Teie nädalavahetus

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 30 Juun 2024 21:50
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 21:43
Juustup kirjutas: 30 Juun 2024 21:29

Ma täpset kohta ei ütle(kui keegi avalikult ära arvab, siis ütlen välja), aga tegu on väga kinnise lähis-ida riigiga kus turiste liigub haruharva. Vaene, konservatiivne islamiriik. Igasugune koostöö Euroopaga puudub ja enamus inimesi siia reisinud pole. Inglise või vene keelega hakkama ei saa- ainult petta saad. Araabia keeles peab rääkima. Ma vaikselt aga kindlalt arenen.

/Juustup
Liibüa, Jordaania?
Tegelt, vahet pole, Juustupea, su sõnavõtud meeldivad mulle.
🌞

Mina tänan!
Sa oled oma pakkumistega väga-väga lähedal. Mind on nimelt alati kõnetanud erinevad riigid ja kultuurid, ma pole otseselt mingi hipi(välimuselt ammugi mitte) aga mulle meeldib maailma avastada, sh ka selliseid paiku kuhu keegi tavaliselt ei läheks.

/Juustup
Iraak, afghanistan, saudi arabia?
Külaline

Enim klapib kirjeldusega Jeemen.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 21:44
Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
Kui sa paneks sama aja keeleõppele, mis sa siin istud, siis oleksid ilmselgelt palju kaugemal.
Minule meeldib foorumis olla. Mulle meeldib see foorum ja siin palju väga toredaid kasutajaid ning nõuandeid, huvitavaid teemasid. Ma pole selline tuupur iial olnud, et ma pressiksin jõuga omale võõrkeelseid sõnu pähe- ma õpin neid tänaval, poes, busis, taksos jne. Mul ei lähe sellega halvasti, ma suudan end väljendada ja minu jutust saadakse aru. See killuke Eestit mis ma siit foorumist(lisaks sõpradele kellega ma messengeris suhtlen) saan teeb mul tuju heaks. Kas ma kahjustan sellega kedagi? Vaevalt. Las see Juustup olla.

/Juustup
Külaline

Kui sa paneks sama aja keeleõppele, mis sa siin istud, siis oleksid ilmselgelt palju kaugemal.
Nendes kultuurides ei suhelda võõra lääne naisega.
Müni ime, et iga minuti siin istub.
Juustup

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 21:53
Juustup kirjutas: 30 Juun 2024 21:50
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 21:43
Liibüa, Jordaania?
Tegelt, vahet pole, Juustupea, su sõnavõtud meeldivad mulle.
🌞

Mina tänan!
Sa oled oma pakkumistega väga-väga lähedal. Mind on nimelt alati kõnetanud erinevad riigid ja kultuurid, ma pole otseselt mingi hipi(välimuselt ammugi mitte) aga mulle meeldib maailma avastada, sh ka selliseid paiku kuhu keegi tavaliselt ei läheks.

/Juustup
Iraak, afghanistan, saudi arabia?
Üks külaline pani täppi. Kuna ma olen ise lubanud, et kuk keegi ära arvab, siis avalikustan. Jeemen.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: Minule meeldib foorumis olla. Mulle meeldib see foorum ja siin palju väga toredaid kasutajaid ning nõuandeid, huvitavaid teemasid. Ma pole selline tuupur iial olnud, et ma pressiksin jõuga omale võõrkeelseid sõnu pähe- ma õpin neid tänaval, poes, busis, taksos jne. Mul ei lähe sellega halvasti, ma suudan end väljendada ja minu jutust saadakse aru. See killuke Eestit mis ma siit foorumist(lisaks sõpradele kellega ma messengeris suhtlen) saan teeb mul tuju heaks. Kas ma kahjustan sellega kedagi? Vaevalt. Las see Juustup olla.

/Juustup
Elan samuti välismaal, juba väga pikka aega ja eestikeelses foorumis käin rõõmuga ning just selleks, et eestlastega ja eesti keeles suhelda.
🌞
Juustup

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 21:56
Nendes kultuurides ei suhelda võõra lääne naisega.
Müni ime, et iga minuti siin istub.
Oi, kus suheldakse. Nii minu kui minu mehega. Ainult et nad räägivad nii kiiresti, et kohati on nende jutust raske aru saada.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 21:58
Juustup kirjutas: Minule meeldib foorumis olla. Mulle meeldib see foorum ja siin palju väga toredaid kasutajaid ning nõuandeid, huvitavaid teemasid. Ma pole selline tuupur iial olnud, et ma pressiksin jõuga omale võõrkeelseid sõnu pähe- ma õpin neid tänaval, poes, busis, taksos jne. Mul ei lähe sellega halvasti, ma suudan end väljendada ja minu jutust saadakse aru. See killuke Eestit mis ma siit foorumist(lisaks sõpradele kellega ma messengeris suhtlen) saan teeb mul tuju heaks. Kas ma kahjustan sellega kedagi? Vaevalt. Las see Juustup olla.

/Juustup
Elan samuti välismaal, juba väga pikka aega ja eestikeelses foorumis käin rõõmuga ning just selleks, et eestlastega ja eesti keeles suhelda.
🌞
Tean naist, kes elab Taanis ja kes käis aastaid sellel põhjusel PK foorumis ning meest, kes elab Rootsis ja samadel põhjustel käis foorumis.

