Pähklimaitselist viina on Eestis kindlasti müüdud, ise mäletan seda aastast 2000. See, mida mina mäletan, ei olnud küll nõukaaegne mark. Ma ei ole proovinud ise, aga tuttavad jõid ja väitsid, et sellest ei tule pohmelli
Nõukaaeg versus kaasaeg
Viimati muutis Ottotriin, 04 Juul 2025 11:42, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Halvasti tead siis, müüakse isegi Maximas. Aga sellele piima peale lajatada on küll jube mõte. Tundub tõesti, et nõukaajal kasvamine on su maitsemeelele igaveseks põntsu pannud.
-
Külaline
Oh sind küll. Olen proovinud vanakat ja pähkliviina piimaga, sest kiideti ja uusi asju on alati huvitav proovida. Ise ma kanget alkoholi ei tarbi. Lõpeta oma loll peenutsemine, jätad endast retarded mulje.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:42Halvasti tead siis, müüakse isegi Maximas. Aga sellele piima peale lajatada on küll jube mõte. Tundub tõesti, et nõukaajal kasvamine on su maitsemeelele igaveseks põntsu pannud.
Küll on kena, et tead, milliseid viinasorte Maximast saab. Barbora kodulehelt ma pähkliviina ei leia.
-
Külaline
Äkki sa ei oska otsida: https://barbora.ee/toode/viin-stumbras- ... proc-0-5-l Retarded, täitsa huumorimemm oled. Kuskile nõukaaega kinni jäänud.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:53Oh sind küll. Olen proovinud vanakat ja pähkliviina piimaga, sest kiideti ja uusi asju on alati huvitav proovida. Ise ma kanget alkoholi ei tarbi. Lõpeta oma loll peenutsemine, jätad endast retarded mulje.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:42Halvasti tead siis, müüakse isegi Maximas. Aga sellele piima peale lajatada on küll jube mõte. Tundub tõesti, et nõukaajal kasvamine on su maitsemeelele igaveseks põntsu pannud.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:37
Kasuta loogikat-pähklimaitseline viin. Minu teada Eestis ei müüda. Mina lasin mujalt tuua.
Küll on kena, et tead, milliseid viinasorte Maximast saab. Barbora kodulehelt ma pähkliviina ei leia.
-
Külaline
Hea tola oled, ma polnud siis veel sündinudkiKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:59Äkki sa ei oska otsida: https://barbora.ee/toode/viin-stumbras- ... proc-0-5-l Retarded, täitsa huumorimemm oled. Kuskile nõukaaega kinni jäänud.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:53Oh sind küll. Olen proovinud vanakat ja pähkliviina piimaga, sest kiideti ja uusi asju on alati huvitav proovida. Ise ma kanget alkoholi ei tarbi. Lõpeta oma loll peenutsemine, jätad endast retarded mulje.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:42
Halvasti tead siis, müüakse isegi Maximas. Aga sellele piima peale lajatada on küll jube mõte. Tundub tõesti, et nõukaajal kasvamine on su maitsemeelele igaveseks põntsu pannud.
-
Külaline
Okei, lihtsalt mingi maakas, kes mingit viina piimaga joob. Mis nõukaaegses teemas teed siis. Niisama sõimled?Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:02Hea tola oled, ma polnud siis veel sündinudkiKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:59Äkki sa ei oska otsida: https://barbora.ee/toode/viin-stumbras- ... proc-0-5-l Retarded, täitsa huumorimemm oled. Kuskile nõukaaega kinni jäänud.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:53
Oh sind küll. Olen proovinud vanakat ja pähkliviina piimaga, sest kiideti ja uusi asju on alati huvitav proovida. Ise ma kanget alkoholi ei tarbi. Lõpeta oma loll peenutsemine, jätad endast retarded mulje.
Küll on kena, et tead, milliseid viinasorte Maximast saab. Barbora kodulehelt ma pähkliviina ei leia.![]()
-
Külaline
Ohoo, ma Tallinnas sündinud ning terve elu siin elanud, seega memmeke pani kõvasti mööda.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:04Okei, lihtsalt mingi maakas, kes mingit viina piimaga joob. Mis nõukaaegses teemas teed siis. Niisama sõimled?Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:02Hea tola oled, ma polnud siis veel sündinudkiKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:59
Äkki sa ei oska otsida: https://barbora.ee/toode/viin-stumbras- ... proc-0-5-l Retarded, täitsa huumorimemm oled. Kuskile nõukaaega kinni jäänud.![]()
Vastasin ainult kommentaarile, kus öeldi, et vanakas ei kõlba juua, muud midagi.
