Mina ilmselt olen see “oma peaga” mõtleja. Poliitikast hoian eemale. Ka ei käi hääletamas - kui valik katku või koolera vahet. Kaks parimat sõpra homod mis homod. Aga see selleks.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 15:33Oma peaga mõtlemine oleks igati teretulnud, kui selle lausega ei vehiks need, kelle infoväli piirneb mingite uute uudiste, vandenõuteooriate ja muu jampsiga. Päris kindlasti on need muidugi ekre pooldajad ka veel. Aga kogu see seltskond oleks nagu kuskilt vabrikust tulnud: sama ettelauldud sõnavara, samad teemad, sama aktiveerumine mingite teatud asjade peale. Vaksimine, homod, feminatsid, see on selle seltskonna sõnavara. Ja mingist oma peaga mõtlemisest pole siin tegelikult juttugi, seltskonda ühendab vaid see, et usutakse igasugu uhhuuteooriaid, kõik on peas segi nagu puder ja kapsad, aga täpselt sama sõnadega korratakse järgi täpselt samu mõtteid, mida loetakse lihtsalt mingitest omapärastest allikatest.Mida selle "oma peaga mõtlejad" argumendiga üldse öelda tahate iga teema all? Kas seda, et ise ei tohi mõelda? Või tahad hoopis seda, et "mõtlemine" on reserveeritud vaid siis, kui see sobitub teatud raamidesse?
Mis puudutab vaktsiine, siis olen mh tutvunud kliinilise katsetuste dokumentidega. Kuidas nende Katsed olid ülesehitatud. Muuhulgas nt ei testitud vaktsiini toimet transmissiooni vastu/suhtes, ehk igasugune teaduslik alus öelda et kaitseb teiste nakatamise vastu, ei olnud õigustatud. “Teed seda teistele.” Võin selliseid SISULISI näiteid veel tuua. Ja siis läheb huvitavaks - diskussiooni pole võimalik pidada. Siis tuleb a la silt et ekrelane, Putinist jne… nõutuks võtab.