Mis paneb teid armuma?
-
Külaline
Eeldused peavad täidetud olema ja siis lisaks see miski, mida nimetatakse keemiaks või teab milleks. Aga eeldusi on minu puhul palju. Suur osa on siin juba nimetatud. Sellegipoolest: mõnega juhtub ja mõnega kohe üldse mitte, olgu neid eeldusi kui palju tahes.
-
Külaline
Ma sellepärast mõtlengi, et kuidas küll satuvad kaks inimest niimoodi juhuslikult kokku, et tekib vastastikune armumine.
Teil kel on vastastikused tunded, et mismoodi teil need tunded tekkisid?
-
Külaline
Armumine ei olene niipalju sellest, missugune täpselt teine inimene on, vaid iseenda valmisolekust armuda. Kui südames on "ees" keegi teine (kasvõi eks, st pole veel uueks suhteks tegelikult valmis) või muul põhjusel inimene ei ole armumiseks hetkel valmis, siis olgu missugune prints tahes, seda lihtsalt ei juhtu.
Trehvasin sümpaatse meesterahva peale, kellele ka mina meeldisin, nii see armumine tekkis.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 15:08Ma sellepärast mõtlengi, et kuidas küll satuvad kaks inimest niimoodi juhuslikult kokku, et tekib vastastikune armumine.
-
Külaline
Sulle meeldib rohkem peal olla?Tolmukübe kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:10Trehvasin sümpaatse meesterahva peale, kellele ka mina meeldisin, nii see armumine tekkis.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 15:08Ma sellepärast mõtlengi, et kuidas küll satuvad kaks inimest niimoodi juhuslikult kokku, et tekib vastastikune armumine.
-
Külaline
Aga voodis võib ikka korda, kaks ära käia.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 10:10 Armumine ei olene niipalju sellest, missugune täpselt teine inimene on, vaid iseenda valmisolekust armuda. Kui südames on "ees" keegi teine (kasvõi eks, st pole veel uueks suhteks tegelikult valmis) või muul põhjusel inimene ei ole armumiseks hetkel valmis, siis olgu missugune prints tahes, seda lihtsalt ei juhtu.
-
Külaline
Kas tekkis vastastikune armumine ka? Näiteks mõlemad seda teineteisele ütlesite ka näost näkku?Tolmukübe kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:10Trehvasin sümpaatse meesterahva peale, kellele ka mina meeldisin, nii see armumine tekkis.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 15:08Ma sellepärast mõtlengi, et kuidas küll satuvad kaks inimest niimoodi juhuslikult kokku, et tekib vastastikune armumine.
-
Külaline
Ma arvan, et see on üsna haruldane, et mõlemad korraga armuvad.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 15:08Ma sellepärast mõtlengi, et kuidas küll satuvad kaks inimest niimoodi juhuslikult kokku, et tekib vastastikune armumine.
Minul oli nii, et üks noormees kirjutas mulle tutvumisportaalis. Oli normaalse jutuga ja ok välimusega, aga mitte midagi erilist. Suhtlesime natukest aega veebis ja siis leppisime kohtumise kokku. Oli tore suhelda, aga jällegi mul kohe mingeid tundeid ei tekkinud. Samas sain aru, et meeldin talle väga, võib-olla ta oli isegi esimesest silmapilgust armunud. See oli nii eriline, varem ei olnud keegi minusse niimoodi armunud.
Kohtusime siis teist ja kolmandat korda, ta hakkas mulle järjest rohkem meeldima. Umbes vist neljandal-viiendal korral jõudsime voodisse, see oli väga hea. Ja nii ma siis vaikselt armusin temasse ära. Nüüd juba üle kümne aasta koos, armastus ikka alles.
-
Külaline
Tõmme paneb armuma. Kui keemiat pole, siis olgu mees nii jumalik, kui tahes - armumist ei toimu.
-
Külaline
Ilusal naisel piisab kui tal tekib tõmme. Meestel tekib iga ilusa naise peale tõmme.
-
Külaline
See pole armumine ega armastus. Selline ei ole kuigi hea partner, kes ainult välimuse peale kohale lendab.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:16 Ilusal naisel piisab kui tal tekib tõmme. Meestel tekib iga ilusa naise peale tõmme.
-
Külaline
Seda küll. Lendab pärast ka teiste naiste peale minema.
Raamatus "Aitab draamast" räägitakse väga ilusti lahti, miks meid mingite inimeste poole tõmbab ja teiste poole mitte. Soovitan lugeda, saad väga palju huvitavaid fakte teada.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2025 18:18 Mis paneb armuma?
On palju ilusaid ja meeldivaid inimesi, aga neisse ei armu ära.
Ja siis äkki keegi üks kelle vastu tekivad tunded ei tea kust kohast ja miks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline