja seks
Kudumine. Sellest olen juba sõltuvuses. Lõnga on kogunenud koju palju-palju, hetkel olen lõngadieedil. Õnneks 8-aastane pojatütar tuli mulle appi, avastas enda jaoks heegeldamise ja lõngadest meisterdamise.
Meeldib oma aias tegutseda, nüüd on plaanis teha 1 uus suurem lillepeenar ja roosipeenar. Lisaks meeldib teha ka igasugu hoidiseid talveks purki.
Meeldib oma aias tegutseda, nüüd on plaanis teha 1 uus suurem lillepeenar ja roosipeenar. Lisaks meeldib teha ka igasugu hoidiseid talveks purki.
Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 21:04Postitus on kustutatudBerta kirjutas: ↑13 Apr 2025 13:26 Kudumine. Sellest olen juba sõltuvuses. Lõnga on kogunenud koju palju-palju, hetkel olen lõngadieedil. Õnneks 8-aastane pojatütar tuli mulle appi, avastas enda jaoks heegeldamise ja lõngadest meisterdamise.![]()
Vabandust, kas mul oli keelatud selle foorumiga liituda???
Täpselt retsepti järgi teen ainult marineerituid kurke. Eelmisel aastal ka tšillimoosi, kuna tegin seda esimest korda. Teised gemüüsed (salatid jm) käivad mul "maitse järgi".
Algajatele tegijatele on minu poolt maitseainetele soovitus--- juurde saab alati panna, aga ära võtmisega on raskusi.
Oma arvates ei ülbitsenud, vastasin sinu küsimusele vaid oma poolse küsimusega, kas ma ei võinud foorumiga liituda? Vastust ma sellele ei saanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist