Karl Madis ja tema naine

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 16:43
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 16:31
Tolmukübe kirjutas: 25 Juul 2025 15:15Muidugi tahavad kõik ühega terve elu veeta,
Ära üldista. Mina näiteks ei taha (olen naine ja ema).
Miks sa ei taha? ATH?
Pikemas suhtes võib mingi hetk hakata igav. Mees näiteks on endale suure mao ette kasvatanud, lösutab diivanil, trenni ei tee ja kuskil käia ei viitsi. Loomulik, et hakkavad silma kenad, asjalikud ja trimmis mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 15:50
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 15:28
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 15:03

Ja, kust sa selle peale tuled, et elu jooksul peaks mitmeid partnereid olema? Kui teisiti ei saa, siis vaheta pealegi neid partnereid, aga minu jaoks on sellised inimesed pealiskaudsed, kes teadlikult niimoodi elavad. Ja, kui sul on lapsed, siis on ideaalis elamine see, kui seda tehakse ühe ja sama partneriga, mitte nii, et lastel on iga 5 aasta tagant uus issi (või emme) kodus.

Ehk siis, jah - partnereid võib elu jooksul vahetada, aga mingi ideaalne elu või elu eesmärk see kohe kindlasti ka ei ole.
Sa siis näiteks leiad mehe, kellega on vastastikune armastus, samas on tal mingid omadused, mille tõttu oled kindel, et lapsi temaga ei soovi, siis jätad ta maha ja passid uhkes õndsuses 10 aastat üksi, et alustada nn. õigega elu kuskil 35-40-aastasena? :lol:
Miks peab uhkes õndsuses 10 aastat üksi passima? Sellest ma ju räägingi, et see õige ei saagi ju sinu ellu tulla, kui oled suhtes selle pooliku munaga, kellega lapsi ei kõlba saada. Pealegi, üsna tõenäoliselt ma ei armastakski sellist meest ega soovikski koos elada mehega, kellel on mingi nii halb omadus, et temaga ei sooviks lapsi saada.

Ja, kui sina ootad oma õiget meest, kellega soovid lapsi saada 40nda eluaastani, siis võid üsna kindel olla, et laste saamine on selles vanuses juba oluliselt raskem kui näiteks 20-30ndates aastates. Milleks peaks tahtma oodata vanuseni, kus võib-olla kõrvalise abita ei saagi enam lapsi?
Need halvad omadused tulevad tavaliselt kooselus olles, mitte tutvumisfaasis välja. Selleks ajaks oled sa jõudnud armastada ja koos elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 15:53
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 15:30
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 15:03

Ja, kust sa selle peale tuled, et elu jooksul peaks mitmeid partnereid olema? Kui teisiti ei saa, siis vaheta pealegi neid partnereid, aga minu jaoks on sellised inimesed pealiskaudsed, kes teadlikult niimoodi elavad. Ja, kui sul on lapsed, siis on ideaalis elamine see, kui seda tehakse ühe ja sama partneriga, mitte nii, et lastel on iga 5 aasta tagant uus issi (või emme) kodus.

Ehk siis, jah - partnereid võib elu jooksul vahetada, aga mingi ideaalne elu või elu eesmärk see kohe kindlasti ka ei ole.
Sinu puhul on siis tegemist naisega, kes elab teiste pärast koos, isegi kui mees on vägivaldne, magab teistega, pidutseb või käitub halvasti. Kõik sellepärast, et nui neljaks peab sellisega koos olema, kuna lapsed juba majas ja mida kõik teised arvavad, onju.
Miks minu puhul on sellise naisega tegemist? :lol:

Sa arvad tõsiselt, et kõikidel naistel on esimene mees selline? Ja et alles 35-40-aastaselt on võimalik leida omale normaalne mees?
Igas eas on võimalik, läheb nii, kuidas joppab, igale erinevalt. Kui sul lapsed ja mees hakkab petma, siis oled temaga ju ikka koos, eks, sest kuidas sa neid mehi vahetad, ei sobi ju. Sinul on selline mõtteviis.
Külaline

