Volüümikamatel lihtsalt on raskem mingeid outfite välja kanda, see on ju kõigile selge. Soome laulja kandis oma kostüümi väga hästi välja ja see sobis kogu laulu teema, tema olemuse jm-ga kokku aga nt Norra... väga hull nägi see välja.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 12:05Oli ka peenikesi palja peega, aga neid sa ei pannud tähelegi, sest see on nii tavaline vaatepilt. Aga kui mõni volüümikam seda teeb, on kohe häda majas ja peab midagi negatiivset ütlema.
Ma mäletan väga hästi, kuidas siis mutud ohkisid karjakaupa, kui MUSTALT ja halvasti Elina ka laulis, et kohe piinlik oli mõnel "olen muusikakoolis käinud, vohhh!" tädilGuest kirjutas: ↑17 Mai 2025 17:31 Vaadates mis koha sai Elina Netšajeva, siis lauluoskus ei ole võitja valimisel mingi argument.
Võitis
![]()
Mul on hea meel, et itaallased pikka viha ei pidanudGuest kirjutas: ↑18 Mai 2025 02:25 Olen väga rahul, et Rootsi Seelikukütid ei võitnud, samas Austria nüüd ka seda võitu ei väärinud. Israel pole lihtsalt Euroopa. Ühesõnaga tundub, et Eesti pidanuks ikka võitma. Imelik maailm.
Itaalia žürii andis meile 10 p, huvitav, palju rahvas andis?
Ei tea kust see Norra tuli, Taanit pidasin silmas ikka
Tal läks maaga vähe viltu
Žürii andis Eestile rohkem punkte, kui nt 2. koha Iisraelile, kes oli hääle poolest ikka väga üle. Järelikult loeb see tervik ja kõik muu isegi ehk rohkem, kui esitaja häälevõimekus.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 10:40Kui see on silmatorkavalt halb, siis ei hinnata enam muud ka. Hääleke värises, mis näitab, et ei ole kogemust. Tavapäraselt ta ju esinebki oma fännidele, kes teda teavad ja soovivad näha. Siis pole võibolla tõesti vahet, mida sa sinna mikrisse laulad. Aga praegune olukord on midagi muud. Tuletame meelde, et hääli ei anna ainult rahvas vaid ka professionaalne žürii. Seega halva vokaalse osaga on suht keeruline etteotsa rebida, isegi kui oled rahva lemmik.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 22:24Eee Tommy Cash on räppar, mitte klassikaline eurolaulik. Laval olemise kogemust on tal ilmselt rohkem, kui paljudel eelnevatel Eestit esindanud lauljatel ja tema etteaste puhul ei ole vokaal see, mida kõige rohkem hinnatakse.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 20:22
Ta ütles, et laulu algul kadus heli klappidest. Eks see ole tema nõrgim koht - kogemuse puudumine kontserdil, kus tuleb otse laulda. Aga paljuks meil lauljad, kellel see on?
Ei, nüüd panustatakse meeste jalgadele. See eelmise aasta võitja oma võrksukkadega nägi päris halb välja. Tahtsin öelda, et pane endale ometi kleit selga, oled palju ilusam.Kas aastal 2025 ikka veel keegi panustab seksile, mingile naiste jalgadele vms?
Tundub, et muusikas töötavad sarnased nähtused kui näiteks värvide tajumisega (klassikaline juhtum kleidivärviga, kus osad nägid kuldset ja valget ning teised musta ja sinist). Minule väga meeldis just Iisraeli laul, aga Austria lugu oli täiesti mõttetu ning lausa kohutav kiunumine. Samas Malta ja Hollandi osas oleme ühel meelel. Tommy vokaali osas jään selles mõttes eriarvamusele, et erinevalt paljudest teistest esinejatest, kes pidid viisi pidama, oli tema lugu teistsugune ning viisipidamine polnudki väga rolli osa, st. see polnud peamine, loo tugevus oli mujal. Seega häälevärina roll oli tähtsusetu.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 15:34 Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show. Võimas.
Teiseks oleksin pannud Rootsi, äge laul ja show.
Kolmandaks meie Tommy, kes aga kahjuks ei suutnud hästi laulda, kuulake viimaseid noote...jube kuulamine, vokaali pole ollagi, hääl väriseb ja katkeb. Ilmselt seetõttu ta kõrgemale kohale ei saanudki.
See teise koha saanud Iisrael on minu jaoks täiesti mõistetamatu. Täiesti mõttetu laul ja esitus.
Malta oli lihtsalt kohutav, oksendus. Kas aastal 2025 ikka veel keegi panustab seksile, mingile naiste jalgadele vms?
Meeldis Holland, ilus laul. Prantsusmaal oli ülikõva hääl, laul samas mitte nii väga meeldejääv.
Eetiliselt on nende osalemine äärmiselt vale, ilus laul või mitte. Iisraeli armee on mõrvanud nii palju palestiinlasi, hetkel on Gazas meeletu humanitaarkriis, lapsed nälgivad surnuks, maailm aga vaatab kõrvale. Venemaa on igalt poolt kõrvaldatud, nii spordi- kui lauluvõistlustelt, Netanyahu aga irvitab kogu maailmale näkku.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 18:11 Minule ka meeldis Iisraeli laul. Väga hea häälega laulja ja selline Eurovisiooni klassika, millest paljud unistavad. Ei olnud neil seekord seelikuga mehi, habemega naisi ega palja tagumiku võdistamist. Väga kena ja lihtne visuaalne pool, peale laulja polnud taustal visklejaid ega väänlejaid.
Eks Tommyl oligi keeruline roll, sest tema laulu point ei olnud näidata oma parimat vokaalselt sära, vaid esitada laulu naljakana ja itaalia aktsendiga. Tõsisemale laulmisele on ju tegelikult kergem keskenduda. Samal ajal muidugi ka veel koreograafia.
Vaatad mehele otsa ja ei saa aru, on ta mees või naine?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 15:34 Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show. Võimas.
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist