Postitus on kustutatud
[/quote]
Ootan sinu passipilti.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mina ootan ka, täitsa nunnu oleks. Tänan ette ja taha.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:02 Ootan sinu passipilti.
Kahjuks küll on nii, et sedasorti sapipritsid-primaadid saavad ainult jõudu ja energiat juurde, kui keegi nende õelusele reageerib. Kõige parem on nad rahule jätta, las lahendavad ise oma probleemid, pole vaja neist üldse välja teha.
Inimene, kes siin teisi nimetab primaatideks, võiks ehk end tutvustada? Kas foorumlaste nimetamine primaatideks on lubatud?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:05 Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.
PS, mina paluks mitte oma passipilte siia panna. Inimene lolli peaga panebki ja pärast süüdistab teisi kiusamises, kes seda vaatasid.
Mina ootan ka, täitsa nunnu oleks. Tänan ette ja taha.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:02 Ootan sinu passipilti.
Tõesti, nii kirjutavad enamasti kibestunud vanad inimesed, kogu maailma peale tigedust täis. Miks sa noore inimesena sisustad oma aega sellise jamaga?
Mida sa teada tahad?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:17Inimene, kes siin teisi nimetab primaatideks, võiks ehk end tutvustada? Kas foorumlaste nimetamine primaatideks on lubatud?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:05 Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.
PS, mina paluks mitte oma passipilte siia panna. Inimene lolli peaga panebki ja pärast süüdistab teisi kiusamises, kes seda vaatasid.
Vabandust, aga vanus siiski ON number. Vanus=elatud aastate arv. See kui tädi Maali(75) tundub sulle lõbusam, aktiivsem ja positiivsem kui Triin(28) ei tähenda seda et Maali oleks noorem või et midagi muutuks. Fakt on see, et Maalil on pikem elu seljataga ja ta läheb manalateed kindlasti kiiremini kui Triin, kui viimasel just mingit surmavat haigust küljes pole või temaga õnnetus ei juhtu.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:05 Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.
Miks sa mind ära ei blokeeri?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:35 [
Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
Sest ta ei taha. Ta saab palju suurema naudingu siin jaurates ja probleeme välja mõeldes.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:42Miks sa mind ära ei blokeeri?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:35 [
Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
/Juustup
No sama hästi võib inimesi imetajateks kutsuda ja arvata, et see on suur solvang. Lollid lihtsalt ei tea bioloogiat.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:17Inimene, kes siin teisi nimetab primaatideks, võiks ehk end tutvustada? Kas foorumlaste nimetamine primaatideks on lubatud?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:05 Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.
Tahaks, ei saa. Pole tehnilist lahendust.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:53Sest ta ei taha. Ta saab palju suurema naudingu siin jaurates ja probleeme välja mõeldes.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:42Miks sa mind ära ei blokeeri?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:35 [
/Juustup![]()
Sulle on korduvalt öeldud, et paljud vastavad tsiteerides ja siis on ikka sinu juttu näha. Minul oled sa blokeeritud, kui kasutajanimega sisse viitsin logida, aga see on suht mõttetu funktsioon.
Kasutajad foorumit lugemas: roosaroos ja 13 külalist