Kui sul lapsed ja mees hakkab petma, siis oled temaga ju ikka koos, eks, sest kuidas sa neid mehi vahetad, ei sobi ju. Sinul on selline mõtteviis.
Siin polnud juttu sellest. Muidugi võivad inimesed aja jooksul muutuda, võib ilmneda asjaolusid, mis on vastuvõetamatud, partner saab hakkama millegi sellisega, et ei ole võimalik koos olla vms. Aga mõni siin propageerib mõtteviisi, et peaks võtma kaaslase, kelle puhul on juba algusest peale selge, et ta ei sobi ja armastust tema vastu pole. Et nagu parem kui mitte midagi, samal ajal hoian silmad lahti, et äkki siis leian midagi paremat. See on minu arust imelik ja pole ka õige selle kaaslase suhtes. Siin foorumis on üks meesterahvas, kes pidevalt halab, et mina ei armasta oma naist, ise ronis siia, ära ei läinud, tulge, naised, lohistage mind ära. Selline käitumine on minu arvates väga nõme.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 16:58
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 16:43
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 16:31

Ära üldista. Mina näiteks ei taha (olen naine ja ema).
Miks sa ei taha? ATH?
Pikemas suhtes võib mingi hetk hakata igav. Mees näiteks on endale suure mao ette kasvatanud, lösutab diivanil, trenni ei tee ja kuskil käia ei viitsi. Loomulik, et hakkavad silma kenad, asjalikud ja trimmis mehed.
No kes pole noorelt spordipoiss, ei ole seda enamasti ka vanemas eas. Võiks nagu selle pilguga juba nooruses siis valida.

See suur magu tuleb ette vanemas eas, aga ära unusta, et siis oled ka sina vanemas eas ja need trimmis mehed sinu suunas ei vaata isegi kui oled oma vanuse kohta kabe tädi.
Külaline

Ei ole keskeast üles enam nii lihtne uut suhet alustada ega leida. Elan piirkonnas, kuhu omal ajal ehitasid majad ja kolisid samas eas abielupaarid, kes nüüdseks pensionärid. Paljudel mehed juba ammu läinud. Ei ole mitte keegi neist uut meest võtnud ja egas nad tahagi ju oma kätega ehitatud kodust kuhugi järgmise mehe majja kolida ja ei taha mehed uue naise majja kolida. Mugavam üksikuks jääda ja vahel mõnelt naabrimehelt meeste töödes abi küsida.
Noorelt kohtudes ollakse puhtad lehed, vanemas eas kohtudes aga on mõlemal ajalugu kaasas ja kapist võivad kollid välja kukkuda. Palju keerulisem on toimima saada vanemas eas loodud suhet, kus mõlemal on eelmisest suhtest lapsed, eksid ja süvenevad terviseprobleemid.

Miks üks sportlik, haritud, materiaalselt kindlustatud ja hea iseloomuga 50-aastane mees vallaline peaks olema? Mõni räägib nagu kasvaks need kuskil kasvuhoones, lähed ja nopid kui eelmine diivanil paksuks läheb. Isegi selle sinu kõrvitsaks kasvanud härra peale võib tormijooks olla, kui ta muidu korralike ja töötav mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 18:22 Ei ole keskeast üles enam nii lihtne uut suhet alustada ega leida. Elan piirkonnas, kuhu omal ajal ehitasid majad ja kolisid samas eas abielupaarid, kes nüüdseks pensionärid. Paljudel mehed juba ammu läinud. Ei ole mitte keegi neist uut meest võtnud ja egas nad tahagi ju oma kätega ehitatud kodust kuhugi järgmise mehe majja kolida ja ei taha mehed uue naise majja kolida. Mugavam üksikuks jääda ja vahel mõnelt naabrimehelt meeste töödes abi küsida.
Noorelt kohtudes ollakse puhtad lehed, vanemas eas kohtudes aga on mõlemal ajalugu kaasas ja kapist võivad kollid välja kukkuda. Palju keerulisem on toimima saada vanemas eas loodud suhet, kus mõlemal on eelmisest suhtest lapsed, eksid ja süvenevad terviseprobleemid.

Miks üks sportlik, haritud, materiaalselt kindlustatud ja hea iseloomuga 50-aastane mees vallaline peaks olema? Mõni räägib nagu kasvaks need kuskil kasvuhoones, lähed ja nopid kui eelmine diivanil paksuks läheb. Isegi selle sinu kõrvitsaks kasvanud härra peale võib tormijooks olla, kui ta muidu korralike ja töötav mees.
Miks peaks vallaline olema? Seetõttu, et läks oma pikaajalisest suhtest lahku. Pealegi ei vaata 50 naised endavanuseid, vaid 5-10 aastat nooremaid.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Juul 2025 15:15 Aga paljudel meil siis seda ideaalset elu on? Inimesed saavad ikka kokku, ja lähevad lahku, ma mäletan, kunagi Kirsti Timmer ütles niiviisi, ja eks see ole ka õigus. Muidugi tahavad kõik ühega terve elu veeta, aga ega paljudel see ikka ei õnnestu küll. Kui ma oma trepikojast (15 korterit) vaatan, siis 6 paari on lahku läinud, üksikud inimesed veel lisaks, kellel polegi mingil põhjusel partnerit. Nii et väga roosiline olukord ei tundu, parem leppida sellega, mis elu ette veeretab, mitte hakata unelmate printsi ootama. Printse kõigile ei jagu, nii lihtne see asi ongi. Ja ega kõik kooselud ka roosilised pole.
Mina küll ootan.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 19:05
Tolmukübe kirjutas: 25 Juul 2025 15:15 Aga paljudel meil siis seda ideaalset elu on? Inimesed saavad ikka kokku, ja lähevad lahku, ma mäletan, kunagi Kirsti Timmer ütles niiviisi, ja eks see ole ka õigus. Muidugi tahavad kõik ühega terve elu veeta, aga ega paljudel see ikka ei õnnestu küll. Kui ma oma trepikojast (15 korterit) vaatan, siis 6 paari on lahku läinud, üksikud inimesed veel lisaks, kellel polegi mingil põhjusel partnerit. Nii et väga roosiline olukord ei tundu, parem leppida sellega, mis elu ette veeretab, mitte hakata unelmate printsi ootama. Printse kõigile ei jagu, nii lihtne see asi ongi. Ja ega kõik kooselud ka roosilised pole.
Mina küll ootan.
Ma leidsin oma printsi 35 aastat tagasi ja ei kujuta ette ka, et peaksin kellegi teisega koos elama lihtsalt vahelduse pärast 😃
Väga tore kaaslane on siiani.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 00:28 Kogu see teema on tegelikult väga häbiväärne. Mis õigus on kellelgi võõral teiste elu arvustada?
Iseasi, kui selles elus tehtaks kellelegi otseselt halba, last väärkoheldaks vms.
Kuna on tuntud inimene, siis kõigil oleks nagu põhjus nende elus osaline olla. Miks küll?
Minu meelest sa pingutad üle. K.M on ju avaliku elu tegelane ja ise oma eraelu detaile meedias jaganud. Miks siis foorumis ei või selle üle arutleda?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 23:31
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 00:28 Kogu see teema on tegelikult väga häbiväärne. Mis õigus on kellelgi võõral teiste elu arvustada?
Iseasi, kui selles elus tehtaks kellelegi otseselt halba, last väärkoheldaks vms.
Kuna on tuntud inimene, siis kõigil oleks nagu põhjus nende elus osaline olla. Miks küll?
Minu meelest sa pingutad üle. K.M on ju avaliku elu tegelane ja ise oma eraelu detaile meedias jaganud. Miks siis foorumis ei või selle üle arutleda?
Eks ikka võib, keda huvitab inimeste eraelus urgitsemine. Tegelikult kõik lihtsalt kujutavad midagi ette, nende päriselust ei tea keegi midagi. Igaüks kommenteerib vaid oma mõtte pealt.
Eesmärk on ilmselt avalik halvustamine.
Ja miks teha seda naisele ja lapsele, kes kasvab ja kunagi loeb? Netist ei kao ju midagi.
Või KM täiskasvanud lastele?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 23:51Netist ei kao ju midagi.
Kuidas Perekooli miljoneid postitusi leida?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 23:54
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 23:51Netist ei kao ju midagi.
Kuidas Perekooli miljoneid postitusi leida?
Selle kohta on õpetusi antud tõesti. Mul pole aimugi, ei huvita.
Külaline

Eks ikka võib, keda huvitab inimeste eraelus urgitsemine. Tegelikult kõik lihtsalt kujutavad midagi ette, nende päriselust ei tea keegi midagi. Igaüks kommenteerib vaid oma mõtte pealt.
Ja miks teha seda naisele ja lapsele, kes kasvab ja kunagi loeb? Netist ei kao ju midagi.
KM on väga edev, ise on ta kogu aeg meediassse läinud, et oma imelisest suhtest pajatada, naisel pole midagi selle vastu. Ilmselgelt ei häbene KM mitte midagi, ta on väga uhke, et nii noore naise kätte sai. Ka selle fänniga flirtimist ju ei eitanud, selle üle oli ka uhke, selle peale oli pigem naine pahane, kes arvas, et ta on ainus selline, kellele alaealisena ligi litsuti, aga tuleb välja, et KM-e tavaline käitumisviis. Ilmselt samad fraasid, sama muster, mis tema endagagi oli. Teha mida naisele, täiskasvanud lastele? Pole KM ise meedias selline kekutis, ei teaks nende suhtest keegi mitte midagi ja ilmselgelt ei huvita KM-st karvavõrdki tema täiskasvanud laste arvamus asjast.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 16:26
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 13:25Minu vanemad olid abielus 68 aastat. Äi ja ämm pea sama kaua. Kellelgi neist ei olnud rohkem elukaaslaseid.
Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti.
No sellest me juba saime aru, et sinu lapsepõlvest kaasa tulnud peremudel on katkine. Sellised inimesed, kelle vanemad vahetasid alatasa oma partnereid, annavad ka oma lastele sama väärtushinnangud ja suhete mustrid kaasa. Kuna sinu emme tõi sulle pidevalt uusi issisid koju, siis pead ka sina partnerite vahetamist normaalseks.

Ja minul on hoopis sinust kahju! Õnnelik sinu lapsepõlv küll ei olnud. Ja ei ole õnnelikud ka sinu enda lapsed.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 17:00
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 15:50
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 15:28
Sa siis näiteks leiad mehe, kellega on vastastikune armastus, samas on tal mingid omadused, mille tõttu oled kindel, et lapsi temaga ei soovi, siis jätad ta maha ja passid uhkes õndsuses 10 aastat üksi, et alustada nn. õigega elu kuskil 35-40-aastasena? :lol:
Miks peab uhkes õndsuses 10 aastat üksi passima? Sellest ma ju räägingi, et see õige ei saagi ju sinu ellu tulla, kui oled suhtes selle pooliku munaga, kellega lapsi ei kõlba saada. Pealegi, üsna tõenäoliselt ma ei armastakski sellist meest ega soovikski koos elada mehega, kellel on mingi nii halb omadus, et temaga ei sooviks lapsi saada.

Ja, kui sina ootad oma õiget meest, kellega soovid lapsi saada 40nda eluaastani, siis võid üsna kindel olla, et laste saamine on selles vanuses juba oluliselt raskem kui näiteks 20-30ndates aastates. Milleks peaks tahtma oodata vanuseni, kus võib-olla kõrvalise abita ei saagi enam lapsi?
Need halvad omadused tulevad tavaliselt kooselus olles, mitte tutvumisfaasis välja. Selleks ajaks oled sa jõudnud armastada ja koos elada.
Kui tutvud inimesega 35-40-aastaselt, siis tulevad ju samamoodi halvad omadused alles kooselus välja.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 17:02
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 15:53
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 15:30
Sinu puhul on siis tegemist naisega, kes elab teiste pärast koos, isegi kui mees on vägivaldne, magab teistega, pidutseb või käitub halvasti. Kõik sellepärast, et nui neljaks peab sellisega koos olema, kuna lapsed juba majas ja mida kõik teised arvavad, onju.
Miks minu puhul on sellise naisega tegemist? :lol:

Sa arvad tõsiselt, et kõikidel naistel on esimene mees selline? Ja et alles 35-40-aastaselt on võimalik leida omale normaalne mees?
Igas eas on võimalik, läheb nii, kuidas joppab, igale erinevalt. Kui sul lapsed ja mees hakkab petma, siis oled temaga ju ikka koos, eks, sest kuidas sa neid mehi vahetad, ei sobi ju. Sinul on selline mõtteviis.
Ei ole mul selline mõtteviis. Loomulikult tuleb lahku minna, kui mees osutub petjaks või peksjaks. Ma ei ole kordagi öelnud, et tuleb hambad ristis mingi vastiku inimesega koos elada. Minu jutt puudutas seda, et siin osad peavad õigeks, et ongi normaalne aegajalt kaaslane välja vahetada. Et nagu juba suhtesse astutakse teadmisega, et olen 5 aastat temaga koos ja siis liigun edasi. Ja seda nimetan ma pealiskaudsuseks.

See, et mõnel juhul teeb elu ise mingid korrektiivid, on hoopis teine teema.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 23:31
Mulle tundub, et siin loeb ja kirjutab üks asjaosaline ise. Kuidagi väga isiklikult võtab asja.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 23:51
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 23:31
Minu arust on nii, et kui inimene ise ronib püünele, siis peab ta arvestama, et tema kohta tuleb erinevaid arvamusi. Inimene võiks rahulikult oma asja ajada, esineda, lugusid kirjutada või mis iganes, ja keegi ei torgiks.

Aga praegu, arvestades, et ta on just olnud avalikkuse hambus nõmeda asjaga, oleks mõistlik võimalikult vähe end sedamoodi eksponeerida ja intervjuusid anda.
Külaline

Ja oma lähedastelt võiks küsida kas nemad ka sellist tähelepanu soovivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile ja 12 külalist