Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 15 Mai 2025 13:45 Rootsi lalla-laaga ei jõuaks kuhu kui ei oleks Rootsi.
Raudselt jõuaks. Miks sa arvad, et üle Euroopa mingi Rootsi vaimustus on? Neil on palju väga tugevaid laule olnud, mis ei ole üldse esikolme saanud.
Ei vali keegi Rootsi laulu poolt puht sellepärast, et see on Rootsist.

Meenutagem, et sarnase etno stiiliga on eurovisiooni kordi võidetud. Mäletad näiteks Venemaa babuškaid, Ukraina Kalush Orchestrat, Norra Alexander Rybak?

Eurovsioonil on oluline teistest eristuda ja Rootsil on see kõige sagedamini ka korda läinud.
Külaline

Ma vaatasin seda poolfinaali järele ja Tommy Cash kahjuks laulis väga halvasti. Kui finaalis ka nii läheb, siis see võib saada põhjuseks, miks kõrget kohta ei saa, kuigi muu kõik sobib.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:04 Ma vaatasin seda poolfinaali järele ja Tommy Cash kahjuks laulis väga halvasti. Kui finaalis ka nii läheb, siis see võib saada põhjuseks, miks kõrget kohta ei saa, kuigi muu kõik sobib.
Ta ütles, et laulu algul kadus heli klappidest. Eks see ole tema nõrgim koht - kogemuse puudumine kontserdil, kus tuleb otse laulda. Aga paljuks meil lauljad, kellel see on?
Külaline

Poolal on muidu lahe laul, aga lavashow meenutab mulle Tujurikkuja poolt tuunitud Goodbye to Yesterday versiooni - paneme kõik kahurid tulesse.
Külaline

Ta meil vist esimene solist kellel puudub taustalaulja.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:35 Ta meil vist esimene solist kellel puudub taustalaulja.
Tal ju oli, Eesti Laululgi oli. Pidi selle äfra jätma, kuna soovis fänni sisse tuua ja laval tohib olla max 6 inimest.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:37
Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:35 Ta meil vist esimene solist kellel puudub taustalaulja.
Tal ju oli, Eesti Laululgi oli. Pidi selle äfra jätma, kuna soovis fänni sisse tuua ja laval tohib olla max 6 inimest.
Finaalis pidavat see fänn ära jääma. Ju siis panustab taustalauljasse.
Külaline

Vähemalt ei hingelda nagu Austraalia piimamees.
Külaline

Aitäh, ma alles nüüd sain aru, mis puudu oli. Mulle originaalis väga meeldib see naishääl aohh hüüdmas. Laval see puudus. Väike asi võib nii palju juurde anda.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:40
Ise mõtlesid välja?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:40
Vastupidi, finaali peaproovis olevat fänn laval olnud, nagu poolfinaaliski.
Külaline

Miks Luksemburgi nukuke mikrofoniga laulis?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:22
Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:04 Ma vaatasin seda poolfinaali järele ja Tommy Cash kahjuks laulis väga halvasti. Kui finaalis ka nii läheb, siis see võib saada põhjuseks, miks kõrget kohta ei saa, kuigi muu kõik sobib.
Ta ütles, et laulu algul kadus heli klappidest. Eks see ole tema nõrgim koht - kogemuse puudumine kontserdil, kus tuleb otse laulda. Aga paljuks meil lauljad, kellel see on?
Eee Tommy Cash on räppar, mitte klassikaline eurolaulik. Laval olemise kogemust on tal ilmselt rohkem, kui paljudel eelnevatel Eestit esindanud lauljatel ja tema etteaste puhul ei ole vokaal see, mida kõige rohkem hinnatakse.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 22:24
Eee Tommy Cash on räppar, mitte klassikaline eurolaulik. Laval olemise kogemust on tal ilmselt rohkem, kui paljudel eelnevatel Eestit esindanud lauljatel ja tema etteaste puhul ei ole vokaal see, mida kõige rohkem hinnatakse.
Vokaal tõesti ei ole see, mida kõige rohkem hinnatakse, ega ta mingisugune eriline laulja ei ole ja seda polegi keegi oodanud. Aga seekord oli see laulmine kõrvatorkavalt halb ja see rikub juba kogu mulje ära.
Külaline

Kui see on silmatorkavalt halb, siis ei hinnata enam muud ka. Hääleke värises, mis näitab, et ei ole kogemust. Tavapäraselt ta ju esinebki oma fännidele, kes teda teavad ja soovivad näha. Siis pole võibolla tõesti vahet, mida sa sinna mikrisse laulad. Aga praegune olukord on midagi muud. Tuletame meelde, et hääli ei anna ainult rahvas vaid ka professionaalne žürii. Seega halva vokaalse osaga on suht keeruline etteotsa rebida, isegi kui oled rahva lemmik.
Külaline

Ma ei mõista selle väänleva soome strippari fenomeni ka
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 10:41 Ma ei mõista selle väänleva soome strippari fenomeni ka
Tema vähemalt laulab ikkagi hästi, kuigi see väänlemine ja laul mulle küll ei meeldi.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 10:40

Kui see on silmatorkavalt halb, siis ei hinnata enam muud ka. Hääleke värises, mis näitab, et ei ole kogemust. Tavapäraselt ta ju esinebki oma fännidele, kes teda teavad ja soovivad näha. Siis pole võibolla tõesti vahet, mida sa sinna mikrisse laulad. Aga praegune olukord on midagi muud. Tuletame meelde, et hääli ei anna ainult rahvas vaid ka professionaalne žürii. Seega halva vokaalse osaga on suht keeruline etteotsa rebida, isegi kui oled rahva lemmik.
Uku Suviste, Jüri Pootsmann, Laura ja Koit Toome, Tanja, Gerli Padar jne ei ole väriseva häälekesega lauljad, ometigi ei ole nemad finaali pääsenud. Brigitil on mega hääl, jäi finaalis 20ndale kohale. Nendel kohtadel on samuti ju hääletussüsteemis professionaalse žürii osalus.
Eurovisioon ei tähenda ja ei ole kunagi tähendanud parima laulja valimist. Mulle Tommy Cash meeldib ning teda ennustatakse ka esikümnesse, mis ilmselt nii ka läheb. Mind see hääl absoluutselt ei sega, see on tema esinemise puhul täiesti teisejärguline.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 11:26
Eurovisioon ei tähenda ja ei ole kunagi tähendanud parima laulja valimist.
Ja mida see siis tähendab? Hakkame vist samassie punkti jõudma, kui laulupeo teemas, kus üks korrutas ainult, kuidas laulupeol laulmine polegi üldse tähtis... Jah, nüüd on laulmise asemel 50% poliitika, aga päris ilma laulda oskamata ka väga kõrgelt ei lenda seal.
Külaline

Uku Suviste, Jüri Pootsmann, Laura ja Koit Toome, Tanja, Gerli Padar jne ei ole väriseva häälekesega lauljad, ometigi ei ole nemad finaali pääsenud. Brigitil on mega hääl, jäi finaalis 20ndale kohale. Nendel kohtadel on samuti ju hääletussüsteemis professionaalse žürii osalus.
Eurovisioon ei tähenda ja ei ole kunagi tähendanud parima laulja valimist. Mulle Tommy Cash meeldib ning teda ennustatakse ka esikümnesse, mis ilmselt nii ka läheb. Mind see hääl absoluutselt ei sega, see on tema esinemise puhul täiesti teisejärguline.
Ainult hea hääl muidugi kuskile edasi ei aita, pigem on see elementaarne eeltingimus, et kuskilegi normaalsesse kohta jõuda. Kui laulmine lausa kriibib kõrva, siis tõmbab see vee peale ka muule. Loomulikult ei ole tema lauluoskus ka salvestistel midagi erilist, vaid piisav, et selle eest mitte miinuspunkte teenida ja et muud elemendid pääseksid mõjule. Live esituses oli laulmine silmatorkavalt halb. Kui me vaatame Eurovisioni pingerida, siis altpoolt tõesti leiab ka väga häid lauljaid, samas ülevalt poolt ühtki väga halvasti laulvat esinejat ei leia. Eurovisioni on enamasti (eks mõni erand ka ole) võitnud ikkagi suurepärase lauluoskusega esineja, kuigi ainult lauluoskusest loomulikult ei piisa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 14 külalist