Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 00:33 Edukaid naisi on eestis palju. Edukas olemine eeldab ka keskmisest suuremat intelligentsust. Ei piisa ainult mingist pehme ala magistrist. Ja sellised naised üldjuhul ei käi siin kekutamas, kiitlemas, valetamas kui tublid nad ikka on. Aga kas siinsetelt kiitlejatelt tuleb ka mõni adekvaatne vastus kus pole rämedalt üle võlli pandud. Perekoolis käod olid ikka kõik tublid, rikkad, ulusad, saledad. Mees oli nel vahäemaöt 10 a noorem ja elu temaga õnnelik. Lapsed olid nagu muinasjutust printsid/printsessid.
Kus mullis sa elad? Tänapäeva rikkad vägagi tahavad näidata, mis neil on. Nõukaajal pidi rikkust vaka all hoidma.
Mann 60

Postitus Postitas Mann 60 »

Mina olen. Mingit abi vanematelt või riigilt kollaste kaartide näol ei saanud. Ei ole midagi uhket, Mustaka kolmetoaline ainult, aga tõesti ainult palgast.
Külaline

Mann 60 kirjutas: 21 Juun 2024 08:27 Mina olen. Mingit abi vanematelt või riigilt kollaste kaartide näol ei saanud. Ei ole midagi uhket, Mustaka kolmetoaline ainult, aga tõesti ainult palgast.
Erinevalt paljudest teistest praalijatest ja ülbitsejatest oled sina vähemalt ise midagi ostnud. Ja mis mustaka 3-l viga? Ei midagi
Külaline

Jah, mina, 23-aastaselt aastal 2015. 10% sissemakse kogusin ise oma palgast.
Külaline

Ilma käenduseta ta laenu ikka ei saanud, keegi pidi aitama. Oma raha eest korterit osta oli ka vabariigi alguses väga raske.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 11:00 Ilma käenduseta ta laenu ikka ei saanud, keegi pidi aitama. Oma raha eest korterit osta oli ka vabariigi alguses väga raske.
Loll jutt. 2015 a ei olnud mingit käendust vaja. Piisas 10% sissemaksest. Seega ostis ikka ISE
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 11:21
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 11:00 Ilma käenduseta ta laenu ikka ei saanud, keegi pidi aitama. Oma raha eest korterit osta oli ka vabariigi alguses väga raske.
Loll jutt. 2015 a ei olnud mingit käendust vaja. Piisas 10% sissemaksest. Seega ostis ikka ISE
Käendus on alati olnud. Või siis mingi teine kinnisvara tagatiseks.
Külaline

2015 ei olnud vabariigi algus.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:42
Mauno kirjutas: 20 Juun 2024 14:07 Arvan, et neid on päris palju. Lähim näide on enda naabrinaine - edukas ettevõtja, peab üleval mingit töllist meest mingil põhjusel, aga nii maja, autod kui kõik muu on naise vara. Samuti mu abikaasa õde soetas endale elamise täitsa ise, meest ei ole, aga ei tahtnud enam üüripinnal elada.
Kuna sind kui tölli uksest välja visatakse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 11:23
2015 ei olnud vabariigi algus.
Targutajad ei meeldi kellegile. Aga mina ostsin 2003 a 10% sissemaksega mida tegelikult polnudki :) korteri. Lihtsalt müüja deklareeris, et sai raha kätte. Kredex kasutasin ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 11:22
Perekooli lollkägu siia maandunud. Otsest käendust polnud vaja kui kasutasid Kredexit. näiteks noorpere, noorspetsialist jne. Kredex käendas. 10% sissemaksu. 20% käendas Kredex. Ostetav eluase jäi tagatiseks.
Seega sina üürikorteris elav ja saamatu õleuskägu mine ülbitse mujal. See, et sa saamatu olid pole teiste süü.
Külaline

Mina olen. Esimese korteri ostsin, kui üldse mingit suhet veel polnud. Praeguseks on mitu kinnisvara erinevates linnades.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 00:44
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 00:42
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 00:35

Pole vaja internetis kekutada mis sul on.
Oot... mida sa küsid, kui vastust ei taha. Püsi teemas ja ära õienda.
Pole sinult midagi küsinud.
Postita palun enda nime alt, tahaks sind blokeerida e. vaenlaseks märkida.
Külaline

Imelik pealkiri. Iga keskmise sissetulekuga inimene on suuteline endale pangalaenuga korteri ostma. Ei leia seda 10 prossa sissemaksu raha?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 01:15 Elu on näidanud, et naised ei suuda. Nad peavad poolt enda omaks kuna on mingi jõrriga koos elanud. Seksinud temaga. ja kui on ka laps saadud siis on kogu mehe vara tema
Mis kehvikutega sa lävid? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 12:55
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 11:22
Perekooli lollkägu siia maandunud. Otsest käendust polnud vaja kui kasutasid Kredexit. näiteks noorpere, noorspetsialist jne. Kredex käendas. 10% sissemaksu. 20% käendas Kredex. Ostetav eluase jäi tagatiseks.
Seega sina üürikorteris elav ja saamatu õleuskägu mine ülbitse mujal. See, et sa saamatu olid pole teiste süü.
praegu pole isegi kredexi käendust vaja. tütar ostis paar aastat tagasi korteri, sissemaksu 10% piisas, mingeid lisatagatisi või kredexit swed ei küsinud. ostetud korter jäi tagatiseks. kusjuures ostis enda kogutud raha eest ja elab siiani seal üksi, vanus 25 :)
Külaline

Mul on ise ostetud 1toaline korter. Laenuga.
Ükski mees pole mulle midagi rahaliselt väärtuslikku kunagi ostnud, kõik olen ise ostnud endale.
Külaline

Minu naine näiteks, ise ostis, ilma laenuta.
Külaline

Ostsin minagi kredexi käendusega mõned aastad tagasi. Ei midagi uhket, kap.remonti vajav kahetoaline paneelikas. Tänaseks on remont tehtud ja olen rahul, väga ilusa kodu sain, küll suure vaeva aga mõistlike kuludega.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 01:15 Elu on näidanud, et naised ei suuda. Nad peavad poolt enda omaks kuna on mingi jõrriga koos elanud. Seksinud temaga. ja kui on ka laps saadud siis on kogu mehe vara tema
Jõrril pole mingit vara, püsi reaalsuses.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline