Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 15:16Oi seda kadedust. 90-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna. Jäta oma labased kommentaarid endasuguste jaoks.
Oi ma olen kade. Siinsetel aruteljatel on alati nõnna kadestamisväärt elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:24Paljudes riikides on prostitutsioo täiesti legaale ettevõtlusvorm.
Ära enam Sarvikut klaviatuurile aja. N-tähe klahv juba ei funka.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:36
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 15:16Oi seda kadedust. 90-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna. Jäta oma labased kommentaarid endasuguste jaoks.
Kadedus on kole omadus. Ma ei ole kunagi kade, nagu ka pole iial solvunud. Hea lihtne elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:38
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:24Paljudes riikides on prostitutsioo täiesti legaale ettevõtlusvorm.
Võtaks sinuga Sarvikut hea meelega.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:44
Okei, nõus. Aga oma klaveri lähedale ma sind ei lase.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:39
Kadedus on kole omadus. Ma ei ole kunagi kade, nagu ka pole iial solvunud. Hea lihtne elu.
Mis sina koledusest tead.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:28
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 11:43Ei ole ka mitte kellegi teise kodus elanud. Armastav kaaslane on samuti kõrval.
16 aastat noorem? :D
Ei. Tema on selleks, et mind rahuldada. Päris armastav mees on ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:30
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 15:1690-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna.
Rahaboss on rääkinud :D Suhkruvatt ja Tallinna Keskturg on ilmselt märksõnad ;)
Jahh. Suhkruvati müüjad keskturult trukkisid praegust edukat prouat. Töö oli kerge ja konti ei murdnud. Raha tuli nagu raba. Polnud kuhugi panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:56
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:44

Okei, nõus. Aga oma klaveri lähedale ma sind ei lase.
Kuulge hingesugululased. sarvikut ei toodeta enam ammu.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:56
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:39

Mis sina koledusest tead.
Vaatas peeglisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 18:48Kuulge hingesugululased. sarvikut ei toodeta enam ammu.
Lollakas, mul on varud. Eraettevõtlusest saadud rahadega ostetud.
Külaline

Tundub, et see Amoremi koll on oma ajud täiesti ära joonud :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 19:25 Tundub, et see Amoremi koll on oma ajud täiesti ära joonud :roll:
Mul vaheaeg Amoremist. Praegu 2 kindlat.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 21:08
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 19:25 Tundub, et see Amoremi koll on oma ajud täiesti ära joonud :roll:
On nad ka ikka 4-5 kümpised?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:13
Ei. Nooremad. Seetõttu ongi vaheaeg Amoremist. Ei jaksa.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:55
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:13

Ei. Nooremad. Seetõttu ongi vaheaeg Amoremist. Ei jaksa.
Kui vana ise siis ka oled?
Külaline

Vaadakem asja positiivset poolt. äiteks ei saa ta trükkida ebasoosi gus olevat sõ a " eeger." Ega ka muid koledaid sõ u agu mu , ussima, va aeit, jt. 😁
Külaline

Vastan teemasse, muud solki ei viitsi lugeda.
Täpsustan, et lisaks kooselule/abielule pean suheteks ka noorusaja "käimisi", mis mõnda aega kestnud - mõnest kuust aasta(te)ni.
Üks suhe jättis mind, kui olin keeldunud temaga voodisse minemast. Keeldusin, sest olin verinoor. Hiljem noormees väitis, et mina jätsin tema, sellega, et voodit ei jaganud. Nii et nüüd ei teagi, kumb kumma jättis :roll:
Ühe suhte lõpetasin, kuna selgus, et muidu tore noormees oli minu pärast jätnud maha oma pikaajalise tüdruksõbra. Minu silmis ei ehitata uut suhet üles mahajäetud neiu valu peale. Mõnes mõttes noore inimese kohta väga rangelt põhimõttekindel, teisalt jällegi silmakirjalik, sest mahajäetud noormehe valu peale ma ei mõelnud, kui ise astusin uude suhtesse.
Ühe noormehe jätsin, sest avastasin ootamatult, et ta ei meeldi mulle üldse. Temast oli üsna keeruline lahti saada, aga haletsusest edasi ju ikka koos ei ole.
Ühe pikaajalisema suhte lõpetasin, kuna kaaslane pettis mind.
Abielu lõpetasin, kuna abikaasa pettis mind.

Üldiselt peab ütlema, et minu jaoks ei ole olnud suhte lõpetamine midagi väga keerulist. Paarist on veidi kahju olnud, sest ei ole tore teha inimestele haiget. Samas tean omast käest, et mõningane annus südamevalu on vajalik osa isiksusena kasvamisel. Olen ise ka haiget saanud ja seda kogemusena kõrgelt hinnanud. Olen alati väga sirge seljaga minema astunud ja mitte tagasi vaadanud. Ei ole uskunud suhete puhul uue võimaluse andmisesse, sest eelnevast ei jäänud midagi arusaamatuks. Mul on olnud kaaslasi, kes oleksid eelistanud uuesti proovida või kokku-lahku suhet, aga sellised asjad ei ole mulle. Neutraalselt võin edasi suhelda, aga see on ka kõik. Need suhted on saanud läbi kuna need ei ole toiminud, neis on olnud valet või ükskõiksust.
Külaline

Üks kord ma olen ühe naise maha jätnud, sest ta oli hull. Ei ole nali. Ta oli veetnud perioode hullumajas. Vahepeal oli pikalt kõik ok, aga siis muu jutu sekka ütles äkki: pane raadio kinni, sealt antakse neid käsklusi edasi. Hakkad täpsemalt küsima, siis räägib mingit täiesti pöörast lugu tõsise näoga. Siis jälle läheb jutt teistele asjadele ja jutt on täitsa mõistlik. Algul tundub, et äkki ise ajasid midagi segamini või ei saanud allegooriast aru ...
Diivani alla põrandale oli laotatud foolium. Küsisin et milleks. Ütles et istub seal diivanil, siis alt korruselt inimesed ei saa teda kiiritada.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2025 12:31 Üks kord ma olen ühe naise maha jätnud, sest ta oli hull. Ei ole nali. Ta oli veetnud perioode hullumajas. Vahepeal oli pikalt kõik ok, aga siis muu jutu sekka ütles äkki: pane raadio kinni, sealt antakse neid käsklusi edasi. Hakkad täpsemalt küsima, siis räägib mingit täiesti pöörast lugu tõsise näoga. Siis jälle läheb jutt teistele asjadele ja jutt on täitsa mõistlik. Algul tundub, et äkki ise ajasid midagi segamini või ei saanud allegooriast aru ...
Diivani alla põrandale oli laotatud foolium. Küsisin et milleks. Ütles et istub seal diivanil, siis alt korruselt inimesed ei saa teda kiiritada.
Skisofreenia ilmselt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 6 külalist