Ozempic

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 20:28
Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 20:23Jah, aga on sort pakse, kes räägivad, et pole aastaid söönud muud kui päevas ühe kapsalehe ja kaks liitrit vett, aga näed, eripära on selline, et kaal ikka ei lange. Tegelikkus on see, et kapsalehe kõrvale söövad kahe suupoolega ka muud. Pole vaja siis aga valetada, vaid lihtsalt tunnistada, et ei suuda piiri pidada.
Aga sa hoia oma paks nina teiste asjadest eemal. Keegi ei pea sulle tõtt ja ainult tõtt rääkima.
Mulle muidugi ei pea. Aga endale võiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 19:39 Viimasele. Osad lihtsalt ei suuda mõista, et tõesti selline seisund eksisteerib nagu pidev näljatunne. Minul endal on see funktsioon täitsa olemas aga saan aru, et osadel see ei tööta nii nagu minul. Ja siis nad siin kraaksuvadki, et laisad kasutavad seda rohtu.
Väga õige! Inimesel, kellel endal seda häda ei ole, ei suudagi mõista, et mõnel teisel inimesel võib tõesti olla pidev näljatunne. Isusid meie peas ja kehas reguleerivad hormoonid. Nii et see ei pruugi olla ainult laiskus, rumalus ja lodevus, mis sunnib inimest pidevalt toidule mõtlema ja rohkem sööma kui vaja.

Siin ei aita ka soovitus, et söö tasakaalustatult, siis sul ei ole pidevat näljatunnet või kummalisi isusid. Mõnel võib see aidata, aga kõikidel mitte. Kui sul on leptiini tase madal, siis nii on....
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:20
Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 20:28
Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 20:23Jah, aga on sort pakse, kes räägivad, et pole aastaid söönud muud kui päevas ühe kapsalehe ja kaks liitrit vett, aga näed, eripära on selline, et kaal ikka ei lange. Tegelikkus on see, et kapsalehe kõrvale söövad kahe suupoolega ka muud. Pole vaja siis aga valetada, vaid lihtsalt tunnistada, et ei suuda piiri pidada.
Aga sa hoia oma paks nina teiste asjadest eemal. Keegi ei pea sulle tõtt ja ainult tõtt rääkima.
Mulle muidugi ei pea. Aga endale võiks.
Ma olen ka nõus! Jäta siis parem üldse teistele rääkimata, kui et valetad. Ja tihti peale kiputakse ka iseendale valetama ja endale sisendama asju, mille kohta sa tead, et see ei ole tegelikult tõsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 10:58Ma olen ka nõus! Jäta siis parem üldse teistele rääkimata, kui et valetad. Ja tihti peale kiputakse ka iseendale valetama ja endale sisendama asju, mille kohta sa tead, et see ei ole tegelikult tõsi.
Õõõõõõõõõõõõõõõõudne
Külaline

See "sort pakse" eksisteerib ainult sinu peas. Kas keegi tõesti vabatahtlikult sinuga oma kaaluprobleemist räägib? Noo ei.
Külaline

Sain täna perearstilt retsepti. Kas keegi kasutajatest mäletab, kui kiiresti süsti mõju tunda hakkas olema, kas kohe esimesest päevast?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2025 19:36
See "sort pakse" eksisteerib ainult sinu peas. Kas keegi tõesti vabatahtlikult sinuga oma kaaluprobleemist räägib? Noo ei.

No "see sort" eksisteerib igas kaaluteemas, ava milline tahes.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 16:37 Sain täna perearstilt retsepti. Kas keegi kasutajatest mäletab, kui kiiresti süsti mõju tunda hakkas olema, kas kohe esimesest päevast?
Süda läks pahaks esimesest tunnist.
Külaline

Kuidas teie toitumine peale süstimisega alustamist muutus?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 21:33 Kuidas teie toitumine peale süstimisega alustamist muutus?
Ei muutnudki. Söön ikka edasi burksi ja friikaid. Ei viitsi normaalselt toituda ja olen paks pekiperse.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2025 21:33 Kuidas teie toitumine peale süstimisega alustamist muutus?
Toitumine muutus vaid koguste suhtes. Toiduained ja toidukorrad jäid samaks. Alguses poolitasin täpselt pooleks ja see polnud ravimiga keeruline, sest tühja kõhu tunnet ei tekkinud. Nüüd pea aasta ja 20 kilo hiljem on juba keerukam, sest eks keha ole ravimiga harjunud. Tuleb päris kõvasti piirata ja keelata end. Iga eksimus on kohe kaalul näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:25
Toitumine muutus vaid koguste suhtes. Toiduained ja toidukorrad jäid samaks. Alguses poolitasin täpselt pooleks ja see polnud ravimiga keeruline, sest tühja kõhu tunnet ei tekkinud. Nüüd pea aasta ja 20 kilo hiljem on juba keerukam, sest eks keha ole ravimiga harjunud. Tuleb päris kõvasti piirata ja keelata end. Iga eksimus on kohe kaalul näha.
Ravimi ori.
Külaline

Palju, söön umbes 1/3 varasemast kogusest. Samas saan endale kõike lubada. Kadunud 25kg.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:05
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:25
Ravimi ori.
Täiega!
Enne olin vererõhu- ja kolesterooliravimi ori ning nüüdseks on need asendunud nädalase Ozempicu süstiga. Võimalik, et millalgi olen ka sellest vaba.

Kahjuks sina jääd ikka õelaks ja rumalaks!
OzeEst
Kontakt:

Postitus Postitas OzeEst »

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:40 Tere. Ma tahaks väga proovida, et mis tulemusi annab. Kahjuks ei leia kedagi, kes müüks. Arst niisama ei kirjuta.
Mina olen üle aasta kasutanud olin 140, ning olen väga rahul . Ozempici saan jagada kui huvi .
Külaline

OzeEst kirjutas: 17 Apr 2025 16:35
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:40 Tere. Ma tahaks väga proovida, et mis tulemusi annab. Kahjuks ei leia kedagi, kes müüks. Arst niisama ei kirjuta.
Mina olen üle aasta kasutanud olin 140, ning olen väga rahul . Ozempici saan jagada kui huvi .
Pakud ravimit illegaalselt müügiks?
OzeEst
Kontakt:

Postitus Postitas OzeEst »

Kus kirjas müügiks ? Ehk jagan soovitust kuidas saada .
Külaline

OzeEst kirjutas: 17 Apr 2025 17:44 Kus kirjas müügiks ? Ehk jagan soovitust kuidas saada .
Teises postituses pakud otsesõnu müügiks. Kas kilokestega kadus ka arukene?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:39
Palju, söön umbes 1/3 varasemast kogusest. Samas saan endale kõike lubada. Kadunud 25kg.
150kg-25 kg= mitte midagi
Külaline

No minul küll ozempicuga hästi ei lähe. Tegin laupäeval esimese süsti. 0.5 mg. Ei ütleks, et üldse mõju pole, see hoopis kõigub tunni jooksul mitu korda. Kell 15.00 ei taha süüa nähagi. Kell 15.15 võiks elevandi ära süüa. 15.30 - suht ükskõik toidust. 15.45 vaatan suu vett täis mehe saiakesi.. no ja nii edasi. Olen suutnud see nädal aega toitumiskava järgi süüa ja patustanud pole, aga rohkem on see küll tahtejäu abiga, kui sellest, et isu ei oleks. Ehk siis esimese nädala põhjal ütleks, et kõigile see ravim ei paista mingi kuldkepike olevat.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist