Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 11:35
Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 10:12
Kas sa oleksid siis õnnelik kui mees peale pikka vingumist hakkaks mingit odavat lillekimpu tooma kord kuus?
Natuke kõlab selle moodi, et su tähelepanu on sellel, mida sa ei saa vastupidiselt sellele, mida saad. Kui teeb armsaid žeste ja muidu hea mees, siis ole õnnelik nende olemasolevate žestide üle ja mine osta endale ise rõõmsalt kimbuke lilli ja ole õnnelik, et on elu, on võimalik lilli osta, ja et on olemas mees kes toob maiuseid.
Minu palk ei võimalda lillede ostu endale, tema oma lubab. Pikka vingumist ei ole, kord mainin aeg ajalt. Nii öelda tekitan selle idee tema alateadvusesse. Kui lilli ja uhkeid bukette aegajalt teeks oleks ideaalmees
Just ütlesid, et kas või kord kuus odavat kimpu tahaksid. Ja pole vahet, kas 5 või 50€.
Tead, selle viieka vast ikka leiad. Kui palk isegi viiekat ei võimalda ja kuidagi muudmoodi ka sissetulekut kasvatada ei oska, küsi siis mehe käest, lillede ostuks.
Ja kui nüüd ideaalmehe kuvandist rääkida, siis kas sina ise oled ideaalnaine? Küllap on meil kõigil omad väiksemad vead, lase oma mehel ka see üks viga olla. Võib vabalt ka juhtuda, et kui ta hakkabki neid lilli sulle tooma, siis sa ikka leiad, et midagi ei sobi. Et pole õige tundega toodud, käsukorras pole päris seda rõõmu. Või et kord kuus on ikkagi liiga harva, vahel jääb kuu äkki vahelegi. Või et võiksid ikkagi veidi teistsugused lilled olla või vähemalt vahelduvad, kaua sa neid toidupoe longus tulpe vaasi sätid.
Võib-olla su mees vaatab ka, et peaaegu ideaalse naise on endale saanud, ainult miks ta nende lillede pärast kogu aeg saeb?
Ma tegelikult ei tahaks nii teravalt vastata, aga siin tuleb mängu isiklik kogemus, kus minu eksabikaasal oli minu suhtes pidevalt mingi eeldus või ootus, mille täitumine oleks minust väidetavalt teinud tema ideaalnaise. Ja kuidagimoodi oli see minu süü, et tema kujutlus ideaalist ja minu reaalne olemus päris kokku ei klappinud. Küll olid puudu sukad, küll lokid. Pole siis imestada, et ühel päeval sain aru, et temagi ei ole ideaalmees, minu jaoks.
Mulle sobib kui mu kaaslasel on omad väikesed vead ja lasku tema minulgi olla minu omad.
Osta need lilled endale ise. Need on sama ilusad ikka. Ja kui mees aja jooksul reaalselt näeb, kui õnnelikuks need sind teevad, siis võib juhtuda, et ta hakkab vahel neid sulle ilma igasuguse meeldetuletuseta tooma.