Ei kaitse ta midagi. Pervert leiab oma lihakeha alati üles. Vaadake või True crime saateid.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 22:08 Lohvakas riietus kaitseb neidusid seksuaalse vägivalla eest. Las kannab, kui tunneb nii end mugavalt. Siis ei vaata perverdid teda kui lihakeha.
12 aastase lapse riietus kohutav
-
Külaline
-
Külaline
Selliseid riideid ei müüdud nagu täna. Noor inimene jah tahab olla selline nagu parajasti moes on. Ojaa mingil hetkel tulid avarad kargopüksid moodi, mille juurde nabasärk või liibuv top olema. Traksidega teksatunked olid ka mõnda aega kuum stiil. Maarja-Liis käis nendega suisa mingil soliidsel peol ja siis kollane meedia sussutas, et kas rase või.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 08:54Keegi sundis sind tibi olema? Ise olin ka sel ajal teismeline ja käisin nii riides nagu ise tahtsin. Üsna sarnaselt sellele, mis praegu noortel seljas. Poleks uskunud, et sellest kunagi kuum moevool saab.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 18:23 Mina olen keskealine ja käiks hea meelega nende kottriietega ringi. Minu nooruse ajal 90ndatel oli tibistiil ja ma ei tundnud end sellisena hästi. MInu arvates sada korda parem, kui neiud on lohvakalt riides kui et käivad poolpaljalt.
-
Külaline
Miks retuuse ja tuunikaid rõvedaks peab sõimama? Ülekaalulisele on need parimad riided, et end mugavalt tunda. Hiiglaslikes kottpükstes ülekaaluline ilmselgelt näeks veel paksem välja.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:40Need ongi minu soovid. Kas peaks mingite rõvedate retuuside ja tuunikaga käima, nagu osad ülekaalulised mutid? Igas moes leidub midagi sobivat, millega oma garderoobi värskendada. Mul on umbes 500 erinevat riietuseset, pool neist klassika.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2025 21:1350+ ja ikka arvestad moega, mitte oma soovidega? Probleem ongi selles, et teismelised ei julge mitte midagi omanäolist kanda, vaid on nagu lastekodu väljasõidul. Ja täiskasvanud kiidavad takka. Masendav.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 12:04
Riided on nii odavad, et laps saab ka oma taskuraha eest osta, midaiganes tahab. Laiad teksad on moes, kas teemaalgataja siis neid ise ei kanna? Olen 50-ndates ja kannan isegi.
-
Külaline
Ei ole need ka tänapäeval päriselt kadunud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 06:21Olen 54-aastane. Ja enda noorusest mäletan lisaks punkaritele ka emosid. Emod olid riietatud otsast lõpuni sügavasse musta. Kui mälu ei peta, siis olid ka needitud ja meigitud. Neid nii palju ei olnud, kui punkareid, aga mäletan üsna hästi, kui meie väikelinnas paar sellist tänava peal ringi liikusid. Mõjusid morbiidselt ja ängitekitavalt. Üsna võimalik, et neil oligi depressioon ka, sest iga nende keharakk ja käitumine viitas sellele.
-
Külaline
Meenus kuidas Perekoolis lubati alt laienevaid teksaseid eluks ajaks varuks osta, et ehk kaovad müügilt ära
Varsti ei käinud nendega enam keegi.
Varsti ei käinud nendega enam keegi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 10 külalist