Kolimine linnast maale
-
Külaline
No siin on kommenteeritud, kuidas TA on ikka nii sita iseloomuga, et kohe kuskile ei kõlba. Lisaks pole ta elus mitte midagi saavutanud ja kortergi on tal ainult tänu emale. Kui see pole isiklikuks minemine, siis ma ei tea, mis see on. Heasoovlikkust siit tagant küll kuskilt poolt vaadatuna ei paista.
-
Külaline
kuskohas see ema äkki koletiseks muutus?
Algpostituses ju lihtsalt kirjas, et ema ei soovita Kapakohilasse kolida (on ise sellises kohas elanud) ja seda võibolla oma huvi silmas pidades.
Aga äkki ta tunneb tütart ja teab, et selline elu tütrele ei sobiks?
Algpostituses ju lihtsalt kirjas, et ema ei soovita Kapakohilasse kolida (on ise sellises kohas elanud) ja seda võibolla oma huvi silmas pidades.
-
Külaline
Siin on tegemist lihtsalt kaassõltuvusega ja see ema tuleks perse saata.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 09:06 kuskohas see ema äkki koletiseks muutus?
-
Külaline
just. Saadame aga kõik p.rse ja siis nutame, et pole ühtegi lähedast ja keegi ei hooli. Normaalne on siiski üksteist võimaluste piiris aidata, eriti vanemaid.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 09:10Siin on tegemist lihtsalt kaassõltuvusega ja see ema tuleks perse saata.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 09:06 kuskohas see ema äkki koletiseks muutus?
-
Külaline
Kui on selline lurjus, siis pole vaja aidata. Nagunii sureb varsti ära ka, aita või ära aita.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 10:12just. Saadame aga kõik p.rse ja siis nutame, et pole ühtegi lähedast ja keegi ei hooli. Normaalne on siiski üksteist võimaluste piiris aidata, eriti vanemaid.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 09:10Siin on tegemist lihtsalt kaassõltuvusega ja see ema tuleks perse saata.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 09:06 kuskohas see ema äkki koletiseks muutus?
-
Külaline
Aga see kõik on ju tõsi. Valus tõde, aga nii on. TA pole ju elus midagi saavutanud. Töötamine 0,75 kohaga mingis poes ei ole ju eriline saavutus?Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 08:59Lisaks pole ta elus mitte midagi saavutanud ja kortergi on tal ainult tänu emale.
-
Külaline
On võimalik, et ta kirjutab surematut romaani hetkel. Nagu Ristikivi, kes töötas poole kohaga arhiivis.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:20Aga see kõik on ju tõsi. Valus tõde, aga nii on. TA pole ju elus midagi saavutanud. Töötamine 0,75 kohaga mingis poes ei ole ju eriline saavutus?Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 08:59Lisaks pole ta elus mitte midagi saavutanud ja kortergi on tal ainult tänu emale.
Mis see saavutuse mõõt on? Laenuga maja talina äärelinnas ja liisitud Volvo?
-
Külaline
Miks ka mitte? Kui inimene jaksab kuus 2000 eur laenu+liisingut maksta, on tal normaalne sissetulek järelikult olemas.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:31On võimalik, et ta kirjutab surematut romaani hetkel. Nagu Ristikivi, kes töötas poole kohaga arhiivis.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:20Aga see kõik on ju tõsi. Valus tõde, aga nii on. TA pole ju elus midagi saavutanud. Töötamine 0,75 kohaga mingis poes ei ole ju eriline saavutus?Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 08:59Lisaks pole ta elus mitte midagi saavutanud ja kortergi on tal ainult tänu emale.
-
Külaline
Saavutuse mõõt on eluga rahulolu. TA pole seda ju kuskilt otsast...
Samas on ta ju noor inimene ja võib veel kõike jõuda.
-
Külaline
Ja siis? Mis edasi? Kas hauakünkale kirjutame: tal oli normaalne sissetulek?Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:47Miks ka mitte? Kui inimene jaksab kuus 2000 eur laenu+liisingut maksta, on tal normaalne sissetulek järelikult olemas.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:31On võimalik, et ta kirjutab surematut romaani hetkel. Nagu Ristikivi, kes töötas poole kohaga arhiivis.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:20
Aga see kõik on ju tõsi. Valus tõde, aga nii on. TA pole ju elus midagi saavutanud. Töötamine 0,75 kohaga mingis poes ei ole ju eriline saavutus?
-
Külaline
99% tõenäosusega ei kirjuta ta mingit surematut romaani.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:31On võimalik, et ta kirjutab surematut romaani hetkel. Nagu Ristikivi,
-
Külaline
Tolmukübe tegi juba uue teema.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:55 Saavutuse mõõt on eluga rahulolu. TA pole seda ju kuskilt otsast...
-
Külaline
Sina ka ei kirjuta.
-
Külaline
Kust sa tead, mida ta saavutanud on ja kas tal on üldse olnud teistega võrdsed võimalused midagi saavutada? Nagu ta mõista on andnud, on tal tervisega kehvasti. Sina ju ei tea, mis seal taustal võib olla.
-
Külaline
Kuidas see hauaküngas siia puutub? Tähtis, mis elu ajal on, kuidas elad, kas oled rahul ning kas see teeb sind õnnelikuks.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:56Ja siis? Mis edasi? Kas hauakünkale kirjutame: tal oli normaalne sissetulek?Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:47Miks ka mitte? Kui inimene jaksab kuus 2000 eur laenu+liisingut maksta, on tal normaalne sissetulek järelikult olemas.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 14:31
On võimalik, et ta kirjutab surematut romaani hetkel. Nagu Ristikivi, kes töötas poole kohaga arhiivis.
-
Külaline
Ma olin nooruses kõva spordimees. 40 aastaselt lippasin viiendale korrusele nagu noor põder.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:15Kust sa tead, mida ta saavutanud on ja kas tal on üldse olnud teistega võrdsed võimalused midagi saavutada? Nagu ta mõista on andnud, on tal tervisega kehvasti. Sina ju ei tea, mis seal taustal võib olla.
Kui inimene peab ostma maximast allahinnatud toitu, sest palk on 700, siis olgem ausad, me ei saa rääkida, et ta oleks elus väga midagi saavutanud.
Ega ma ka ju miljonär ei ole, aga nii kehvasti mul õnneks ei lähe, et pean Maximast allahinnatud toitu ostma.
-
Külaline
Mis sa oled siis saavutanud?Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:40Kuidas see hauaküngas siia puutub? Tähtis, mis elu ajal on, kuidas elad, kas oled rahul ning kas see teeb sind õnnelikuks.
-
Külaline
Minu mõte oli pigem selles, et väga lihtsasti hakatakse vähese info põhjal suuri järeldusi tegema. Kuskil ta mainis oma kõrgharidust, nii et siin peaks tekkima küsimus, miks töötab inimene poes ega saa sedagi täiskoormusega teha. Väga kärmed ollakse hukka mõistma. Ei tea, kas see pakub mingi erilise rahuldustunde, et vähemalt mina olen kellestki parem mingite materiaalsete mõõdikute järgi? Miks peab käima foorumis oma enesehinnangut upitamas ja teisi maha tegemas?Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:47Ma olin nooruses kõva spordimees. 40 aastaselt lippasin viiendale korrusele nagu noor põder.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:15Kust sa tead, mida ta saavutanud on ja kas tal on üldse olnud teistega võrdsed võimalused midagi saavutada? Nagu ta mõista on andnud, on tal tervisega kehvasti. Sina ju ei tea, mis seal taustal võib olla.
Kui inimene peab ostma maximast allahinnatud toitu, sest palk on 700, siis olgem ausad, me ei saa rääkida, et ta oleks elus väga midagi saavutanud.
Ega ma ka ju miljonär ei ole, aga nii kehvasti mul õnneks ei lähe, et pean Maximast allahinnatud toitu ostma.
Kõrvaline märkus, aga vaadates poehindu ja üldist elukallidust, siis nii mõnigi eelistab allahinnatud tooteid. Selles ei näe küll midagi halba.
-
Külaline
Kõik need asjad ilma laenuta ja palju enam.
-
Külaline
mul pole allahinnatud toidu vastu mitte midagi, ostan pidevalt.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:58Minu mõte oli pigem selles, et väga lihtsasti hakatakse vähese info põhjal suuri järeldusi tegema. Kuskil ta mainis oma kõrgharidust, nii et siin peaks tekkima küsimus, miks töötab inimene poes ega saa sedagi täiskoormusega teha. Väga kärmed ollakse hukka mõistma. Ei tea, kas see pakub mingi erilise rahuldustunde, et vähemalt mina olen kellestki parem mingite materiaalsete mõõdikute järgi? Miks peab käima foorumis oma enesehinnangut upitamas ja teisi maha tegemas?Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:47Ma olin nooruses kõva spordimees. 40 aastaselt lippasin viiendale korrusele nagu noor põder.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 15:15Kust sa tead, mida ta saavutanud on ja kas tal on üldse olnud teistega võrdsed võimalused midagi saavutada? Nagu ta mõista on andnud, on tal tervisega kehvasti. Sina ju ei tea, mis seal taustal võib olla.
Kõrvaline märkus, aga vaadates poehindu ja üldist elukallidust, siis nii mõnigi eelistab allahinnatud tooteid. Selles ei näe küll midagi halba.
Aga teemasse - kui inimene laotab oma plaanid ja mõtted anonüümsesse foorumisse arutamiseks, siis peab olema valmis nii kriitikaks kui vähesest infost tingitud oletusteks. Ei saa ju loota, et selline plaan nagu välja toodi, leiaks 100% kaasakiitjaid. Ja seda, kui rahul keegi oma eluga on, teab ainult inimene ise. Teised võivad lihtsalt oletada ja nõu anda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist