See tüüp tegi juba PK-s sada imetrikki, et siia ikka tagasi hiilida. Kahjuks jah on nüüd peamiselt külaline ja seda juttu on võimatu mitte ära tunda. Tüüpiline plaat, tüüpilised kirjavead.Ma pole märganud praegu väga. Aga selle vastu aitakski ip järgi blokkimine.
Anonüümid
-
Külaline
Endiselt - kui need selgelt äratuntavad postitused täiesti tähelepanuta jätta, mitte vastata, mitte üritada ära panna või arutleda muudkui nende üle, siis ühel hetkel hoog raugeks, sest kaif jääb tulemata. Teda ei toida muu kui tähelepanu. Null mõtet on üritada mõistusega vastata või vaimukalt tasa lülitada teda või mistahes muul moel reageerida.
-
Külaline
Ma ei ole kunagi aru saanud, mis vahet seal on, kas olen Külaline (või varem Kägu) või kasutajanimega Külaline555 või Pontu või Alice17. Täpselt samal moel olen ju anonüümne. Passinimega ei käi siin ju keegi.
-
Juustup
Seda küll, aga kui näiteks kümmekond kägu(või külalist) on teemat(ja täiesti erinevalt) kommenteerinud, mõni on sind tsiteerinud jne, siis on tohutult raske aru saada kellega sa räägid.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:23Ma ei ole kunagi aru saanud, mis vahet seal on, kas olen Külaline (või varem Kägu) või kasutajanimega Külaline555 või Pontu või Alice17. Täpselt samal moel olen ju anonüümne. Passinimega ei käi siin ju keegi.
/Juustup
-
Külaline
No eks siin mõeldakse seda foorumi mõistes nn anonüümsust - kes on lihtsalt käod või külalised, nendel pole eriti võimalik vahet teha, aga kui inimene kommenteerib alati oma kindla kasutajanimega, siis paratamatult joonistub temast mingi "profiil" ja ta muutub siin keskkonnas äratuntavaks. Aga objektiivselt on muidugi kõik anonüümsed. Mind ka kohati see terminoloogia pisut häirib, et justkui nimega kasutajad polekski anonüümsed. Tegelikult nad muidugi on.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:23Ma ei ole kunagi aru saanud, mis vahet seal on, kas olen Külaline (või varem Kägu) või kasutajanimega Külaline555 või Pontu või Alice17. Täpselt samal moel olen ju anonüümne. Passinimega ei käi siin ju keegi.
-
Juustup
Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:34No eks siin mõeldakse seda foorumi mõistes nn anonüümsust - kes on lihtsalt käod või külalised, nendel pole eriti võimalik vahet teha, aga kui inimene kommenteerib alati oma kindla kasutajanimega, siis paratamatult joonistub temast mingi "profiil" ja ta muutub siin keskkonnas äratuntavaks. Aga objektiivselt on muidugi kõik anonüümsed. Mind ka kohati see terminoloogia pisut häirib, et justkui nimega kasutajad polekski anonüümsed. Tegelikult nad muidugi on.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:23Ma ei ole kunagi aru saanud, mis vahet seal on, kas olen Külaline (või varem Kägu) või kasutajanimega Külaline555 või Pontu või Alice17. Täpselt samal moel olen ju anonüümne. Passinimega ei käi siin ju keegi.
Absoluutselt et on. Ja olen ka mina. Mõte on lihtsalt selles,et kui kommenteerib Juustup, Arutleja, Lendorav, Barbara või kes iganes siis on arusaadav kellega kes vestleb. Kui kõik on nimega "külaline" siis see võimalus kaob. Mingil määral on ju kirjastiili ja jutu järgi võimalik vahet teha, aga siiski on laias laastus see keerulisem ja tsitaatidest võivad tekkida mõttetud tülid, sest inimesed ei saa aru enam kes kellega räägib(või kes keda sõimab)
/Juustup
-
Külaline
Päriselt ütled nii? Kas tõesti on aastal 2024 inimesi, kes ei ole kuulnud VPNist?
-
Külaline
Sina ei taha teada, kellega sa vestled. Sina tahad enda tugevdamiseks moodustada liite, et siis koos kedagi rünnata. Enne oli sul revolver, nüüd otsid uusi.Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:53Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:34No eks siin mõeldakse seda foorumi mõistes nn anonüümsust - kes on lihtsalt käod või külalised, nendel pole eriti võimalik vahet teha, aga kui inimene kommenteerib alati oma kindla kasutajanimega, siis paratamatult joonistub temast mingi "profiil" ja ta muutub siin keskkonnas äratuntavaks. Aga objektiivselt on muidugi kõik anonüümsed. Mind ka kohati see terminoloogia pisut häirib, et justkui nimega kasutajad polekski anonüümsed. Tegelikult nad muidugi on.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:23
Ma ei ole kunagi aru saanud, mis vahet seal on, kas olen Külaline (või varem Kägu) või kasutajanimega Külaline555 või Pontu või Alice17. Täpselt samal moel olen ju anonüümne. Passinimega ei käi siin ju keegi.
Absoluutselt et on. Ja olen ka mina. Mõte on lihtsalt selles,et kui kommenteerib Juustup, Arutleja, Lendorav, Barbara või kes iganes siis on arusaadav kellega kes vestleb. Kui kõik on nimega "külaline" siis see võimalus kaob. Mingil määral on ju kirjastiili ja jutu järgi võimalik vahet teha, aga siiski on laias laastus see keerulisem ja tsitaatidest võivad tekkida mõttetud tülid, sest inimesed ei saa aru enam kes kellega räägib(või kes keda sõimab)
/Juustup
Sa ei oea pidama veslust x-ga, sa arutad ühte postitust. Kas selle tegi x või y, pole ju tegelikult oluline. Nt x ütleb, et punane on ilus värv. Sa saad sellega kas nõustuda, mittenõustuda, olla neutraalne või ei huvita sind üldse värvid. Pole vahet, kes selle postituse tegi.
-
Külaline
Minu meelest pole nad sugugi sarnased. R oli ikka provokaator ja lihtsalt halvustas või solvas lambist, aga samas tegi seda sellise nurga alt, et paljud tundsid vajadust talle vastata. Seetõttu läksid paljud arutelud käest ära. Juustup on ju viisakas, aga tema häirib teid ilmselt, kuna ta julgeb oma arvamuse välja öelda ja selle eest seista. Mulle ta meeldib.
-
Külaline
Aga sa võid teha oma foorumi ja olla seal nii ebakorrektne, kui soovid.Juustup kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:30Kas foorum(eriti anonüümne foorum) on tõesti see koht, kus kõik peavad alati ja eranditult poliitkorrektsed olema?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 12:01 Alguses ka mulle väga meeldis see foorum, aga üks inimene võib siin nimetada teisi tädikesteks ja toota negatiivset jura kõigis teemades suurtes kogustes ja tema kirjutisi ei peeta ei teemavälisteks ega solvavateks, samas palju neutraalsemaid positusi kustutatakse. Natuke tuleb välja, et moderaatorid on mehed, kes toetavad pigem seda naiste halvustamist. Kustutamiste osas ei ole siin asi õiglane. Aga noh, eks igaühel oma valik, käia siin või mitte.
Ja jätke see revolveri materdamine, on teemasid kus ka minul on temaga lahkhelid, aga tegelikult on ju tore lugeda eri inimeste vaatenurki erinevatel teemadel. Selleks siia koguneda, et kedagi järjepanu kiusata, ei ole ju mõtet. Moderaatorid teevad oma tööd ka hästi ning sipsik ja turvasiil on tegelikult need tänu kellele meil see foorum üldse on.
/Juustup
-
Külaline
Noh, kuidas võtta. Minu meelest käib tal ikka selline üsna tugev passiiv-agressiivne joon läbi ja üsna üleolev toon, kui keegi talle milleski vastanduda tihkab (a la olete kõik mu fännid, halastan sulle, lehvitan oma troonilt jne). Nagu ka see demonstratiivne "allkiri" kõigil postitustel - selge, et see tõmbab tähelepanu ja võib tunduda sihiliku õrritamisena. Mina pole temaga seni veel vaidlusse sattunud, aga eks näis, kui ma nüüd siin sellise asja välja julgesin öelda. See on tõesti mu isiklik mulje. Võib muidugi argumenteerida, et ta teeb seda enesekaitseks, aga samas, kui sind ikka väga huvitab see, et foorumis toimuks meeldiv ja viisakas suhtlus, siis selline rõhutatud üleolev suhtumine nö valvereaktsioonina ei aita sellele ka hästi kaasa.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 09:31Minu meelest pole nad sugugi sarnased. R oli ikka provokaator ja lihtsalt halvustas või solvas lambist, aga samas tegi seda sellise nurga alt, et paljud tundsid vajadust talle vastata. Seetõttu läksid paljud arutelud käest ära. Juustup on ju viisakas, aga tema häirib teid ilmselt, kuna ta julgeb oma arvamuse välja öelda ja selle eest seista. Mulle ta meeldib.
