Silvial uus kallim

vana hea klassika
Vasta
buoy
Kontakt:

Postitus Postitas buoy »

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:26
Kui vana sa juba oled, et nii kogenud? Mul on oma kinnisvara olnud 44 aastat. Kas ma 70-sena olen juba targem?
Kui ühele lisa tuleb, siis tulevad ka kogemused.
buoy
Kontakt:

Postitus Postitas buoy »

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:29Vean kihla, et Silvial küll selliseid nõmedaid korteri- ja majaprobleeme pole, nagu neil viimastel postitajatel-teemasolkijatel.
Erinevalt sinust ma vähemalt julgen oma väljamõeldud nimega teemat solkida.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

buoy kirjutas: 30 Jaan 2026 18:38
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:29Vean kihla, et Silvial küll selliseid nõmedaid korteri- ja majaprobleeme pole, nagu neil viimastel postitajatel-teemasolkijatel.
Erinevalt sinust ma vähemalt julgen oma väljamõeldud nimega teemat solkida.
Jah, sa oled nii erinev, nii erinev.
Külaline

Juba müüb varandust otsast maha: Silvia Ilvese miljonärist kallim Marek Nõmmik paiskas müüki luksusliku Lexuse
ja järgmine: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... rmuse-osta
Külaline

Lausa PAISKAS :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 17:20
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 16:29
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 15:39

Korteri puhul ei näe keegi, et kuude kaupa elanikke ei ole. Maja puhul on see kohe näha, kui just ei palka inimesi lund lükkama ja kontrollima, kas tagauksest pole juba sisse murtud vms. Muidugi saab paluda naabrit posti võtta ja majal silma peal hoida, kuid kui hajaasustuses on inimesed kaugemal, siis on jällegi kohe näha, et majas ei elata ja varastel vaba voli toimetada. Korteris mõni seade läheb põlema või torud lekivad, siis naabrid reageerivad ruttu. Maja puhul ei saa enne keegi arugi kui lahtise leegiga maha põleb või kõik uputab.
Missugust posti? Lund lased kellelgi vahel harva lükata ja muidu on signalisatsioon. Tuletõrjealarm annab palju kiiremini märku, kui mingi naaber. Ma ei tea, mis ajast sina räägid üldse. Mul ei käi aastaid mingit posti.
Novot, see on küll huvitav. Kui mina peaks kuskilt mingi suurema summa saama, mis igapäevakuludest vabaks jääb, siis telliksin kohe üsna mitu väljaannet. Praegu kahjuks ei ole ühekski võimalust.
Lihtsa inimese unistused jõukusest. Telliksin ajalehe ja ostaksin vetsupaberit ...
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 20:17Lihtsa inimese unistused jõukusest. Telliksin ajalehe ja ostaksin vetsupaberit ...
Tegin just uue foorumi rikkur.ee Ootan siinseid rikkureid sinna elavat arutelu korraldama. Siin on vähe masa nende vaesuritega midagi rääkida. Inisevad.
Külaline

buoy kirjutas: 30 Jaan 2026 18:32
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:12Kui haldur tegeleb terve maja süsteemiga, siis on sul samamoodi elekter puudu, nagu majaski. Kui majas läheb elekter ära, tuleb elektriettevõttelt tuleb sõnum. Mul on maja, nii eramu kui isiklik kortermaja, seega tean neid asju väga hästi. Seda, et valvesüsteeme maha võetakse, kuulen esimest korda. Kirjutan G4S ja küsin, mis asi neil toimub seal ja miks juba meedias sellekohast infot pole.
Niimoodi nagu sinu kinnisvaras on siis on see nii ka kõikide teiste kinnisvaradega?
Küsi seda selle käest, kes väitis, et maja ei saa üksi jätta, läheb põlema. See pole majade ühine omadus, et neid ei saa valveta jätta. See on vana ja hooldamata maja omadus. Kõik majad ei ole vanad ja hooldamata. Siit tulenevalt on väide, et maja ei saa jätta kaheks kuuks tühjaks, täiesti vale, ning sellest me räägimegi. Hoopis tema üldistas kõigile majadele ühiseid omadusi, mis ei vasta tõele.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 21:40
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:12Kui haldur tegeleb terve maja süsteemiga, siis on sul samamoodi elekter puudu, nagu majaski. Kui majas läheb elekter ära, tuleb elektriettevõttelt tuleb sõnum. Mul on maja, nii eramu kui isiklik kortermaja, seega tean neid asju väga hästi. Seda, et valvesüsteeme maha võetakse, kuulen esimest korda. Kirjutan G4S ja küsin, mis asi neil toimub seal ja miks juba meedias sellekohast infot pole.
Niimoodi nagu sinu kinnisvaras on siis on see nii ka kõikide teiste kinnisvaradega?
Küsi seda selle käest, kes väitis, et maja ei saa üksi jätta, läheb põlema. See pole majade ühine omadus, et neid ei saa valveta jätta. See on vana ja hooldamata maja omadus. Kõik majad ei ole vanad ja hooldamata. Siit tulenevalt on väide, et maja ei saa jätta kaheks kuuks tühjaks, täiesti vale, ning sellest me räägimegi. Hoopis tema üldistas kõigile majadele ühiseid omadusi, mis ei vasta tõele.
Saa üle juba ükskord ja ürita teemas püsida! Vastama nii mõttetule ininale ei hakka,
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 22:06 Saa üle juba ükskord ja ürita teemas püsida! Vastama nii mõttetule ininale ei hakka,
Jumal tänatud, et sa ei vasta. Ja mina olen sama palju teemas kui sina.
Külaline

Kui sinul juhtunud ei ole, siis seda ei saa mitte kunagi ka kellelgi teisel juhtuda?
Vargad ei õpi kunagi uusi meetodeid, kuidas süsteeme üle kavaldada, seega ei juhtu kellelgi kunagi midagi?
Putukad, närilised - need sinu kinnisvarade lähedusse ei satugi, et valvesüsteemide tööd häirida?

Su jutt on väga eluvõõras. Elektriettevõtte sõnum sinu seadmeid pärast elektri taastumist üle ei vaata ega vajadusel ka hoolda.

Viking Security on kenasti eelmisel aastal sellest uudise teinud, kuidas vargad üritavad süsteeme üle kavaldada. Ilmselt muutuvad sellised asjad tulevikus veelgi organiseeritumaks ning õnnestuvad ka sagedamini.

https://vikingsecurity.ee/nahaalsed-ois ... rdistunud/

Mitte kunagi ei saa kindel olla, et sinu varaga midagi ei juhtu, hoolimata sellest, kas see on uus, hooldatud või valvesüsteemiga.
Sina oled eluvõõras. Loe ise oma pandud linki ja jaura vähem. Seal on kirjas, et ei hoolitud kaameratest, aga security tuli signalisatsiooni aktiveerumise peale. Seega too näide, et maja valve võetakse pättide poolt maha ja et see on lausa massiline.
Putukad ja närilised häirivad andureid -nõus. Kuidas see siia puutub? Nad ei tassi mu kunsti ja kulda minema, vähemalt eeldan. Tekib valeväljakutse hinnaga paarkümmend eurot.
Pärast elektri taastumist ei ole minu majal ega ka kortermajal vaja mingeid seadmeid üle vaadata, v.a. gaasikatel, mis tuleb uuesti sisse lülitada.
Sinu jutt on väga eluvõõras, nagu elaks kuskil pärapõrgus, kus midagi lahendada pole võimalik. Kuidas üks inimene viitsib oma elu nii keeruliseks elada, milleks küll?
Külaline

buoy kirjutas: 30 Jaan 2026 18:36
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:26
Kui vana sa juba oled, et nii kogenud? Mul on oma kinnisvara olnud 44 aastat. Kas ma 70-sena olen juba targem?
Kui ühele lisa tuleb, siis tulevad ka kogemused.
4 korterit, 1 eramu ja 1 kortermaja. Enam kui 15 aastat haldan ja vastutan 1390 m2 elu-ning äripindade eest, eraisikust omanikuna. Kuidas sul?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 21:40
Meil on suvila vana ja hooldamata, seisab enamuse ajast tühjana, kahest kuust rääkimata, midagi ei juhtu, reisi või tee, mis tahad eemal olles. Suvila on ka maja.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 21:40
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:12
See pole majade ühine omadus, et neid ei saa valveta jätta. See on vana ja hooldamata maja omadus. Kõik majad ei ole vanad ja hooldamata. Siit tulenevalt on väide, et maja ei saa jätta kaheks kuuks tühjaks, täiesti vale, ning sellest me räägimegi.
Nõustun, et üldiselt ei pruugi kahe kuu jooksul midagi juhtuda, eriti, kui ka küte ja elekter on välja lülitatud. Külmal ajal on probleemiks peamiselt suured miinuskraadid ja kütmata majas võib vesi torudes ära külmuda. Lumerohkel ajal peab ilmselt lamekatustelt ka lund alla lükkama ja kui südatalveks tagasi tulla, võib sissesõidutee olla põlvini ja lume koristamine tülikas. Palju sõltub ikkagi majast ja ka omavahelistest suhetest naabritega.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 12:33
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 08:32
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 01:13
Mõtlesin siin natuke omaette, midagi ette kujutada ei suutnud, seega tahaks küsida, millele seda 3000 kulutada igal kuul? Milline see mitteigav elu on? Ma kusjuures ei narri üldse, päris siiralt huvitab.
Võib keegi teine ka vastata.
No, minu arust on ta sellest siin rääkinud küll ja veel. Näiteks, ta käib igal nädalavahetuselt mehega spaas luksussviitides hullamas. Kodus kunagi süüa ei tee. Ainult restoranides. Ja siis on ühekorraga ikka mitmesajased eurod. Nii et ega tegelikult tuleb sellest 3000 eurost puudu ka. Aga kuna ta muidu nagunii miljonär, siis pole see probleem. Tööd teeb ta nagunii vaid oma lõbuks, mitte sellepärast, et tal rahapuudust oleks.
Sa oled oma vihast ikka väga pimestatud, muudkui mõtled asju välja ja kui väike kondike juba hambus, siis suurendad või lausa valetad ning aina järad ja järad. Kas olid juba koolis kiusaja või pigem kiusatav?
Aga, mis ma siis valesti ütlesin? Sa ei käigi pidevalt spaatamas ja restoranides?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 12:56
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 10:53
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 08:49
Ma pole jah siin kõikide teemadega kursis ja sellest, mida kirjutad, lugenud ei ole.
Elan ise ka sellist elu, seega summadest mingi ettekujutus nagu oleks.
Kohutavalt "huvitav" elu oleks igal nädalavahetusel spas ja eranditult iga päev restoranides söömas käia.

