Oi ma olen kade. Siinsetel aruteljatel on alati nõnna kadestamisväärt elu.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 15:16Oi seda kadedust. 90-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna. Jäta oma labased kommentaarid endasuguste jaoks.
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
-
Külaline
Ära enam Sarvikut klaviatuurile aja. N-tähe klahv juba ei funka.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 17:24Paljudes riikides on prostitutsioo täiesti legaale ettevõtlusvorm.
-
Külaline
Kadedus on kole omadus. Ma ei ole kunagi kade, nagu ka pole iial solvunud. Hea lihtne elu.
-
Külaline
Võtaks sinuga Sarvikut hea meelega.
-
Külaline
Okei, nõus. Aga oma klaveri lähedale ma sind ei lase.
-
Külaline
Mis sina koledusest tead.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 17:39Kadedus on kole omadus. Ma ei ole kunagi kade, nagu ka pole iial solvunud. Hea lihtne elu.
-
Külaline
Ei. Tema on selleks, et mind rahuldada. Päris armastav mees on ka.
-
Külaline
Jahh. Suhkruvati müüjad keskturult trukkisid praegust edukat prouat. Töö oli kerge ja konti ei murdnud. Raha tuli nagu raba. Polnud kuhugi panna.
-
Külaline
Kuulge hingesugululased. sarvikut ei toodeta enam ammu.
Vaatas peeglisse.
-
Külaline
Lollakas, mul on varud. Eraettevõtlusest saadud rahadega ostetud.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:48Kuulge hingesugululased. sarvikut ei toodeta enam ammu.
-
Külaline
Tundub, et see Amoremi koll on oma ajud täiesti ära joonud 
-
Külaline
Mul vaheaeg Amoremist. Praegu 2 kindlat.
-
Külaline
On nad ka ikka 4-5 kümpised?
-
Külaline
Ei. Nooremad. Seetõttu ongi vaheaeg Amoremist. Ei jaksa.
-
Külaline
Kui vana ise siis ka oled?
-
Külaline
Vaadakem asja positiivset poolt. äiteks ei saa ta trükkida ebasoosi gus olevat sõ a " eeger." Ega ka muid koledaid sõ u agu mu , ussima, va aeit, jt.
-
Külaline
Vastan teemasse, muud solki ei viitsi lugeda.
Täpsustan, et lisaks kooselule/abielule pean suheteks ka noorusaja "käimisi", mis mõnda aega kestnud - mõnest kuust aasta(te)ni.
Üks suhe jättis mind, kui olin keeldunud temaga voodisse minemast. Keeldusin, sest olin verinoor. Hiljem noormees väitis, et mina jätsin tema, sellega, et voodit ei jaganud. Nii et nüüd ei teagi, kumb kumma jättis
Ühe suhte lõpetasin, kuna selgus, et muidu tore noormees oli minu pärast jätnud maha oma pikaajalise tüdruksõbra. Minu silmis ei ehitata uut suhet üles mahajäetud neiu valu peale. Mõnes mõttes noore inimese kohta väga rangelt põhimõttekindel, teisalt jällegi silmakirjalik, sest mahajäetud noormehe valu peale ma ei mõelnud, kui ise astusin uude suhtesse.
Ühe noormehe jätsin, sest avastasin ootamatult, et ta ei meeldi mulle üldse. Temast oli üsna keeruline lahti saada, aga haletsusest edasi ju ikka koos ei ole.
Ühe pikaajalisema suhte lõpetasin, kuna kaaslane pettis mind.
Abielu lõpetasin, kuna abikaasa pettis mind.
Üldiselt peab ütlema, et minu jaoks ei ole olnud suhte lõpetamine midagi väga keerulist. Paarist on veidi kahju olnud, sest ei ole tore teha inimestele haiget. Samas tean omast käest, et mõningane annus südamevalu on vajalik osa isiksusena kasvamisel. Olen ise ka haiget saanud ja seda kogemusena kõrgelt hinnanud. Olen alati väga sirge seljaga minema astunud ja mitte tagasi vaadanud. Ei ole uskunud suhete puhul uue võimaluse andmisesse, sest eelnevast ei jäänud midagi arusaamatuks. Mul on olnud kaaslasi, kes oleksid eelistanud uuesti proovida või kokku-lahku suhet, aga sellised asjad ei ole mulle. Neutraalselt võin edasi suhelda, aga see on ka kõik. Need suhted on saanud läbi kuna need ei ole toiminud, neis on olnud valet või ükskõiksust.
Täpsustan, et lisaks kooselule/abielule pean suheteks ka noorusaja "käimisi", mis mõnda aega kestnud - mõnest kuust aasta(te)ni.
Üks suhe jättis mind, kui olin keeldunud temaga voodisse minemast. Keeldusin, sest olin verinoor. Hiljem noormees väitis, et mina jätsin tema, sellega, et voodit ei jaganud. Nii et nüüd ei teagi, kumb kumma jättis
Ühe suhte lõpetasin, kuna selgus, et muidu tore noormees oli minu pärast jätnud maha oma pikaajalise tüdruksõbra. Minu silmis ei ehitata uut suhet üles mahajäetud neiu valu peale. Mõnes mõttes noore inimese kohta väga rangelt põhimõttekindel, teisalt jällegi silmakirjalik, sest mahajäetud noormehe valu peale ma ei mõelnud, kui ise astusin uude suhtesse.
Ühe noormehe jätsin, sest avastasin ootamatult, et ta ei meeldi mulle üldse. Temast oli üsna keeruline lahti saada, aga haletsusest edasi ju ikka koos ei ole.
Ühe pikaajalisema suhte lõpetasin, kuna kaaslane pettis mind.
Abielu lõpetasin, kuna abikaasa pettis mind.
Üldiselt peab ütlema, et minu jaoks ei ole olnud suhte lõpetamine midagi väga keerulist. Paarist on veidi kahju olnud, sest ei ole tore teha inimestele haiget. Samas tean omast käest, et mõningane annus südamevalu on vajalik osa isiksusena kasvamisel. Olen ise ka haiget saanud ja seda kogemusena kõrgelt hinnanud. Olen alati väga sirge seljaga minema astunud ja mitte tagasi vaadanud. Ei ole uskunud suhete puhul uue võimaluse andmisesse, sest eelnevast ei jäänud midagi arusaamatuks. Mul on olnud kaaslasi, kes oleksid eelistanud uuesti proovida või kokku-lahku suhet, aga sellised asjad ei ole mulle. Neutraalselt võin edasi suhelda, aga see on ka kõik. Need suhted on saanud läbi kuna need ei ole toiminud, neis on olnud valet või ükskõiksust.
-
Külaline
Üks kord ma olen ühe naise maha jätnud, sest ta oli hull. Ei ole nali. Ta oli veetnud perioode hullumajas. Vahepeal oli pikalt kõik ok, aga siis muu jutu sekka ütles äkki: pane raadio kinni, sealt antakse neid käsklusi edasi. Hakkad täpsemalt küsima, siis räägib mingit täiesti pöörast lugu tõsise näoga. Siis jälle läheb jutt teistele asjadele ja jutt on täitsa mõistlik. Algul tundub, et äkki ise ajasid midagi segamini või ei saanud allegooriast aru ...
Diivani alla põrandale oli laotatud foolium. Küsisin et milleks. Ütles et istub seal diivanil, siis alt korruselt inimesed ei saa teda kiiritada.
Diivani alla põrandale oli laotatud foolium. Küsisin et milleks. Ütles et istub seal diivanil, siis alt korruselt inimesed ei saa teda kiiritada.
-
Külaline
Skisofreenia ilmseltKülaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 12:31 Üks kord ma olen ühe naise maha jätnud, sest ta oli hull. Ei ole nali. Ta oli veetnud perioode hullumajas. Vahepeal oli pikalt kõik ok, aga siis muu jutu sekka ütles äkki: pane raadio kinni, sealt antakse neid käsklusi edasi. Hakkad täpsemalt küsima, siis räägib mingit täiesti pöörast lugu tõsise näoga. Siis jälle läheb jutt teistele asjadele ja jutt on täitsa mõistlik. Algul tundub, et äkki ise ajasid midagi segamini või ei saanud allegooriast aru ...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 4 külalist