Kui ma sind armastsks ja igatseks, siis ma tooks sulle heameelega lilli. Mul oleks väga hea meel kui sa rõõmustaksid selle peale. Siis ma kallistaks ja suudleks sind.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:00 Kogu iva ongi selles, et tahaks mehelt lilli. Mitte iseendalt
Mees ei kingi lilli
-
Külaline
-
Külaline
Kirjuta oma ihaldusobjektile privaatsõnum, mitte ära ilatse siin huupi. Minul on oma mees selleks, kes mind suudleb ja kallistab ja ka lilli toob. Ei vaja netimusitajaid.
-
Külaline
Väga hea siis.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:20 Kirjuta oma ihaldusobjektile privaatsõnum, mitte ära ilatse siin huupi. Minul on oma mees selleks, kes mind suudleb ja kallistab ja ka lilli toob. Ei vaja netimusitajaid.
Ma tõin selle näiteks. Ehk, kui mees ei armasta, siis ta ei taha ka lilli tuua. Vaid toob, et peab. Näiteks naistepäeval ja sünnipäeval. Muul ajal ei too.
See minu näitel. Ühele viin lilli kuna peab ja teisele ma ostsin lilli armastusega.
-
Külaline
Minu mees pole sina ja ta ei mõtle nagu sinaKülaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:39Väga hea siis.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:20 Kirjuta oma ihaldusobjektile privaatsõnum, mitte ära ilatse siin huupi. Minul on oma mees selleks, kes mind suudleb ja kallistab ja ka lilli toob. Ei vaja netimusitajaid.
Ma tõin selle näiteks. Ehk, kui mees ei armasta, siis ta ei taha ka lilli tuua. Vaid toob, et peab. Näiteks naistepäeval ja sünnipäeval. Muul ajal ei too.
See minu näitel. Ühele viin lilli kuna peab ja teisele ma ostsin lilli armastusega.
-
Külaline
Mehed on erinevad. Üldiselt ei pea midagi ja ma ei pea midagi sellistest meestest, kes elavad koos naistega, keda nad ei armasta. Kes käsib? Aga kombed on meestel väga erinevad isegi kui armastavad. Mõni ei tule lillede peale, mõni on väga romantiline. Eks oleneb ka sellest, kuidas tema kodus asjad käisid. Või siis mõni eelmine naine on sellel teemal kõva koolituse teinud, siis mees on õppinud, et naised tahavad saada lilli. See on ju tegelikult tõesti ülilihtne võimalus teisele head meelt teha, mis ei maksa praktiliselt ei raha ega vaeva.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:39Väga hea siis.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:20 Kirjuta oma ihaldusobjektile privaatsõnum, mitte ära ilatse siin huupi. Minul on oma mees selleks, kes mind suudleb ja kallistab ja ka lilli toob. Ei vaja netimusitajaid.
-
Külaline
Kui mõtleb teisiti, siis miks siis tema ei too lilli? Armastusest ei too?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:43Minu mees pole sina ja ta ei mõtle nagu sinaKülaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:39Väga hea siis.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:20 Kirjuta oma ihaldusobjektile privaatsõnum, mitte ära ilatse siin huupi. Minul on oma mees selleks, kes mind suudleb ja kallistab ja ka lilli toob. Ei vaja netimusitajaid.
-
Külaline
Raharaisk tema arvates. Maiustused, toit ei ole ja seda toob.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 19:54Kui mõtleb teisiti, siis miks siis tema ei too lilli? Armastusest ei too?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:43Minu mees pole sina ja ta ei mõtle nagu sinaKülaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:39
Väga hea siis.
Pilt on suhteliselt segane kõikide "Külalistega", aga kui antud Külaline oli ühtlasi ka TA, siis tundub, et vastus tema enda küsimusele oli tal juba olemas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:01Tal on vähene suhtekogemus. Peab oma käejärgi välja koolitama. Ei teki tal selliseid mõtteid.Leevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 17:47Aga kas nii võib ka olla, vähemalt teoreetiliselt, et su mehele võivad need väiksed meeldetuletused ja mainimised mõjuda hoopis nii, et alateadvuses tekib mõte või tunne, et ta ei ole piisavalt hea... Meie ideaalid ka muutuvad ajaga ja kui hakkaksid lilli saama, küllap siis tekib uus mõte, uus idee, mis on puudu sellest, et mees ideaalne oleks. Parem aktsepteeri, et su mees ei ole ideaalne, kuna mitte keegi ei ole ideaalne. Ideaalseks ta ka ei saa. Aga head meest, tundub, et on tänapäeval raske leida. Või tegelevadki liiga paljud oma ideaalmehe otsimise või väljavoolimisega...Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 11:35
Minu palk ei võimalda lillede ostu endale, tema oma lubab. Pikka vingumist ei ole, kord mainin aeg ajalt. Nii öelda tekitan selle idee tema alateadvusesse. Kui lilli ja uhkeid bukette aegajalt teeks oleks ideaalmees
"Kord mainin aeg ajalt. Peab oma käejärgi välja koolitama". Polnudki vist vaja siis teiste käest nõu küsida
-
Külaline
Nõu on ikka vaja. Saab ehk häid müksamisnõugi kuidas mees lilli tooma panna, naiseliku kavalusegaLeevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:38Pilt on suhteliselt segane kõikide "Külalistega", aga kui antud Külaline oli ühtlasi ka TA, siis tundub, et vastus tema enda küsimusele oli tal juba olemas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:01Tal on vähene suhtekogemus. Peab oma käejärgi välja koolitama. Ei teki tal selliseid mõtteid.Leevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 17:47
Aga kas nii võib ka olla, vähemalt teoreetiliselt, et su mehele võivad need väiksed meeldetuletused ja mainimised mõjuda hoopis nii, et alateadvuses tekib mõte või tunne, et ta ei ole piisavalt hea... Meie ideaalid ka muutuvad ajaga ja kui hakkaksid lilli saama, küllap siis tekib uus mõte, uus idee, mis on puudu sellest, et mees ideaalne oleks. Parem aktsepteeri, et su mees ei ole ideaalne, kuna mitte keegi ei ole ideaalne. Ideaalseks ta ka ei saa. Aga head meest, tundub, et on tänapäeval raske leida. Või tegelevadki liiga paljud oma ideaalmehe otsimise või väljavoolimisega...
"Kord mainin aeg ajalt. Peab oma käejärgi välja koolitama". Polnudki vist vaja siis teiste käest nõu küsida. Edu ja jaksu mehe väljakoolitamisel! Küll tulevad ka need lillesülemid
![]()
-
Juustup
Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:39Nõu on ikka vaja. Saab ehk häid müksamisnõugi kuidas mees lilli tooma panna, naiseliku kavalusegaLeevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:38Pilt on suhteliselt segane kõikide "Külalistega", aga kui antud Külaline oli ühtlasi ka TA, siis tundub, et vastus tema enda küsimusele oli tal juba olemas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:01
Tal on vähene suhtekogemus. Peab oma käejärgi välja koolitama. Ei teki tal selliseid mõtteid.
"Kord mainin aeg ajalt. Peab oma käejärgi välja koolitama". Polnudki vist vaja siis teiste käest nõu küsida. Edu ja jaksu mehe väljakoolitamisel! Küll tulevad ka need lillesülemid
![]()
See pole ju südamest, vaid lõpuks see vaene mees ostab pohhuistlikult mingi kimbu, lihtsalt et sa ei viriseks oma lillede teemal või ei teeks kodus nägusid. Kingitusi ka pressid oma naiseliku kavalusega välja või? Jube. Osta ise lilli, kui meeldivad ja kui mehel tuju või tahtmine on, toob ka tema sulle neid lilli- armastusest, mitte kohusetundest.
/Juustup
-
Külaline
No ma ka natuke nii mõtlen tegelikult, et raharaisk. Pealegi närtsivad varsti ära. Ilmselt kui ise ei tunne lilledest rõõmu, siis ei oska aru saada, et teisel on jälegi hea meel lilledest.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:32
Raharaisk tema arvates. Maiustused, toit ei ole ja seda toob.
Jah aga samas kui koolitusprotsess ei lähe libedalt ja konkreetne mees siiski järjekindlalt neid lilli EI too, või misiganes põhjusel, ei tasu järeldada, et armastust pole...Juustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:47Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:39Nõu on ikka vaja. Saab ehk häid müksamisnõugi kuidas mees lilli tooma panna, naiseliku kavalusegaLeevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:38
Pilt on suhteliselt segane kõikide "Külalistega", aga kui antud Külaline oli ühtlasi ka TA, siis tundub, et vastus tema enda küsimusele oli tal juba olemas.
![]()
See pole ju südamest, vaid lõpuks see vaene mees ostab pohhuistlikult mingi kimbu, lihtsalt et sa ei viriseks oma lillede teemal või ei teeks kodus nägusid. Kingitusi ka pressid oma naiseliku kavalusega välja või? Jube. Osta ise lilli, kui meeldivad ja kui mehel tuju või tahtmine on, toob ka tema sulle neid lilli- armastusest, mitte kohusetundest.
/Juustup
-
Külaline
Ma jällegi enda järgi. Teie mehed ju pole nagu mina.
Kui ma olen armunud või armastan naist ja on tunded, siis ma tahan talle vabatahtlikult lilli kinkida. Ma tahan teha naisele rõõmu lilledega.
Kui tundeid pole, siis hakkan vingerdama mingist raharaiskamisest.
-
Juustup
Nõus, aga siis on võimalik neid lilli ise soetada ning armastada oma meest sellisena nagu ta on. Kui muidu on väärt mees, aga ta ei näe lilledel mõtet siis no püha Jumal- see on imetilluke probleem. Minu mees toob mulle vahel lilli, täpselt siis kui ta ise tunneb ja tahab. Mingit diktatuuri meil kodus pole, et kui sünnipäevahommikul lilledega ei kostitata, kukun vinguma.Leevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:03Jah aga samas kui koolitusprotsess ei lähe libedalt ja konkreetne mees siiski järjekindlalt neid lilli EI too, või misiganes põhjusel, ei tasu järeldada, et armastust pole...Juustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:47Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:39
Nõu on ikka vaja. Saab ehk häid müksamisnõugi kuidas mees lilli tooma panna, naiseliku kavalusega
/Juustup
Muide, mu eksmees ei pidanud lilledest üldse lugu, aga tassis mulle hunnikutes maiustusi kokku. Hoolivus ja armastus ei väljendu ju lilledes..
Ja see jutt mehe "koolitamisest" on jabur. Täiskasvanud mees on välja kujunenud isiksus ja parimal juhul saavutate te selle "koolitusega" selle et ta kohusetundest hakkab teile tähtpäevadel mingeid suvalisi lilli tooma. Kohusetundest, mitte armastusest.
/Juustup
/Juustup
Jah, See mu point ongi. Et ei tasu siduda enda või mehe väärtust sellega, kas ta toob lilli. Sest kui kogu aur panna sellele, et meest "välja koolitada", et ta lilled tooks, aga mees ei taltuJuustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:37Nõus, aga siis on võimalik neid lilli ise soetada ning armastada oma meest sellisena nagu ta on. Kui muidu on väärt mees, aga ta ei näe lilledel mõtet siis no püha Jumal- see on imetilluke probleem. Minu mees toob mulle vahel lilli, täpselt siis kui ta ise tunneb ja tahab. Mingit diktatuuri meil kodus pole, et kui sünnipäevahommikul lilledega ei kostitata, kukun vinguma.Leevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:03Jah aga samas kui koolitusprotsess ei lähe libedalt ja konkreetne mees siiski järjekindlalt neid lilli EI too, või misiganes põhjusel, ei tasu järeldada, et armastust pole...Juustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:47
Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?
/Juustup
Muide, mu eksmees ei pidanud lilledest üldse lugu, aga tassis mulle hunnikutes maiustusi kokku. Hoolivus ja armastus ei väljendu ju lilledes..
Ja see jutt mehe "koolitamisest" on jabur. Täiskasvanud mees on välja kujunenud isiksus ja parimal juhul saavutate te selle "koolitusega" selle et ta kohusetundest hakkab teile tähtpäevadel mingeid suvalisi lilli tooma. Kohusetundest, mitte armastusest.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Jube. Kui mu mees mulle järjepidevalt soniks kuidas ma VÕIKSIN(peaksin) igal laupäeval talle pannkooke maasikamoosiga tegema siis ausalt- ma hakkaks ilmselt nii pannkooke kui ka laupäevi vihkama.Leevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:44Jah, See mu point ongi. Et ei tasu siduda enda või mehe väärtust sellega, kas ta toob lilli. Sest kui kogu aur panna sellele, et meest "välja koolitada", et ta lilled tooks, aga mees ei taltuJuustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:37Nõus, aga siis on võimalik neid lilli ise soetada ning armastada oma meest sellisena nagu ta on. Kui muidu on väärt mees, aga ta ei näe lilledel mõtet siis no püha Jumal- see on imetilluke probleem. Minu mees toob mulle vahel lilli, täpselt siis kui ta ise tunneb ja tahab. Mingit diktatuuri meil kodus pole, et kui sünnipäevahommikul lilledega ei kostitata, kukun vinguma.
/Juustup
/Juustupja ikka ei too lilli... siis võib hea mees käest lipsata. Kes see ikka meist tahab, et mingi kavaluse või plaaniga meid muutma hakatakse. Aga mul on tunne, et TA on nii pimesi kinni selles, et tema need lilled saama peab, et ei näegi enam kaugemale sellest.
Samas kui ma tean, et talle need maitsevad, siis mõnikord kui on mingi hellushoog, hea tuju, ilus ilm vms ja tuju on, teeksin armastusega talle neid pannkooke(suvalisel päeval, ei pea olema laupäev
See KOHUSTAMINE ja VIHJAMINE muudabki asja negatiivseks.
/Juustup
-
Külaline
Ta ei ole pohhuistlik mühakas, minu lunimise peale ostaks ikkagi heatujuliselt lilled ja naerataks, seda muret pole. Mingeid nägusid me üksteisele ei tee, pole kurjad matsidJuustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:47Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:39Nõu on ikka vaja. Saab ehk häid müksamisnõugi kuidas mees lilli tooma panna, naiseliku kavalusegaLeevike kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:38
Pilt on suhteliselt segane kõikide "Külalistega", aga kui antud Külaline oli ühtlasi ka TA, siis tundub, et vastus tema enda küsimusele oli tal juba olemas.
![]()
/Juustup
-
Külaline
Saadan talle lillepoodide linke ja näitan millised buketid meeldivad, kui veab siis varstitoobki..
-
Juustup
Kas sa tõsimeeli tahad saada lilli mis on LUNIMISE peale saadud?Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 00:08Ta ei ole pohhuistlik mühakas, minu lunimise peale ostaks ikkagi heatujuliselt lilled ja naerataks, seda muret pole. Mingeid nägusid me üksteisele ei tee, pole kurjad matsidJuustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:47Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 22:39
Nõu on ikka vaja. Saab ehk häid müksamisnõugi kuidas mees lilli tooma panna, naiseliku kavalusega
/Juustup
Appi.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 3 külalist