Ma ise käin spaas ca kord kvartalis. Ja ma tunnen juba sellestki suurt küllastust. Viimasel ajal laps enam ei viitsigi kaasa tulla, sest kõik on juba nii ära avastatud ja korduv.
Mulle vastad ja mina olin see, kes küsis, milline see mitteigav elu on.
Leian, et inimene, kes ei ole neid asju teinud, kujutab endale igasuguseid asju ette. Ise ma ütleks, et see on igav elu, kui vaid spaa ja sviit ja rahaloopimine mõõdupuuks on.
Mis asju ma ei ole teinud? Ei ole raha loopinud? Ei ole jah! Vaid rumal inimene teeb seda. Ka juhul, kui ta on väga rikas. Nagu selle loo peategelane. Näe - loopis, ja nüüd pole söögirahagi.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 15:39
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 14:45Nüüd tekkis mul küll küsimus - miks ei luba? Mis selle maja ja aiaga juhtub siis?
Korteri puhul ei näe keegi, et kuude kaupa elanikke ei ole. Maja puhul on see kohe näha, kui just ei palka inimesi lund lükkama ja kontrollima, kas tagauksest pole juba sisse murtud vms. Muidugi saab paluda naabrit posti võtta ja majal silma peal hoida, kuid kui hajaasustuses on inimesed kaugemal, siis on jällegi kohe näha, et majas ei elata ja varastel vaba voli toimetada. Korteris mõni seade läheb põlema või torud lekivad, siis naabrid reageerivad ruttu. Maja puhul ei saa enne keegi arugi kui lahtise leegiga maha põleb või kõik uputab.
Mul maakodu seisab oktoobrist maini tühjana. Aastaid! Pole veel keegi sinna vargile läinud, ehkki maja on korralik ja võib eeldada, et seal on mida varastada. Selle vastu aitavad näiteks kaamerad, mis meil on pandud mitu tükki.

Kõik vooluga aparaadid on mõistagi pistikust välja võetud. Ja

Aga räägi siis sellest ka, mis aiaga juhtub.
Külaline

Kas keegi on üritanud üle lugeda, mitmes muinasjutuprints see Silvial on üleüldse?
Külaline

buoy kirjutas: 30 Jaan 2026 18:13
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 18:08Elan Põhja-Tallinnas ja leht käib korra kuus. Kui paneksin postkastile keelava sildi, ei tuleks sedagi. Lumevedu katuselt ei ole eales teinud, esimest korda kuulen, et kellegi jaoks tavaline probleem :)
Mul on ka need keelavad sildid, postkontorist käidi ja pandi, ei ole mingid suvalised. Aga ikka tulevad need linna- ja vallalehed. Kui vanemaks saad, siis õpid, et kinnisvara omamisega tuleb igasuguseid ootamatusi ette. Vahet ei ole, kas vana maja või uusarendus.
Minu maakodul näiteks ei olegi postkasti. Nii et ei saa mulle sinna vägisi ega mitte vägisi mingit posti tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2026 10:12
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 12:33
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 08:32

No, minu arust on ta sellest siin rääkinud küll ja veel. Näiteks, ta käib igal nädalavahetuselt mehega spaas luksussviitides hullamas. Kodus kunagi süüa ei tee. Ainult restoranides. Ja siis on ühekorraga ikka mitmesajased eurod. Nii et ega tegelikult tuleb sellest 3000 eurost puudu ka. Aga kuna ta muidu nagunii miljonär, siis pole see probleem. Tööd teeb ta nagunii vaid oma lõbuks, mitte sellepärast, et tal rahapuudust oleks.
Sa oled oma vihast ikka väga pimestatud, muudkui mõtled asju välja ja kui väike kondike juba hambus, siis suurendad või lausa valetad ning aina järad ja järad. Kas olid juba koolis kiusaja või pigem kiusatav?
Aga, mis ma siis valesti ütlesin? Sa ei käigi pidevalt spaatamas ja restoranides?
Käin spaas korra-paar kuus, mingeid luksussviite spaades polegi, Elamuses ja Ringis pole hotelligi, käime kodust taksoga. Teen kodus kõik oma kolm toidukorda. Restoranis käin korra paari kuu jooksul. Üsna palju on sul väljamõeldist ja valet, kas pole?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kahupea, Triibu ja 14 külalist