See nagu leevendab seda kodumaa igatsuse tunnet või ma ei oskagi seletada tegelikult. Minule igastahes sobib ja on tore.

Seda tunnet ilmselt mõistavad vaid need inimesed, kes pikalt kodumaal pole olnud.

/Juustup
Külaline

Miks sa Jeemenis elad? Maailmas huvitavaid vähese turismigs paiku veelgi…
Külaline

Juustup, kas sul araablasest jeemenlasest mees…
Külaline

Ma pole selline tuupur iial olnud, et ma pressiksin jõuga omale võõrkeelseid sõnu pähe- ma õpin neid tänaval, poes, busis, taksos jne.
Tegelikkuses läheks keeleõpingud tunduvalt kiiremini, kui sa tegeleks lisaks ka õppimisega. Kui sa õpiks aasta jooksul pähe iga päev 20 sõna, oleks sinu sõnavara aastaga üle 7000 sõna. B1 tase on umbes 3000 sõna, seega 7000 sõna on juba täiesti arvestatav sõnavara. Mõtle ise, iga päev pool tundi keeleõppele pühendamine hoiaks sul kokku umbes viis aastat, mil sa ootad, et keel ise pähe jääb.

PS, ei puutu küll asjasse, aga kust sa seal Araabiamaal siis alkoholi saad? Ma arvasin, et seal ei ole joomine niisama lihtne.
Külaline

Lol, juust räägib igal pool, kuidas tal on ajavahe.
Külaline

Eestil ja Jeemenil 1 tund ajavahe :D :D :D :D
Külaline

Praegu pole sedagi
Ebaviisakas Elevant

Postitus Postitas Ebaviisakas Elevant »

Mis te teete mehega seal Jeemenis, et iga päev on pühapäev? Tööl kumbki ei käi? Kas su mees räägib siis vabalt araabia keelt, et saite sinna kolitud niiviisi, et kohalikud nahka üle kõrvade ei tõmmanud? Mis sa sööd seal? Kas ilma meheta üldse väljas käia ja nägu näidata tohid?
Külaline

Nädalavahetus Pärnus läbi. Olid teguderohked ja nauditavad päevad. Kes teab see teab :lol:
Juustup

Ebaviisakas Elevant kirjutas: 30 Juun 2024 22:39 Mis te teete mehega seal Jeemenis, et iga päev on pühapäev? Tööl kumbki ei käi? Kas su mees räägib siis vabalt araabia keelt, et saite sinna kolitud niiviisi, et kohalikud nahka üle kõrvade ei tõmmanud? Mis sa sööd seal? Kas ilma meheta üldse väljas käia ja nägu näidata tohid?
Töötame digitaalselt, st läbi arvuti. Ainus puhkepäev on siin reede, nädalavahetusi ei eksisteeri. Araabia keelt räägime mõlemad, tasapisi õpime. Raske on, kuid kohaneme ja enam poes arusaamatusi pole. Petta saime alguses korralikult,kuid just seetõttu et me polnud kohalikud ning ei mõistnud hindasid ning keelt.
Mida ma söön? - kõike peale sealiha, kodujuustu, kohukeste ja verivorsti. Kõik on olemas.
Ilma meheta võib väljas käia vabalt, kuid soovitavalt kohalikes riietes et mitte tähelepanu tõmmata, sest turiste siin pm ei eksisteeri. Hijabit või niqabit Juustup ei kanna, aga abaya on vägagi aktuaalne(ja muideks selles kliimas ka mugav).

/Juustup
Külaline

Kuidas palvetamine ja palvekutse? Häirib või harjunud? Ise palvetad? Mida üldse süüakse eid mubaraki ajal? Kuidas seal koolisüsteem?
Juustup

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:20 Eestil ja Jeemenil 1 tund ajavahe :D :D :D :D
On tõesti, aga selle põrguliku kuumusega sa päeval väljas ei käi. Nii kuum on, et võid kokku kukkuda. Seega elu käib öösiti ja sellest ka ajavahe- kui teie Eestis magate olen mina ärkvel ja vastupidi.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:12
Ma pole selline tuupur iial olnud, et ma pressiksin jõuga omale võõrkeelseid sõnu pähe- ma õpin neid tänaval, poes, busis, taksos jne.
Tegelikkuses läheks keeleõpingud tunduvalt kiiremini, kui sa tegeleks lisaks ka õppimisega. Kui sa õpiks aasta jooksul pähe iga päev 20 sõna, oleks sinu sõnavara aastaga üle 7000 sõna. B1 tase on umbes 3000 sõna, seega 7000 sõna on juba täiesti arvestatav sõnavara. Mõtle ise, iga päev pool tundi keeleõppele pühendamine hoiaks sul kokku umbes viis aastat, mil sa ootad, et keel ise pähe jääb.

PS, ei puutu küll asjasse, aga kust sa seal Araabiamaal siis alkoholi saad? Ma arvasin, et seal ei ole joomine niisama lihtne.
Muidu nõus, aga need õpetajad ju ei räägi ise inglise ega vene keelt. Muide, nii veider kui see ka poleks, vene keelest saavad nad paremini aru- aga mis õppimine see on kui sa õpetajaga rääkida ei suuda..

Alkoholi poes ei müüda, see on rangelt keelatud. Ainult teatud baaridest saab ja ka siis peab kaasa ostma enamasti- eksisteerivad üksikud kohad kus saab avalikult alkoholi tarbida, aga neid on vähe.

/Juustup
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist