Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Pilt
Pilt
Külaline

Kaks esimest kostüümi on lihtsalt inetud.

Viimase (Soome) kostüüm jätab kahest esimesest tunduvalt parema mulje ja kandja näeb sellega oluliselt parem vällja. Ei oska seletada, täpselt, miks, võibolla, et see on must ja saapad on ilusad ehk siis kostüümi tegijal on siiski ka ilumeelt/stiilitunnetust olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 12:05
Guest kirjutas: 18 Mai 2025 11:58
Külaline kirjutas: 18 Mai 2025 11:50Ega peenikesed palja peega naised ka ei saanud.
Peenikestel ei kuuma taguots nii, et peab paljaks kiskuma.
Oli ka peenikesi palja peega, aga neid sa ei pannud tähelegi, sest see on nii tavaline vaatepilt. Aga kui mõni volüümikam seda teeb, on kohe häda majas ja peab midagi negatiivset ütlema.
Volüümikamatel lihtsalt on raskem mingeid outfite välja kanda, see on ju kõigile selge. Soome laulja kandis oma kostüümi väga hästi välja ja see sobis kogu laulu teema, tema olemuse jm-ga kokku aga nt Norra... väga hull nägi see välja.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 17:31 Vaadates mis koha sai Elina Netšajeva, siis lauluoskus ei ole võitja valimisel mingi argument.
Võitis
Pilt
Ma mäletan väga hästi, kuidas siis mutud ohkisid karjakaupa, kui MUSTALT ja halvasti Elina ka laulis, et kohe piinlik oli mõnel "olen muusikakoolis käinud, vohhh!" tädil :lol: :lol: :lol: nüüd sama.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 02:25 Olen väga rahul, et Rootsi Seelikukütid ei võitnud, samas Austria nüüd ka seda võitu ei väärinud. Israel pole lihtsalt Euroopa. Ühesõnaga tundub, et Eesti pidanuks ikka võitma. Imelik maailm.
Itaalia žürii andis meile 10 p 😀, huvitav, palju rahvas andis?
Mul on hea meel, et itaallased pikka viha ei pidanud :lol:
Aga see Austria laul on kohutav ulg. Ja paksud mutid liibukates ruulivad nähtavavsti.
Ja Iisrael võitis rahvahääletuse (mitte vist laulu pärast puhtalt...) ning Eesti oli teine.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2025 14:51 aga nt Norra... väga hull nägi see välja.
???
Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 15:04
Külaline kirjutas: 18 Mai 2025 14:51 aga nt Norra... väga hull nägi see välja.
???
Pilt
Ei tea kust see Norra tuli, Taanit pidasin silmas ikka :D
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 15:04
???
Tal läks maaga vähe viltu :lol:
Külaline

Paljas naiseihu vist enam punkte ei too :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 10:40
Guest kirjutas: 16 Mai 2025 22:24
Guest kirjutas: 16 Mai 2025 20:22

Ta ütles, et laulu algul kadus heli klappidest. Eks see ole tema nõrgim koht - kogemuse puudumine kontserdil, kus tuleb otse laulda. Aga paljuks meil lauljad, kellel see on?
Eee Tommy Cash on räppar, mitte klassikaline eurolaulik. Laval olemise kogemust on tal ilmselt rohkem, kui paljudel eelnevatel Eestit esindanud lauljatel ja tema etteaste puhul ei ole vokaal see, mida kõige rohkem hinnatakse.
Kui see on silmatorkavalt halb, siis ei hinnata enam muud ka. Hääleke värises, mis näitab, et ei ole kogemust. Tavapäraselt ta ju esinebki oma fännidele, kes teda teavad ja soovivad näha. Siis pole võibolla tõesti vahet, mida sa sinna mikrisse laulad. Aga praegune olukord on midagi muud. Tuletame meelde, et hääli ei anna ainult rahvas vaid ka professionaalne žürii. Seega halva vokaalse osaga on suht keeruline etteotsa rebida, isegi kui oled rahva lemmik.
Žürii andis Eestile rohkem punkte, kui nt 2. koha Iisraelile, kes oli hääle poolest ikka väga üle. Järelikult loeb see tervik ja kõik muu isegi ehk rohkem, kui esitaja häälevõimekus.
Külaline

Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show. Võimas.
Teiseks oleksin pannud Rootsi, äge laul ja show.
Kolmandaks meie Tommy, kes aga kahjuks ei suutnud hästi laulda, kuulake viimaseid noote...jube kuulamine, vokaali pole ollagi, hääl väriseb ja katkeb. Ilmselt seetõttu ta kõrgemale kohale ei saanudki.
See teise koha saanud Iisrael on minu jaoks täiesti mõistetamatu. Täiesti mõttetu laul ja esitus.
Malta oli lihtsalt kohutav, oksendus. Kas aastal 2025 ikka veel keegi panustab seksile, mingile naiste jalgadele vms?
Meeldis Holland, ilus laul. Prantsusmaal oli ülikõva hääl, laul samas mitte nii väga meeldejääv.
Külaline

Osta omale uus kuuldeaparaat!
Külaline

Kas aastal 2025 ikka veel keegi panustab seksile, mingile naiste jalgadele vms?
Ei, nüüd panustatakse meeste jalgadele. See eelmise aasta võitja oma võrksukkadega nägi päris halb välja. Tahtsin öelda, et pane endale ometi kleit selga, oled palju ilusam.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 15:34 Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show. Võimas.
Teiseks oleksin pannud Rootsi, äge laul ja show.
Kolmandaks meie Tommy, kes aga kahjuks ei suutnud hästi laulda, kuulake viimaseid noote...jube kuulamine, vokaali pole ollagi, hääl väriseb ja katkeb. Ilmselt seetõttu ta kõrgemale kohale ei saanudki.
See teise koha saanud Iisrael on minu jaoks täiesti mõistetamatu. Täiesti mõttetu laul ja esitus.
Malta oli lihtsalt kohutav, oksendus. Kas aastal 2025 ikka veel keegi panustab seksile, mingile naiste jalgadele vms?
Meeldis Holland, ilus laul. Prantsusmaal oli ülikõva hääl, laul samas mitte nii väga meeldejääv.
Tundub, et muusikas töötavad sarnased nähtused kui näiteks värvide tajumisega (klassikaline juhtum kleidivärviga, kus osad nägid kuldset ja valget ning teised musta ja sinist). Minule väga meeldis just Iisraeli laul, aga Austria lugu oli täiesti mõttetu ning lausa kohutav kiunumine. Samas Malta ja Hollandi osas oleme ühel meelel. Tommy vokaali osas jään selles mõttes eriarvamusele, et erinevalt paljudest teistest esinejatest, kes pidid viisi pidama, oli tema lugu teistsugune ning viisipidamine polnudki väga rolli osa, st. see polnud peamine, loo tugevus oli mujal. Seega häälevärina roll oli tähtsusetu.
Külaline

Noh eks see ongi ju maitse asi. Ma suutsin vaadata kuni kella 12ni, siis läksin magama ära. Sealt edasi ma ühtegi esitust ei tea ja kuulnud pole ka.
Minu arvates võidulool polnud häda midagi. Kes siin kiunuks pidas... sellist häält osata teha, on ikka omaette oskus ma ütleks. Ja lavalise efektiga kokku oli päris äge.
UK oli tõesti nõme. Nagu mingi mõttetu muusikalis pekki läinud muinasjutt. Sisutühi.
Mulle meeldis Läti. Jätsid kuidagi väga haldjaliku mulje.
Külaline

Minule ka meeldis Iisraeli laul. Väga hea häälega laulja ja selline Eurovisiooni klassika, millest paljud unistavad. Ei olnud neil seekord seelikuga mehi, habemega naisi ega palja tagumiku võdistamist. Väga kena ja lihtne visuaalne pool, peale laulja polnud taustal visklejaid ega väänlejaid.

Eks Tommyl oligi keeruline roll, sest tema laulu point ei olnud näidata oma parimat vokaalselt sära, vaid esitada laulu naljakana ja itaalia aktsendiga. Tõsisemale laulmisele on ju tegelikult kergem keskenduda. Samal ajal muidugi ka veel koreograafia.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2025 18:11 Minule ka meeldis Iisraeli laul. Väga hea häälega laulja ja selline Eurovisiooni klassika, millest paljud unistavad. Ei olnud neil seekord seelikuga mehi, habemega naisi ega palja tagumiku võdistamist. Väga kena ja lihtne visuaalne pool, peale laulja polnud taustal visklejaid ega väänlejaid.

Eks Tommyl oligi keeruline roll, sest tema laulu point ei olnud näidata oma parimat vokaalselt sära, vaid esitada laulu naljakana ja itaalia aktsendiga. Tõsisemale laulmisele on ju tegelikult kergem keskenduda. Samal ajal muidugi ka veel koreograafia.
Eetiliselt on nende osalemine äärmiselt vale, ilus laul või mitte. Iisraeli armee on mõrvanud nii palju palestiinlasi, hetkel on Gazas meeletu humanitaarkriis, lapsed nälgivad surnuks, maailm aga vaatab kõrvale. Venemaa on igalt poolt kõrvaldatud, nii spordi- kui lauluvõistlustelt, Netanyahu aga irvitab kogu maailmale näkku.

Eurovisioon on halvakspanu vääriv konkurss, mille moraalinormid on alla igasuguse arvestuse.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Hea et selles teemas polegi veel hulluks kakluseks läinud. Ma arvan seda, et Tommy "tegi oma ära". Täiesti hea tulemus. Kuna mulle meeldib selline tempokam muusika, siis ma Austria võidulaulust täna midagi ei harva. Kunagi oli midagi sarnast Serbia võidulaul. Sellega oli ka nii, et pärastpoole hakkas natukene rohkem meeldima. Kui seda Austria laulu nüüd raadios mängima hakatakse, siis äkki saab omasemaks. Rootsi laul oli selline rahvalik, aga ilmselt neljas koht oli neile pettumus, ikkagi oldi favoriidid. Läti laul meenutas natukene meile Neiukesi, kes pussnoad vööl kunagi Eurovisioonil esinesid. Lõpetuseks Itaalia pois. Ta oli peenike nagu Paul Neitsov, aga laulul ei olnud viga.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 15:34 Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show. Võimas.
Vaatad mehele otsa ja ei saa aru, on ta mees või naine?
Külaline

Mulle võidulugu ei meeldi, liiga hull huilgamine. Iisrael mõttetu. Ma oleks esimesele kohale pannud hoopis Soome, teisele Tommy ja kolmandaks saunapoisid. Visuaalselt oli Läti äge. Portugal oli nunnu. Absoluutselt ei meeldinud Itaalia ja Island seekord.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], rucola ja 6 külalist