Mis on teie hobid?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Mereline

Mis on teie hobid?

Postitus Postitas Mereline »

Mis on teie hobid?

Kunst, fotograafia, keeled, kudumine, ehetevalmistamine, midagi muud? Mida teile on meeldinud teha ja mida käesoleval hetkel oma hobideks peate ;)
Sürr

Postitus Postitas Sürr »

Skalpimine ja jalgrattasõit on praegu suurimad hobid.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Sürr kirjutas: 01 Juun 2024 20:16 Skalpimine ja jalgrattasõit on praegu suurimad hobid.
Mis see skalpimine on?
Kõlab nagu käiksid sõjaretkedel ja võtaks pärast vaenlaste skalpe maha :)
Külaline

Läbi aegade on olnud igasuguseid hobisid. Aga praegu mängin golfi.
Külaline

Mulle meeldib kududa, ajaviiteks raamatuid lugeda, natuke aiatööd teha (aga ainult natuke; kui tekib tunne, et pean tegema, muutub aiatöö hoobilt vastumeelseks). Meeldib lastele õhtuti raamatut ette lugeda ja teeselda, et olen raadio unejutulugejatest näitlejatega samal tasemel. :lol:
Sürr

Postitus Postitas Sürr »

Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 07:13
Sürr kirjutas: 01 Juun 2024 20:16 Skalpimine ja jalgrattasõit on praegu suurimad hobid.
Mis see skalpimine on?
Kõlab nagu käiksid sõjaretkedel ja võtaks pärast vaenlaste skalpe maha :)
Ei, asi nii hull ka ei ole :) See pigem välktehingud aktsibörsil.
Kõlab nagu ei tea mis, aga skalpimist vôiks vôrrelda lihtsalt näiteks sudoku lahendamisega.
Anonyymne

Postitus Postitas Anonyymne »

Vene keele õpingud, jõusaal, hobikokandus hetkel

tahaks ka joogat/pilatest teha, veel huvitavaid kokanduskursusi võtta, maalikunsti õppida, keraamikat, klaverit 8-)
Külaline

Ma ka skalbin. Ja maalin, joonistan, mängin viiulit, koon, heegeldan, õmblen, laulan...Tantsida meeldib ka aga see on viimasel ajal soiku jäänud.
Külaline

Aiandus vist on kokkuvõttes peamine. Suurem osa ajast läheb maja renoveerimisele, aga see on rohkem paratamatus kui hobi.
Külaline

Minu hobiks on krimidokumentaalid. Eriti meeldib vaadata, kuidas vanu cold case -e lahendatakse.
Külaline

Mina vist ei olegi elus midagi sellist teinud, millest tulu ei tõuseks, kasu ei oleks. Ok, mõned lilled olen ikka istutanud, kasvatanud vaatamiseks.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Kaitseliitlane olen.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Aiandus, jalgrattasõit, videomängud, raamatud
Külaline

Tinder ja seks
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 02:18Tinder ja seks
Sama
Berta
Kontakt:

Postitus Postitas Berta »

Kudumine. Sellest olen juba sõltuvuses. Lõnga on kogunenud koju palju-palju, hetkel olen lõngadieedil. Õnneks 8-aastane pojatütar tuli mulle appi, avastas enda jaoks heegeldamise ja lõngadest meisterdamise. :)
Meeldib oma aias tegutseda, nüüd on plaanis teha 1 uus suurem lillepeenar ja roosipeenar. Lisaks meeldib teha ka igasugu hoidiseid talveks purki.
Berta
Kontakt:

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:04
Berta kirjutas: 13 Apr 2025 13:26 Kudumine. Sellest olen juba sõltuvuses. Lõnga on kogunenud koju palju-palju, hetkel olen lõngadieedil. Õnneks 8-aastane pojatütar tuli mulle appi, avastas enda jaoks heegeldamise ja lõngadest meisterdamise. :)
Meeldib oma aias tegutseda, nüüd on plaanis teha 1 uus suurem lillepeenar ja roosipeenar. Lisaks meeldib teha ka igasugu hoidiseid talveks purki.
Postitus on kustutatud

Vabandust, kas mul oli keelatud selle foorumiga liituda???

Täpselt retsepti järgi teen ainult marineerituid kurke. Eelmisel aastal ka tšillimoosi, kuna tegin seda esimest korda. Teised gemüüsed (salatid jm) käivad mul "maitse järgi".
Algajatele tegijatele on minu poolt maitseainetele soovitus--- juurde saab alati panna, aga ära võtmisega on raskusi. :D
Külaline

Jahilaskmine, juba 3ndat aastat
Berta
Kontakt:

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 11:41
Berta kirjutas: 13 Apr 2025 22:42Vabandust, kas mul oli keelatud selle foorumiga liituda???
Postitus on kustutatud
Oma arvates ei ülbitsenud, vastasin sinu küsimusele vaid oma poolse küsimusega, kas ma ei võinud foorumiga liituda? Vastust ma sellele ei saanud. 😉
Külaline

Käin nädalavahetusti (r,l) ööklubides "tantsimas"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline