Lesbilised kogemused
-
Külaline
Kahjuks 70% naistest ei tea ka, mis on hea seks. Ja mul naisena, on sellest väga kahju. Mehi, kes oskavad naist nautida, on kahjuks mittejust palju.
-
Külaline
Kahjuks siinset foorumit iseloomustab arutelude madal tase, isegi labasus. Perekoolis oli arutelude tase kõrgem, sest kommenteerida said ainult registreeritud kasutajad.
-
Külaline
Aga millised pildid
meenub kohe üks laul kus uhke postipoiss sõitis kord maanteel...
-
Külaline
Patsutad iseendale õlale?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 08:27 Aga millised pildidmeenub kohe üks laul kus uhke postipoiss sõitis kord maanteel...
-
Külaline
Seda mitte. Kuula ise. Refrään on huvitav ja haakub pildiga...viis sõrme....
https://www.youtube.com/watch?v=0h8oykK1h_Q
-
Külaline
Miks sa siis üldse naisega tahad seksida, kui ta on sinu jaoks mittekeegi ja sa tegeled ainult iseenda rahuldamisega? Siis sa võid ju lihtsalt iseendaga tegeleda. Milleks seda naist sinna veel?Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:37Kuidas mees seda teha saaks, millises poosis ja miks mees seda peale koitamise veel tegema peaks? Mis osa on siis naisel seksimises, olla nukk?
Sa vist ei ole kordagi elus seksinud kui nii naljakaid nõuandeid annad.
Aga õige küll! Sul oli juba perekoolis pidevalt küsimus üleval: "Milleks mehele naine!". Õige, ei olegi sulle naist vaja! Ja ega sa neid saakski, kui ka tahakski!
-
Külaline
Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
-
Külaline
Mis hea pärast peaks küll peenist imiteerima naisega olles?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 19:09Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
-
Külaline
Sellepärast, et vastupidiselt sinu arvamusele, päris paljud naised naudivad vaginaalset seksi - on nad siis heterod või lesbid. Ega lesbid ei ole ju ometigi sellepärast lesbid, et neile on peenis (või dildo) kui selline vastik, vaid ikka muul põhjusel.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 19:52Mis hea pärast peaks küll peenist imiteerima naisega olles?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 19:09Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
-
Külaline
Keegi pole väitnud, et ei saa, loomulikult kasutatakse käsi ja kes tahab, ka erinevaid mänguasju. Vahe on samas oluline - osavad näpud ja dildo imiteerivad peenist samapalju kui porche imiteerib fiatiKülaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 19:09 Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
-
Külaline
Mis sina siis selle dildoga teed? Tuuleveskit seal all või?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 20:51Keegi pole väitnud, et ei saa, loomulikult kasutatakse käsi ja kes tahab, ka erinevaid mänguasju. Vahe on samas oluline - osavad näpud ja dildo imiteerivad peenist samapalju kui porche imiteerib fiatiKülaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 19:09 Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.Kui sina neid ainult edasi-tagasi liigutad, siis võib vast tõesti peenise imiteerimiseks nimetada. Osavamate käsitööliste puhul oleks see aga suisa solvang
![]()
![]()
-
Külaline
Butch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
-
Külaline
Mina olen ka niimoodi aru saanud. Aga üks siin väidab, et ma olen lollakas, kui arvan, et lesbid naudivad vaginaalset seksi ja kasutavad dildot. Et sellepärast nad ju ometigi lesbid ongi, et neile ei meeldi riist.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:48Butch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
-
Külaline
Eks neid lesbisid on igasuguseid. Mõni teen ainult keelega, aga mõni seob rihmadega dildo ümber niuete ja rammib sellega. Lihtsalt erinevad lesbid.
-
Külaline
Kõva teoreetik, kogemus - suur ja ümmargune 0Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:48Butch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
-
Külaline
Selleks et omletti teha, ei pea kana olema.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 07:41Kõva teoreetik, kogemus - suur ja ümmargune 0Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:48Butch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
-
Külaline
Kukk munemist õpetamas.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:20 Selleks et omletti teha, ei pea kana olema.
-
Külaline
Ma ühes filmis nägin, et nii tehti.
-
sfettseeee
- Kontakt:
Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist