Mees ei kingi lilli

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:02
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:36
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:28

Noo selge. 10 aastat kooselu lõpetati seetõttu, et lilli ei saanud. Mõistlik naine. Midagi pole öelda. Tore, et sinutaolisi on palju tekkinud. Pakun,et vanus 40 ja enam ja oli tegemist ettekäändega.
Kle ma ka ei oleks sellise l*ntr*s*** abielus kes mu sünnipäeva KOLMEL järjestikusel aastal “ära unustab”
Sa võtsid selle kõige väiksema põhjuse nimekirjast mugavalt, et absurdset pointi tõestada?
Ju see nn "naine"polnud ka väärt seda, et lilli tuua. Mida ta ise vastu pakkus? Headele naistele tuuakse ikka lilli.
Selle peale ei tulnd et mees on natuke l….? Ei tule lillede toomise pealegi?
Mis vastu pakkus? Ega naine prost ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:36
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:28
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:16

Ausalt, läksin lahku. Mul muidugi puudus aastsid ka armsad žestid ja viimased kolm aastat unustati mu sünnipäev üldse ära. Kusjuures kõik arvasid, et mul on muidu romantiline ja tähelepanelik mees, tegelikkuses ei saanud ma kümnest aastast viimasel kaheksal ühtegi lilleõit. Ja mulle ka lilled hirmsasti meeldivad.
Noo selge. 10 aastat kooselu lõpetati seetõttu, et lilli ei saanud. Mõistlik naine. Midagi pole öelda. Tore, et sinutaolisi on palju tekkinud. Pakun,et vanus 40 ja enam ja oli tegemist ettekäändega.
Kle ma ka ei oleks sellise l*ntr*s*** abielus kes mu sünnipäeva KOLMEL järjestikusel aastal “ära unustab”
Sa võtsid selle kõige väiksema põhjuse nimekirjast mugavalt, et absurdset pointi tõestada?
Tal ei olegi mingit pointi tõestada, lihtsalt ärkas üles ja hakkab tavapärast juttu kirjutama
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:19 Ju see nn "naine"polnud ka väärt seda, et lilli tuua. Mida ta ise vastu pakkus? Headele naistele tuuakse ikka lilli.
Selle peale ei tulnd et mees on natuke l….? Ei tule lillede toomise pealegi?
Mis vastu pakkus? Ega naine prost ei ole.
[/quote]

Tüüpilise kibestunud naise vastus. Ega naine prost pole jne. Äkki on võimalus ka selline,. et perekonnas naine pakub vastu soojus, hellust, mõistmis ja kõike seda mis ühes heas suhtes olema peab. Küllap siis mees toob lilli ja pakub samamoodi vastu headust, hellust ja muud sellist. Aga kui üks annab ja teine nõuab. Lausa röögib. Lilli ja kingitusi. Komplimente ja veelkord kingitusi siis mis seal ikka. Mees enam ei too lilli ja ei pakugi midagi muud ka. Tasakaal peab paigas olema.
[/quote]

Kle see sinu nõuab ja röögib on su oma fantaasia mis lennukalt lendab. Pane vähem üle võlli.
Naine võib kui tahes hea olla, rumal mees lillede peale ei tule.
Külaline

Selge lugu. Kõik mehed on sead. Eriti eesti omad. Väljamaa mehed on parimad. Isegi kui on lähis-idast. Või Itaaliast. Ikka on parem kui eesti mees.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Aga osta ise omale lilli. Saad valida täpselt sellised, nagu tuju on. Kui tegu on hea mehega ja teda see lillemajandus ei kõneta, siis las olla. Kas sa oleksid tõesti nende lillede üle õnnelik kui sa oled meest survestanud päevade viisi? Sellised asjad on spontaansed. Las mees kingib sulle kuna ja mis tal südamest tuleb.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:51 Selge lugu. Kõik mehed on sead. Eriti eesti omad. Väljamaa mehed on parimad. Isegi kui on lähis-idast. Või Itaaliast. Ikka on parem kui eesti mees.
Mis sul sellest? Sina ju oled naistest väga halval arvamusel. Miks see sulle siis nii ajudele käib, kui need naised sind ei taha. Ole uhkelt üksi, milleks see räuskamine igas teemas naiste aadressil vajalik on.
Juustup

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:51 Selge lugu. Kõik mehed on sead. Eriti eesti omad. Väljamaa mehed on parimad. Isegi kui on lähis-idast. Või Itaaliast. Ikka on parem kui eesti mees.
Ei ole. Eesti mehi ei tohi materdada. Elan lähis-idas ja võin öelda, et siin on ka igasuguseid friike(muidugi on ka väga normaalseid)- see on absoluutselt igal pool nii. Eesti mehel pole midagi häda(minu jaoks ainult tsipa liiga kinnised, sest mul on teine temperament)

/Juustup
Külaline

Lilli on muidugi vahel tore saada ja mees on valmis tooma ka. Olen hoopis ise öelnud, et ta ei tooks. Tahaks siis neid imetleda ka, aga viimasel ajal liiga palju kodust ära ning need närtsiksid soojas ruumis kiiresti. Isiklikult ei näe põhjust pahandada, kui muus osas on tähelepanu ja hoolimisega korras.

Samas kui lillede mitte kinkimine on põhjuseks, et lahku minna, siis ilmselt on probleem ikka milleski muus. Pigem siis ju on murekoht, et üks pool jäetakse ilma sellest tähelepanust, mis tema jaoks ütleb, et tema peale mõeldakse, hoolitakse ja armastatakse. Armastuse keel öeldakse selle kohta vist tänapäeval.
Külaline

Kvaliteetsed eesti mehed võetakse ruttu ära, põhikooliajast pruudid olemas. Kui õige aja maha magad pead nn vabamüügi meestega leppima ja see on nagu kaubanduskeskuse hooaja tühjendusmüüks, suurt võtta pole midagi ja kui aarde leiad oled õnneseen.
Külaline

Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 12:55 Aga osta ise omale lilli. Saad valida täpselt sellised, nagu tuju on. Kui tegu on hea mehega ja teda see lillemajandus ei kõneta, siis las olla. Kas sa oleksid tõesti nende lillede üle õnnelik kui sa oled meest survestanud päevade viisi? Sellised asjad on spontaansed. Las mees kingib sulle kuna ja mis tal südamest tuleb.

/Juustup
Mis päevade viisi, aegajalt mainin. Sama mainisin maiustustega, nüüd toob ise oma tahtest. Peab kommunikeerima mis meeldib. Mõni naine ei hooli lilledest, kuidas mees teab mis naise ootused temale on.
Juustup

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 13:30
Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 12:55 Aga osta ise omale lilli. Saad valida täpselt sellised, nagu tuju on. Kui tegu on hea mehega ja teda see lillemajandus ei kõneta, siis las olla. Kas sa oleksid tõesti nende lillede üle õnnelik kui sa oled meest survestanud päevade viisi? Sellised asjad on spontaansed. Las mees kingib sulle kuna ja mis tal südamest tuleb.

/Juustup
Mis päevade viisi, aegajalt mainin. Sama mainisin maiustustega, nüüd toob ise oma tahtest. Peab kommunikeerima mis meeldib. Mõni naine ei hooli lilledest, kuidas mees teab mis naise ootused temale on.
Siis tulebki maiustustega leppida. Mis kasu sul neist lilledest on, kui need on pooleldi välja pressitud? Lihtsam on lilli ise osta, nautida maiustusi ning olla õnnelik muu funktsioneeriva pereelu üle.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:35
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:12 Kas sa oleksid siis õnnelik kui mees peale pikka vingumist hakkaks mingit odavat lillekimpu tooma kord kuus?
Natuke kõlab selle moodi, et su tähelepanu on sellel, mida sa ei saa vastupidiselt sellele, mida saad. Kui teeb armsaid žeste ja muidu hea mees, siis ole õnnelik nende olemasolevate žestide üle ja mine osta endale ise rõõmsalt kimbuke lilli ja ole õnnelik, et on elu, on võimalik lilli osta, ja et on olemas mees kes toob maiuseid.
Minu palk ei võimalda lillede ostu endale, tema oma lubab. Pikka vingumist ei ole, kord mainin aeg ajalt. Nii öelda tekitan selle idee tema alateadvusesse. Kui lilli ja uhkeid bukette aegajalt teeks oleks ideaalmees
Just ütlesid, et kas või kord kuus odavat kimpu tahaksid. Ja pole vahet, kas 5 või 50€.
Tead, selle viieka vast ikka leiad. Kui palk isegi viiekat ei võimalda ja kuidagi muudmoodi ka sissetulekut kasvatada ei oska, küsi siis mehe käest, lillede ostuks.

Ja kui nüüd ideaalmehe kuvandist rääkida, siis kas sina ise oled ideaalnaine? Küllap on meil kõigil omad väiksemad vead, lase oma mehel ka see üks viga olla. Võib vabalt ka juhtuda, et kui ta hakkabki neid lilli sulle tooma, siis sa ikka leiad, et midagi ei sobi. Et pole õige tundega toodud, käsukorras pole päris seda rõõmu. Või et kord kuus on ikkagi liiga harva, vahel jääb kuu äkki vahelegi. Või et võiksid ikkagi veidi teistsugused lilled olla või vähemalt vahelduvad, kaua sa neid toidupoe longus tulpe vaasi sätid.
Võib-olla su mees vaatab ka, et peaaegu ideaalse naise on endale saanud, ainult miks ta nende lillede pärast kogu aeg saeb?

Ma tegelikult ei tahaks nii teravalt vastata, aga siin tuleb mängu isiklik kogemus, kus minu eksabikaasal oli minu suhtes pidevalt mingi eeldus või ootus, mille täitumine oleks minust väidetavalt teinud tema ideaalnaise. Ja kuidagimoodi oli see minu süü, et tema kujutlus ideaalist ja minu reaalne olemus päris kokku ei klappinud. Küll olid puudu sukad, küll lokid. Pole siis imestada, et ühel päeval sain aru, et temagi ei ole ideaalmees, minu jaoks.
Mulle sobib kui mu kaaslasel on omad väikesed vead ja lasku tema minulgi olla minu omad.

Osta need lilled endale ise. Need on sama ilusad ikka. Ja kui mees aja jooksul reaalselt näeb, kui õnnelikuks need sind teevad, siis võib juhtuda, et ta hakkab vahel neid sulle ilma igasuguse meeldetuletuseta tooma.
Külaline

Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 12:58
Ei ole. Eesti mehi ei tohi materdada. Elan lähis-idas ja võin öelda, et siin on ka igasuguseid friike(muidugi on ka väga normaalseid)- see on absoluutselt igal pool nii. Eesti mehel pole midagi häda(minu jaoks ainult tsipa liiga kinnised, sest mul on teine temperament)

/Juustup
Ma elan Soomes ja ma ütleks, et siin on mehed on veel hullemad kui eestlased 🤭🫣🤣
Veel rohkem matsid 😃
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:12 Kas sa oleksid siis õnnelik kui mees peale pikka vingumist hakkaks mingit odavat lillekimpu tooma kord kuus?
Natuke kõlab selle moodi, et su tähelepanu on sellel, mida sa ei saa vastupidiselt sellele, mida saad. Kui teeb armsaid žeste ja muidu hea mees, siis ole õnnelik nende olemasolevate žestide üle ja mine osta endale ise rõõmsalt kimbuke lilli ja ole õnnelik, et on elu, on võimalik lilli osta, ja et on olemas mees kes toob maiuseid.
Minu palk ei võimalda lillede ostu endale, tema oma lubab. Pikka vingumist ei ole, kord mainin aeg ajalt. Nii öelda tekitan selle idee tema alateadvusesse. Kui lilli ja uhkeid bukette aegajalt teeks oleks ideaalmees
Aga kas nii võib ka olla, vähemalt teoreetiliselt, et su mehele võivad need väiksed meeldetuletused ja mainimised mõjuda hoopis nii, et alateadvuses tekib mõte või tunne, et ta ei ole piisavalt hea... Meie ideaalid ka muutuvad ajaga ja kui hakkaksid lilli saama, küllap siis tekib uus mõte, uus idee, mis on puudu sellest, et mees ideaalne oleks. Parem aktsepteeri, et su mees ei ole ideaalne, kuna mitte keegi ei ole ideaalne. Ideaalseks ta ka ei saa. Aga head meest, tundub, et on tänapäeval raske leida. Või tegelevadki liiga paljud oma ideaalmehe otsimise või väljavoolimisega...
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:12
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:43
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:30
Ja mis selle suure vastikuse siis tekitab? Need on lilled, mitte peotäis sitta.
Et pean tooma. See on nagu kohustus. Vastumeelselt ostan.
Mulle ei meeldi lilli osta.
Kerge elu siis, kui küigest lilleost tekitab nii suure vastikustunde, mis kuidagi ära kannatatakse. Leiba ikka suudad osta või saad infarkti?
Leiba ikka suudan osta ja naine pole 20 aastat pidanud tööl käima. Aga lillede ost on selline, et pead. Kui meeldib ostke ise lilled. Mulle hakatakse eiteamida vanu lilli pähe määrima.
Külaline

Mõnikord ongi, eriti juhmakamat-mühakamat sorti eesti mehest parem pole raske olla. Siis ulub (või ülalkirjutanu puhul sõimab valimatult), aga on ikka edasi nii rumal, et ei saa aru- see pisike lill maksab vähe, aga on väärt palju, mõnikord terve naise ja suhte.
Külaline

Kui lilled meeldivad, ostad ise. Kui mees teeb teistmoodi tähelepanuavaldusi, siis pole "varste" kojuvedamine tema stiil ja lilled muretsed endale ise, mees pakub muud moodi tähelepanu. Kui ei paku midagi muud ka, siis on hapu, aga kui pakub, siis on kõik ok, sinul lilled ka.
Külaline

Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 14:06
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 13:30

/Juustup
Siis tulebki maiustustega leppida. Mis kasu sul neist lilledest on, kui need on pooleldi välja pressitud? Lihtsam on lilli ise osta, nautida maiustusi ning olla õnnelik muu funktsioneeriva pereelu üle.

/Juustup
Nõup, kogemus on näidanud, kui teema soojas hoida siis kujuneb mehel harjumus sisse. Peab õigele teele juhatama ja müksama
Pisut
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 14:34
Just ütlesid, et kas või kord kuus odavat kimpu tahaksid. Ja pole vahet, kas 5 või 50€.
Tead, selle viieka vast ikka leiad. Kui palk isegi viiekat ei võimalda ja kuidagi muudmoodi ka sissetulekut kasvatada ei oska, küsi siis mehe käest, lillede ostuks.

Ja kui nüüd ideaalmehe kuvandist rääkida, siis kas sina ise oled ideaalnaine? Küllap on meil kõigil omad väiksemad vead, lase oma mehel ka see üks viga olla. Võib vabalt ka juhtuda, et kui ta hakkabki neid lilli sulle tooma, siis sa ikka leiad, et midagi ei sobi. Et pole õige tundega toodud, käsukorras pole päris seda rõõmu. Või et kord kuus on ikkagi liiga harva, vahel jääb kuu äkki vahelegi. Või et võiksid ikkagi veidi teistsugused lilled olla või vähemalt vahelduvad, kaua sa neid toidupoe longus tulpe vaasi sätid.
Võib-olla su mees vaatab ka, et peaaegu ideaalse naise on endale saanud, ainult miks ta nende lillede pärast kogu aeg saeb?

Ma tegelikult ei tahaks nii teravalt vastata, aga siin tuleb mängu isiklik kogemus, kus minu eksabikaasal oli minu suhtes pidevalt mingi eeldus või ootus, mille täitumine oleks minust väidetavalt teinud tema ideaalnaise. Ja kuidagimoodi oli see minu süü, et tema kujutlus ideaalist ja minu reaalne olemus päris kokku ei klappinud. Küll olid puudu sukad, küll lokid. Pole siis imestada, et ühel päeval sain aru, et temagi ei ole ideaalmees, minu jaoks.
Mulle sobib kui mu kaaslasel on omad väikesed vead ja lasku tema minulgi olla minu omad.

Osta need lilled endale ise. Need on sama ilusad ikka. Ja kui mees aja jooksul reaalselt näeb, kui õnnelikuks need sind teevad, siis võib juhtuda, et ta hakkab vahel neid sulle ilma igasuguse meeldetuletuseta tooma.
Kogu iva ongi selles, et tahaks mehelt lilli. Mitte iseendalt. Ja viiekast on kahju, pole ülearu priisata midagi.
Sama teema oli väikeste üllatuste ja maiustustega, mainisin mõned korrad kui väga mulle need meeldivad ja tuletan meeldegi. Toob. Ei pea olema kord kuus, võib olla vahetevahel, kindlat sorti ja ajavahemikku ei määra
Külaline

Leevike kirjutas: 01 Juul 2024 17:47
Aga kas nii võib ka olla, vähemalt teoreetiliselt, et su mehele võivad need väiksed meeldetuletused ja mainimised mõjuda hoopis nii, et alateadvuses tekib mõte või tunne, et ta ei ole piisavalt hea... Meie ideaalid ka muutuvad ajaga ja kui hakkaksid lilli saama, küllap siis tekib uus mõte, uus idee, mis on puudu sellest, et mees ideaalne oleks. Parem aktsepteeri, et su mees ei ole ideaalne, kuna mitte keegi ei ole ideaalne. Ideaalseks ta ka ei saa. Aga head meest, tundub, et on tänapäeval raske leida. Või tegelevadki liiga paljud oma ideaalmehe otsimise või väljavoolimisega...
Tal on vähene suhtekogemus. Peab oma käejärgi välja koolitama. Ei teki tal selliseid mõtteid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist