Mis pagana madalast enesehinnangust kõik pidevalt räägivad? Läksime lahku, siis läksime. Täiesti teadlikult. Meid kumbagi ei huvita enam koos õhtuid veeta.
Millisest teoreetilisest "kutsujast" räägid?
Mis pagana madalast enesehinnangust kõik pidevalt räägivad? Läksime lahku, siis läksime. Täiesti teadlikult. Meid kumbagi ei huvita enam koos õhtuid veeta.
Lapsest rääkisin, teil pole lapsi? Tore!Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:32Mis pagana madalast enesehinnangust kõik pidevalt räägivad? Läksime lahku, siis läksime. Täiesti teadlikult. Meid kumbagi ei huvita enam koos õhtuid veeta.
Milline kommenteerija sa küll olla võiks?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:35Lapsest rääkisin, teil pole lapsi? Tore!Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:32Mis pagana madalast enesehinnangust kõik pidevalt räägivad? Läksime lahku, siis läksime. Täiesti teadlikult. Meid kumbagi ei huvita enam koos õhtuid veeta.
Ja sa kinnitad siis endale, et igal uuel partneril sul on minevikus olnud ainult halvad ja kiretud suhted ja seks?Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 19:40 Kui mu partneril oleks enne mind mingi enneolematult unustamatud ja kirglikud suhted olnud, siis mina oleks vist häiritud küll. Veel hullem oleks variant, kui ta oleks mingite juhuslike naistega sebinud, halvad kogemused ja eelarvamused naiste osa saanud.
Enamus inimestel pole ju väga valikut ka, kas võtad selle “kirgliku pagasiga” partneri või oled üldse ilma. Milleks see kõik tema suhtele kasulik on, fantaseerib igaüks ise juurde.
Ma ei fantaseeri, see on reaalne olukord. Kui just sinu laps sind sinna ei taha, siis muidugi.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 00:02Milline kommenteerija sa küll olla võiks?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:35Lapsest rääkisin, teil pole lapsi? Tore!Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:32
Sa oled see, kes fantaseeris teemal, et kui täiskasvanud laps kunagi mitukümmend aastat pärast vanemate lahkuminekut kutsub kõik kokku või?
Miks mitukümmend aastat? Laps elab eraldi võib-olla juba mõni aasta pärast lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 00:02Milline kommenteerija sa küll olla võiks?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:35Lapsest rääkisin, teil pole lapsi? Tore!Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:32
Sa oled see, kes fantaseeris teemal, et kui täiskasvanud laps kunagi mitukümmend aastat pärast vanemate lahkuminekut kutsub kõik kokku või?
No sellest siin juttu oligi, et kui on ka laps, siis on palju raskem lahku minna, peab alati arvestama ka lapse tunnete ja soovidega.
Mina olen siis see sinu ideaal. Kohtusime kui ma olin 17. Nüüd olen üle 40 ja ikka veel koos ja õnnelikud.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Nov 2024 08:02 Teismelisena ma unistasin, et tuleb üks mees ja oleme temaga koos elu lõpuni. Nii pole läinud. Kas teid häirib, kui elus on mitmeid suhteid, või see meeldib, või eelistate ühte, või teil ei ole vahet? Miks? Kas tunnete, et olete kuidagi kehvem, kui on mitu partnerit elu jooksul? Või see ei oma tähtsust?
Ei ole raskem lahku minna. Lapse tunnete ja soovidega arvestamine tähendabki seda, et lapsevanemad pärast lahkuminekut suhtlevad teineteist austavalt ning on lapsele eeskujuks. See tähendab seda, et lapse jaoks elavad vanemad nüüd lihtsalt eraldi. Et käituvad viisakalt ning istuvad koos ka sünnipäeva-või jõululauas.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 01:00No sellest siin juttu oligi, et kui on ka laps, siis on palju raskem lahku minna, peab alati arvestama ka lapse tunnete ja soovidega.
Keegi ju küsis, et kuidas laps peaks lahkumineku raskemaks tegema.
Kui oled lahku läinud siis, kui laps on juba peaaegu täiskasvanu, ju ta ikka ise ka saab aru, keda on mõtet ühe pidulaua taha paigutada ja keda mitte. On elu piisavalt näinud, et ei hakka mõnd demonstratsiooni korraldama. Või kui tahab, siis ka ei solvu, kui üks vanematest soovib oma õhtu toredamalt sisustada, mitte lahutatud abikaasaga koos olla. Tigedusega pole üldse pistmist.
Mis selles viga on? See on olnud varasemalt sinu armastatud inimene. Lisaks oled ta valinud oma lapse teiseks vanemaks. Kui sa ei oska käituda, on see sinu probleem ning lahendamata isiklikud asjad. Selline inimene ei peaks järgmisesse suhtesse ronimagi, kes pole eelmisest üle saanud. Ja taas-kui pole üle saanud, on see ainult sinu viga.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 15:47 Jajah, meeldiv õhtu küll, istud ja vahid eksiga tõtt. Viimane asi, mida jõuluõhtul teha.
Seepärast ongi lasteta lahkuminek palju kergem - ei mingeid sunnitud kohtumisi "lapsele eeskujuks".
Nõustun ka sellega. "Eksiga tõtt vahtimine" on ebameeldiv siis, kui on lahendamata asju ja tundeid. Ja seda enamusel on.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 18:11Mis selles viga on? See on olnud varasemalt sinu armastatud inimene. Lisaks oled ta valinud oma lapse teiseks vanemaks. Kui sa ei oska käituda, on see sinu probleem ning lahendamata isiklikud asjad. Selline inimene ei peaks järgmisesse suhtesse ronimagi, kes pole eelmisest üle saanud. Ja taas-kui pole üle saanud, on see ainult sinu viga.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 15:47 Jajah, meeldiv õhtu küll, istud ja vahid eksiga tõtt. Viimane asi, mida jõuluõhtul teha.
Seepärast ongi lasteta lahkuminek palju kergem - ei mingeid sunnitud kohtumisi "lapsele eeskujuks".
Mitte ainult eksiga, vaid ka ta uue partneriga. Aga ilmselt on sellel ajal ka sul partner, nii et vahet pole.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 15:47 Jajah, meeldiv õhtu küll, istud ja vahid eksiga tõtt. Viimane asi, mida jõuluõhtul teha.
Ja siis vaatate kuidas eksid oma uute partneritega niii hästi läbi saavad. Nagu sukk ja saabas. Miilutsevad omavahel.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 13:30Mitte ainult eksiga, vaid ka ta uue partneriga. Aga ilmselt on sellel ajal ka sul partner, nii et vahet pole.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 15:47 Jajah, meeldiv õhtu küll, istud ja vahid eksiga tõtt. Viimane asi, mida jõuluõhtul teha.
Ei. Sain ise ju samamoodi hästi läbi. Mingil ajal saavad lihtsalt asjad otsa ning tuleb eluga edasi minna. Tore, kui eksil hästi läheb, mul läheb ka.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 13:42Ja siis vaatate kuidas eksid oma uute partneritega niii hästi läbi saavad. Nagu sukk ja saabas. Miilutsevad omavahel.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 13:30Mitte ainult eksiga, vaid ka ta uue partneriga. Aga ilmselt on sellel ajal ka sul partner, nii et vahet pole.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 15:47 Jajah, meeldiv õhtu küll, istud ja vahid eksiga tõtt. Viimane asi, mida jõuluõhtul teha.
Näete seda mis teil omavahel puudu oli.
On mul õigus?
Ma arvan, et siin ei ole inimese enda arvamistel kuigi palju kaalu - läheb nagu läheb. Kui ikka tunned, et suhe ei rahulda ja tahad edasi liikuda, siis nii on. Üldiselt peetakse oskust suhteid hoida küll heaks näitajaks, ent samas nui neljaks vägivaldses suhtes olema ka ei peaks ju.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Nov 2024 08:02 Teismelisena ma unistasin, et tuleb üks mees ja oleme temaga koos elu lõpuni. Nii pole läinud. Kas teid häirib, kui elus on mitmeid suhteid, või see meeldib, või eelistate ühte, või teil ei ole vahet? Miks? Kas tunnete, et olete kuidagi kehvem, kui on mitu partnerit elu jooksul? Või see ei oma tähtsust?
Mida sa küsid täpsemalt? Nii lollist ja segasest küsimusest ma tõesti õnneks aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 08:24Ja sa kinnitad siis endale, et igal uuel partneril sul on minevikus olnud ainult halvad ja kiretud suhted ja seks?Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 19:40 Kui mu partneril oleks enne mind mingi enneolematult unustamatud ja kirglikud suhted olnud, siis mina oleks vist häiritud küll. Veel hullem oleks variant, kui ta oleks mingite juhuslike naistega sebinud, halvad kogemused ja eelarvamused naiste osa saanud.
Enamus inimestel pole ju väga valikut ka, kas võtad selle “kirgliku pagasiga” partneri või oled üldse ilma. Milleks see kõik tema suhtele kasulik on, fantaseerib igaüks ise juurde.
Ullike oled?
Mina sain küll aru. Sul on mingi luul, et sina oled oma partneri parim sekspartner. Ja need eelmised olid kiretud ja mõttetudKülaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 20:24Mida sa küsid täpsemalt? Nii lollist ja segasest küsimusest ma tõesti õnneks aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 08:24Ja sa kinnitad siis endale, et igal uuel partneril sul on minevikus olnud ainult halvad ja kiretud suhted ja seks?Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 19:40 Kui mu partneril oleks enne mind mingi enneolematult unustamatud ja kirglikud suhted olnud, siis mina oleks vist häiritud küll. Veel hullem oleks variant, kui ta oleks mingite juhuslike naistega sebinud, halvad kogemused ja eelarvamused naiste osa saanud.
Ullike oled?
Kui olla ainuke ja eluaegne partner, siis oledki ju parim. Sama totter oleks kahelda muudes armsates isikutes, lihtsalt sellepärast, et teiste jaoks on nad ebaolulised - kas minu laps on ikka see kõige parem ja toredam laps, või kas minu koer on ikka maailma armsaim. Kuna see on minu laps, minu koer ja minu partner, siis see, et kuskil on kellelgi mingi parem laps, koer või partner, isegi ei huvita. Kui mõnele meeldib õhtul oma partneri kaisus mingit eelmist ja “mõttekamat” partnerit minevikust meenutada, siis palun väga. Aga see poleks kindlasti minu eelistus. Ja kui ei mõtle nendest kunagi, siis tekib küsimus, milleks need suhted olulised olid? Pinnapealsed suhted, eriti kui inimesed nende käigus veel mingeid hingetraumasid saavad, tundub lihtsalt elu ja nooruse raiskamisena. Iga oluline protsess ja kokku kasvamine võtab aega - usaldus, armastus, austus, laste kasvatamine, kõik võtab meeletult aega ja noorus ning elu üldse on siiski üsna lühike.
Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 5 külalist