Arutleja kirjutas: ↑01 Juul 2024 11:53
Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 09:49
Arutleja kirjutas: ↑29 Juun 2024 21:34
Üks mu sugulane, usklik, ei lasknud end vaktsineerida, kuna usuõdede seas levitati väidet, et vaktsiin on hiinlaste vandenõu ja kõik, kes ennast vaktsineerida lasevad, plahvatavad. Tegelikult juhtus nii, et temal lõhkes jämesool, aga mina ootan oma suurt pauku siiamaani.
Minu kaastunne sulle ise surma puhul, Juustup, aga vaktsiini selles küll süüdistada ei tasu.
Et siis see jämesool oli kuidagi seotud tema vaktsineerimatusega…
Oh ei, tema jämesoolel polnud kindlasti mingit seost ei vaktsiini ega koroonaga. Lihtsalt selline tobe kokkusattumus. Võib-olla tahtis jumal talle sellega märku anda, et iga lollust ei tasu ka uskuda.
Iga lollust ei tasu uskuda, aga "Teadust" tasub küll alati uskuda. Mäletad, sul endalgi kindlasti sõpru, kes uhkelt lisasid endale FB pildi peale sildikese: "Vaktsineeritud. Usaldan teadust." Või ehk olid isegi nii eesrindlik. Muidugi, mitte miski pole rohkem "ebateaduslik" kui kontsept: usalda. Ehk siis koroona ajal piir usu ja teaduse vahel kadus, kuna nad lähtusid põhimõtteliselt samadest printsiipidest. Usu. Ära kahtle. Ära esita küsimusi. USALDA. Ja ongi tegelikult suhteliselt koomiline, kuidas vaktsiini"vastastele" heidetakse ette, et nad usuvad lollusi. Nii nad näiteks Uskusid, kuidas koroona pääses laborist välja. Ei, tuli turult. Wuhani turult. MITTE Laborist, mis asub Wuhanis, mille nimi on Wuhani Viroloogia Instituut, kus uuritakse... täpselt, viirusi!!! Ma ei tea, ausalt, kumb nüüd tegelikult lollim on. Kas see, kes uskus "vandenõuteooriat". Või see, kes uskus, et MITTE KUIDAGI ei saanud laborist tulla. Nii nagu esinumber Toivo Maimets naeruvääristas laboriteooriat. Nii nagu Fauci kategooriliselt eitas, et Usal pole mingit pistmist olnud Wuhani labori tööga. Kuniks läheb paar aastat mööda ja vualaa.... "NIH official finally admits taxpayers funded gain-of-function research in Wuhan — after years of denials". Mina arvan, et inimesed võivad uskuda, mida tahavad. Aga teisiti "uskujaid" pole tarvis naeruvääristada, eriti kui arugemente, mida kasutada, endal tegelikult pole. Välja arvatud see tüüpiline tuututamine, et näe, olen elus, vaktsiin järelikult toimis.