Ma ei ole ekreiit, aga võin selgitada. Kui abielu tulumaksu toetus kaob, laste toetused vähenevad, eluasemelaenu intressi maksuvabastus kaob ja samas viiakse sisse pederastia, siis need on selged märgid riigi prioriteetidest. Olin varem reffi valija, kuid ei vali neid mitte kunagi enam.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:31Sa oled nagu papagoi. Riigi jaoks kulud ju suurenesid, 500 euro pealt tõsteti summa 710 peale kolmelapselistel, teistel samamoodi tõusis ju raha varasemaga võrreldes. Sinu mälu on ülilühike, sa mäletad ainult seda, et vahepeal sai veel rohkem. Ja nüüd tuututad, et võeti raha ära, aga riigile tõusid kulud väga palju. Teise käega siis võeti kõik see tagasi maksutõusude jne näol. Sina oma laste pealt said vähemalt mingi sissetuleku tõusu, teistelt ainult võeti vähemaks kõike. Teised riigid langetavad raskes olukorras makse, siin tõstetakse. Ja sa oled ikka nii rumal, kõige suurem probleem kogu ekreiitide kambal on see, et samasoolised saavad abielluda. Kuidas see mõjutab riigi rahalist seisu, kuidas see mõjutab sinu elu? Võiks nagu tegeleda pärisprobleemidega. Aga täpselt nagu need ekre valijad näevad ainult oma nina alla lühikest perspektiivi, teeb ka EKRE. Mingid homod on olulised, aga mitte see, et kogu riik on uppi keeratud.Laste rahad võeti ju ära, pärast seda kukkus ka sündivus.
Eriti suur sigadus oli võtta suurperedelt 200 eurot kuus. Peredele kus on kuus ja enam last! Ja ärge rääkige mulle kokkuhoiust, mitu sellist peret Eestis on?
Ametnikele makstakse kvartali preemiaid tuhandetes. Aga suurperelt võtame 200 eurot kuus vähemaks!!!
No minu kannatus lõppes siinkohal