Sina oled küll kõvasti vastu pead saanud.
-
Külaline
Sõnavara ja maitse on matsi oma, järelikult mats.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:08Ohoo, ma Tallinnas sündinud ning terve elu siin elanud, seega memmeke pani kõvasti mööda.
Vastasin ainult kommentaarile, kus öeldi, et vanakas ei kõlba juua, muud midagi.
-
Külaline
Sinu matslikkuseni oleks keeruline küündidaKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:08Sõnavara ja maitse on matsi oma, järelikult mats.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:08Ohoo, ma Tallinnas sündinud ning terve elu siin elanud, seega memmeke pani kõvasti mööda.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:04
Okei, lihtsalt mingi maakas, kes mingit viina piimaga joob. Mis nõukaaegses teemas teed siis. Niisama sõimled?
Ülikooli ajal sai vanakat segatud lisaks vahuveinile ka red bulliga, oi neid vedrujäneseid diskol.
Vanakas ja pählikviin ... kes neid suduab lahuta', piima asemel kasutati ka kondenspiima (kui saada oli).
Pipraviina ei pea enam ostma, kaubanduses saadaval juba ka vägagi knaged tšillid ja preventiivsel eesmärgil kodus toda leotist omades saab eesmärk täidetud.
Vanakas ja pählikviin ... kes neid suduab lahuta', piima asemel kasutati ka kondenspiima (kui saada oli).
Pipraviina ei pea enam ostma, kaubanduses saadaval juba ka vägagi knaged tšillid ja preventiivsel eesmärgil kodus toda leotist omades saab eesmärk täidetud.
-
Külaline
Ülikooli ajal? Ma sain aru, et oled 70+ vanuses, kust red bull siis võeti?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:08 Ülikooli ajal sai vanakat segatud lisaks vahuveinile ka red bulliga, oi neid vedrujäneseid diskol.
Ju siis on väike aru.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 15:56Ülikooli ajal? Ma sain aru, et oled 70+ vanuses, kust red bull siis võeti?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:08 Ülikooli ajal sai vanakat segatud lisaks vahuveinile ka red bulliga, oi neid vedrujäneseid diskol.
-
Külaline
Oled ju mingi sõimlev vanamees. Teiste mõnitamine seda fakti kuidagi ei muuda.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 16:25Ju siis on väike aru.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 15:56Ülikooli ajal? Ma sain aru, et oled 70+ vanuses, kust red bull siis võeti?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:08 Ülikooli ajal sai vanakat segatud lisaks vahuveinile ka red bulliga, oi neid vedrujäneseid diskol.
-
Külaline
Sa oled veel rumalam, kui arvasin. On ikka vägagi kokteil ja brändi ametlikul kodulehelgi olemas.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:39Saa üle juba, et kõigile ei meeldi sinu vana tallinn piimaga. Nõukaaegses kontekstis rääkida mingitest pikendajatest on naeruväärne. Ja piimaga vana tallinn ei ole ka absoluutselt mingi kokteil.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:36Pikendaja pole peenutsemine. Kokteilidel on pikendajad.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 11:22
Ei ole joonud ja ei kavatse ka. Oma keefiri ja "piimapikendiga" vana tallinna võid ka endale jätta, ei huvitu sellisest solgist. Et sa seda peenutsevalt piimapikendiks nimetad, ei tee asja kuidagi paremaks.
Sina oled peenutseja. Toidu-joogi kohta ei öelda solk, kasvatus on sul olematu.
https://vanatallinn.eu/kokteil/vana-tallinn-jaakohv/
Muig, vaadake uuesti siis profiili, panin sinna veel suurema vanuse. Mõnitamise fakti oskate esitleda? Ei oska! Tundsite ennast halvasti ja nüüd plärtsute siin. Jääge ikka teemasse ja plärtsuda võite PM.
-
Külaline
Palun jää ise teemasse ja proovi teisi mitte solvata.
*Raporteerin su postitust.
*Raporteerin postitusest. Oioioi, mis nüüd küll saama hakkab.
-
Külaline
Pole tüütumatut asja kui üks mölisev vanamees. Vanematel naistel on tavaliselt midagi teha kas seoses kodu või lapselastega, aga need tegevuseta istuvad mölisevad vanamehed...Ehh, mis teha.
-
Külaline
Mitte midagi. Teie sõim on siin ju päevade viisi üleval.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 9 külalist