![]()
-
Külaline
Ma olen emand ja sina kojanarr oled pagendatud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 10:39Noh, kuidas võtta. Minu meelest käib tal ikka selline üsna tugev passiiv-agressiivne joon läbi ja üsna üleolev toon, kui keegi talle milleski vastanduda tihkab (a la olete kõik mu fännid, halastan sulle, lehvitan oma troonilt jne). Nagu ka see demonstratiivne "allkiri" kõigil postitustel - selge, et see tõmbab tähelepanu ja võib tunduda sihiliku õrritamisena. Mina pole temaga seni veel vaidlusse sattunud, aga eks näis, kui ma nüüd siin sellise asja välja julgesin öelda. See on tõesti mu isiklik mulje. Võib muidugi argumenteerida, et ta teeb seda enesekaitseks, aga samas, kui sind ikka väga huvitab see, et foorumis toimuks meeldiv ja viisakas suhtlus, siis selline rõhutatud üleolev suhtumine nö valvereaktsioonina ei aita sellele ka hästi kaasa.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 09:31Minu meelest pole nad sugugi sarnased. R oli ikka provokaator ja lihtsalt halvustas või solvas lambist, aga samas tegi seda sellise nurga alt, et paljud tundsid vajadust talle vastata. Seetõttu läksid paljud arutelud käest ära. Juustup on ju viisakas, aga tema häirib teid ilmselt, kuna ta julgeb oma arvamuse välja öelda ja selle eest seista. Mulle ta meeldib.
![]()
Tere, külaline/külalised!
Tuletan meelde, et luues kasutajakonto, saate enda ajaoks ebasümpaatse kasutaja blokeerida ja te ei näe rohkem tema postitusi. Kasutajakonto alt saab samuti anonüümsena postitada
Tuletan meelde, et luues kasutajakonto, saate enda ajaoks ebasümpaatse kasutaja blokeerida ja te ei näe rohkem tema postitusi. Kasutajakonto alt saab samuti anonüümsena postitada
-
Juustup
Alustan sellest, et ma tänan seda isikut kes ütles, et ma talle meeldinKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 10:50Ma olen emand ja sina kojanarr oled pagendatud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 10:39Noh, kuidas võtta. Minu meelest käib tal ikka selline üsna tugev passiiv-agressiivne joon läbi ja üsna üleolev toon, kui keegi talle milleski vastanduda tihkab (a la olete kõik mu fännid, halastan sulle, lehvitan oma troonilt jne). Nagu ka see demonstratiivne "allkiri" kõigil postitustel - selge, et see tõmbab tähelepanu ja võib tunduda sihiliku õrritamisena. Mina pole temaga seni veel vaidlusse sattunud, aga eks näis, kui ma nüüd siin sellise asja välja julgesin öelda. See on tõesti mu isiklik mulje. Võib muidugi argumenteerida, et ta teeb seda enesekaitseks, aga samas, kui sind ikka väga huvitab see, et foorumis toimuks meeldiv ja viisakas suhtlus, siis selline rõhutatud üleolev suhtumine nö valvereaktsioonina ei aita sellele ka hästi kaasa.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 09:31
Minu meelest pole nad sugugi sarnased. R oli ikka provokaator ja lihtsalt halvustas või solvas lambist, aga samas tegi seda sellise nurga alt, et paljud tundsid vajadust talle vastata. Seetõttu läksid paljud arutelud käest ära. Juustup on ju viisakas, aga tema häirib teid ilmselt, kuna ta julgeb oma arvamuse välja öelda ja selle eest seista. Mulle ta meeldib.
![]()
Ma ei ole agressiivne- ma olen otsekohene ning ebapopulaarsete arvamustega. Kohati ka krõbedate sõnavõttudega, aga selline ma olen. Ma ei näe üldse mõtet foorumis olla, kui siin oleks mingi diktatuur mille järgi otsustatakse kes, kuna ja mida öelda võib.
Minu vaatenurgad ongi kohati väga äärmuslikud, kuid palun ärge teie halvustage neid, kui te eeldate et mina teie arvamustest ja vaatenurkadest pean lugu pidama. Tehke ise siis sama.
/Juustup
-
Külaline
Ei pea sa teiste arvamusest lugu, üsna õel, see pole sama asi mis otsekohesus.Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 22:16kui te eeldate et mina teie arvamustest ja vaatenurkadest pean lugu pidama. Tehke ise siis sama.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 10:50Ma olen emand ja sina kojanarr oled pagendatud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 10:39
Noh, kuidas võtta. Minu meelest käib tal ikka selline üsna tugev passiiv-agressiivne joon läbi ja üsna üleolev toon, kui keegi talle milleski vastanduda tihkab (a la olete kõik mu fännid, halastan sulle, lehvitan oma troonilt jne). Nagu ka see demonstratiivne "allkiri" kõigil postitustel - selge, et see tõmbab tähelepanu ja võib tunduda sihiliku õrritamisena. Mina pole temaga seni veel vaidlusse sattunud, aga eks näis, kui ma nüüd siin sellise asja välja julgesin öelda. See on tõesti mu isiklik mulje. Võib muidugi argumenteerida, et ta teeb seda enesekaitseks, aga samas, kui sind ikka väga huvitab see, et foorumis toimuks meeldiv ja viisakas suhtlus, siis selline rõhutatud üleolev suhtumine nö valvereaktsioonina ei aita sellele ka hästi kaasa.
/Juustup
-
Külaline
Mul muidu poleks juustu vastu midagi, aga putiniste ma ei salli silma otsaksi.
-
Külaline
Ooo ei. Mitte mõni uuem ei lähe liimile. Liimile lähevad need perekoolis ära tuntavad räuskajatest käod kes seal koguaeg modereerisid perekooli sõnadega rämps, alaharitud, jätis, impo, põhjakiht, kõnts, lahuta, naine kus su eneseväärikus, mina ei taluks päevagi jne. Lisaks siis need 15 a noorema seksika mehega koos elavad rikkad naised. Need kellel oli mitu kinnisvara ja sõbrannadel oli ka mitu kinnisvara. Passiivne tulu kõigil alates 6000€-st. Ilusad, sportlikud,sekikad ja väga rahuldustpakkuvat suguelu elasid nad ka. Lapsed olid ka kõik imelusad ja targad, andekad ja eliitkoolides.
Vot see on see kaader kes on tulnud siia ja kelledele siis vastataksegi samamoodi nagu nemad seda teevad. Need käod ei jäta ühtegi temat vahele kuhu purtsatada näiteks kasvõi üks lause a`la kõnts või siis normaalne naine olen ja elan 15 a noorema mehega.
[/quote]
Minul on kõik see, mida ülalpool nimetasid, v.a. lapsed lõpetanud tavalised koolid/ülikooli ning oma suguelust ei räägi ma eales mitte midagi. Sina käid ja kaagutad koguaeg minu pihta, mitte vastupidi. Huvitav, et sa sellest siiani aru pole saanud. Olen nagu sinu mingi kinnisidee. Tegid Perekoolis nii, teed siin samamoodi.
Vot see on see kaader kes on tulnud siia ja kelledele siis vastataksegi samamoodi nagu nemad seda teevad. Need käod ei jäta ühtegi temat vahele kuhu purtsatada näiteks kasvõi üks lause a`la kõnts või siis normaalne naine olen ja elan 15 a noorema mehega.
[/quote]
Minul on kõik see, mida ülalpool nimetasid, v.a. lapsed lõpetanud tavalised koolid/ülikooli ning oma suguelust ei räägi ma eales mitte midagi. Sina käid ja kaagutad koguaeg minu pihta, mitte vastupidi. Huvitav, et sa sellest siiani aru pole saanud. Olen nagu sinu mingi kinnisidee. Tegid Perekoolis nii, teed siin samamoodi.
Kui terve ports postitusi on teemavälised, siis kustutan need kahjuks ära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist