Karl Madis ja tema naine

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui nüüd arvustatud elukaaslased teeksid ühisavalduse, et seal-seal foorumis otsustati, et me ei tohi koos elada, seepärast läheme lahku, kas te läheksite õhtul magama ja oleksite enda südameheaduse üle õnnelikud?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juul 2025 15:42 Kui nüüd arvustatud elukaaslased teeksid ühisavalduse, et seal-seal foorumis otsustati, et me ei tohi koos elada, seepärast läheme lahku, kas te läheksite õhtul magama ja oleksite enda südameheaduse üle õnnelikud?
Muidugi teeb foorum teiste eest otsuseid ja muudab elusid. Te võtate siin kõike ikka surmtõsiselt. Inimesed avaldavad arvamust oma isiklikust seisukohast, see ei mõjuta mitte kellegi elu.
Külaline

Küsimus ei ole ju nende otsustes, vaid rappijate rahulolus.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juul 2025 17:02 Küsimus ei ole ju nende otsustes, vaid rappijate rahulolus.
Inimene on teinud ise valiku olla avaliku elu tegelane, millega kaasneb ka kriitika. Kui seda ei kannata, siis on natuke vale elukutse omale valitud.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juul 2025 17:45
Guest kirjutas: 26 Juul 2025 17:02 Küsimus ei ole ju nende otsustes, vaid rappijate rahulolus.
Inimene on teinud ise valiku olla avaliku elu tegelane, millega kaasneb ka kriitika. Kui seda ei kannata, siis on natuke vale elukutse omale valitud.
Asi pole isegi mingis avaliku elu tegelases. On küllalt inimesi, kelle suhetest ja armuelust ei tea laiem avalikkus mitte midagi. Parimal juhul ilmub paar nupukest, et see elab sellega ja ongi kõik. KM on ise sinna meediasse uhkustama läinud oma noore naisega ja teeb seda pidevalt, nii ei vaibu teema ka ära. Siis tuleb arvestada, et arvamusi on igasuguseid.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juul 2025 18:01
Asi pole isegi mingis avaliku elu tegelases. On küllalt inimesi, kelle suhetest ja armuelust ei tea laiem avalikkus mitte midagi. Parimal juhul ilmub paar nupukest, et see elab sellega ja ongi kõik. KM on ise sinna meediasse uhkustama läinud oma noore naisega ja teeb seda pidevalt, nii ei vaibu teema ka ära. Siis tuleb arvestada, et arvamusi on igasuguseid.
Mida te ohite? Kas see naine näeb mingitkipidi õnnetu välja? Katsuge omaenda armetute eludega hakkama saada, moralistid ja "heasoovijad".
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juul 2025 20:24
Guest kirjutas: 26 Juul 2025 18:01
Mida te ohite? Kas see naine näeb mingitkipidi õnnetu välja? Katsuge omaenda armetute eludega hakkama saada, moralistid ja "heasoovijad".
Mul tuleb päris mitu tuntud naist meelde, kes kunagi pildil poseerisid käevangus suud kõrvuni, aga hiljem peale lahku minekut tunnistasid, et naeratus oli mask, aga tegelikult olid nad õnnetud. Ühesõnaga jutu point on selles, et lihtsalt peale vaatamisest ja väljanägemisest ei saagi kellegi kohta järeldusi teha kas ta on õnnelik või õnnetu.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2025 13:20
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 16:26
Külaline kirjutas: 25 Juul 2025 13:25Minu vanemad olid abielus 68 aastat. Äi ja ämm pea sama kaua. Kellelgi neist ei olnud rohkem elukaaslaseid.
Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti.
No sellest me juba saime aru, et sinu lapsepõlvest kaasa tulnud peremudel on katkine. Sellised inimesed, kelle vanemad vahetasid alatasa oma partnereid, annavad ka oma lastele sama väärtushinnangud ja suhete mustrid kaasa. Kuna sinu emme tõi sulle pidevalt uusi issisid koju, siis pead ka sina partnerite vahetamist normaalseks.

Ja minul on hoopis sinust kahju! Õnnelik sinu lapsepõlv küll ei olnud. Ja ei ole õnnelikud ka sinu enda lapsed.
Pole tõsi, minu emmel oli vaid üks mees-minu isa.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juul 2025 15:20
Guest kirjutas: 25 Juul 2025 16:26

Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti.
No sellest me juba saime aru, et sinu lapsepõlvest kaasa tulnud peremudel on katkine. Sellised inimesed, kelle vanemad vahetasid alatasa oma partnereid, annavad ka oma lastele sama väärtushinnangud ja suhete mustrid kaasa. Kuna sinu emme tõi sulle pidevalt uusi issisid koju, siis pead ka sina partnerite vahetamist normaalseks.

Ja minul on hoopis sinust kahju! Õnnelik sinu lapsepõlv küll ei olnud. Ja ei ole õnnelikud ka sinu enda lapsed.
Mis sinuga siis juhtus, et sulle katkine peremudel meeldib?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 20:59

Mis sinuga juhtus, et tahad terve oma elu ühe inimese peale raisata? Küllal kuulnud, kuidas alles pikast suhtest lahkudes saadakse esimesed orgasmid, avastatakse, et kõik mehed polegi räpased, kõik polegi eelmänguta maha-taha. Et on mehi, kes pööravad oma naisele tähelepanu, ei kao kodust teadmata ajaks minema, teevad sporti ja reisivad, valivad oma riided ja aksessuaarid hoolikalt, koristavad ja teevad süüa jne.
Need, kes pikalt koos, peavad paratamatult leppima ka sellega, et kaaslane mingil hetkel soovib teisi ka proovida. Ükski mees ei ela terve elu ühe naisega seksides. Naised võivad seda isegi teha.
Ma ei näe ühe inimesega olemises mitte ühtki eelist.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 21:34Mis sinuga juhtus, et tahad terve oma elu ühe inimese peale raisata? Küllal kuulnud, kuidas alles pikast suhtest lahkudes saadakse esimesed orgasmid, avastatakse, et kõik mehed polegi räpased, kõik polegi eelmänguta maha-taha. Et on mehi, kes pööravad oma naisele tähelepanu, ei kao kodust teadmata ajaks minema, teevad sporti ja reisivad, valivad oma riided ja aksessuaarid hoolikalt, koristavad ja teevad süüa jne.
Need, kes pikalt koos, peavad paratamatult leppima ka sellega, et kaaslane mingil hetkel soovib teisi ka proovida. Ükski mees ei ela terve elu ühe naisega seksides. Naised võivad seda isegi teha.
Sinu maailmapilt on väga vildakas. Esiteks, miks sa valid üldse kaaslase, kellega voodielu, kooselu, elustiil, väärtused/põhimõtted jms ei klapi? Kui sa kehvasid kaaslasi omale vaatad, siis on muidugi arusaadav, miks sa neid kogu aeg vahetad. Heast mehest ei loobu küll ükski mõistlik naine, eriti veel teades, kui raske selliseid leida on. On tõeline õnn leida omale keegi, kellega sa sobid kokku nagu pusletükk. Mingi ajutise lõbu pärast seda kõike prügikasti visata on lolluse tipp.
Teiseks, kui sa puutud kokku ainult petvate meestega, siis jätkuvalt on sul kas mingisugune vigane radar küljes ja/või sa ise ei ole väärt kaaslane, et kedagi paremat saada. Sumad selle põhjakihi hulgas ja kujutadki ette, et kõik mehed on sellised.
Kolmandaks, paljud on siiski "need teised" ära proovinud enne kooselu, mitte ei hakka suhtes olles alles avastama või sarvi maha jooksma. Jah, on paare, kes on koos juba teismeeast ja on tõesti teineteisel esimesed, aga neid on ka maruvähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 21:50
Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 21:34Mis sinuga juhtus, et tahad terve oma elu ühe inimese peale raisata? Küllal kuulnud, kuidas alles pikast suhtest lahkudes saadakse esimesed orgasmid, avastatakse, et kõik mehed polegi räpased, kõik polegi eelmänguta maha-taha. Et on mehi, kes pööravad oma naisele tähelepanu, ei kao kodust teadmata ajaks minema, teevad sporti ja reisivad, valivad oma riided ja aksessuaarid hoolikalt, koristavad ja teevad süüa jne.
Sinu maailmapilt on väga vildakas. Esiteks, miks sa valid üldse kaaslase, kellega voodielu, kooselu, elustiil, väärtused/põhimõtted jms ei klapi? Kui sa kehvasid kaaslasi omale vaatad, siis on muidugi arusaadav, miks sa neid kogu aeg vahetad. Heast mehest ei loobu küll ükski mõistlik naine, eriti veel teades, kui raske selliseid leida on. On tõeline õnn leida omale keegi, kellega sa sobid kokku nagu pusletükk. Mingi ajutise lõbu pärast seda kõike prügikasti visata on lolluse tipp.
Teiseks, kui sa puutud kokku ainult petvate meestega, siis jätkuvalt on sul kas mingisugune vigane radar küljes ja/või sa ise ei ole väärt kaaslane, et kedagi paremat saada. Sumad selle põhjakihi hulgas ja kujutadki ette, et kõik mehed on sellised.
Kolmandaks, paljud on siiski "need teised" ära proovinud enne kooselu, mitte ei hakka suhtes olles alles avastama või sarvi maha jooksma. Jah, on paare, kes on koos juba teismeeast ja on tõesti teineteisel esimesed, aga neid on ka maruvähe.
Ma ei rääkinud endast! Kust sa selle küll välja lugesid? Liiatigi on mul olnud vaid mõned mehed, mis on olnud toredad suhted ja saame siiani hästi läbi. Nii palju, kui lahutatud inimestega olen rääkinud-nii meeste, kui naistega, on kõik õnnelikud. Mõnus on olnud olla jälle vaba ning vallaline ja uus suhe on eelmisest parem. Mingi vildaka maailmapildi jutt hoia endale, sina pole küll mingi kohtumõistja. Pealegi pole sul erinevaid kogemusi, kui oled olnud ainult ühes pikaajalises suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 22:01Ma ei rääkinud endast! Kust sa selle küll välja lugesid? Liiatigi on mul olnud vaid mõned mehed, mis on olnud toredad suhted ja saame siiani hästi läbi. Nii palju, kui lahutatud inimestega olen rääkinud-nii meeste, kui naistega, on kõik õnnelikud. Mõnus on olnud olla jälle vaba ning vallaline ja uus suhe on eelmisest parem. Mingi vildaka maailmapildi jutt hoia endale, sina pole küll mingi kohtumõistja. Pealegi pole sul erinevaid kogemusi, kui oled olnud ainult ühes pikaajalises suhtes.
Ma ei ole olnud ühes suhtes. Ma lihtsalt ei nõustunud selle väitega, et need, kes on pikaajaliselt ühe partneriga, tingimata selles suhtes piinlevad, lepivad millegi kehvemaga vms.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juul 2025 21:50
Appi, kui haige jutt! Ei viitsi sellist ila isegi mitte kommenteerida!
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 23:12Appi, kui haige jutt! Ei viitsi sellist ila isegi mitte kommenteerida
Jumal tänatud sinu kommentaari eest, ma ei tea, kuidas me küll ilma sinu sisuka sõnavõtuta oleks edasi elanud!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juul 2025 21:34
Mis sinuga juhtus, et tahad terve oma elu ühe inimese peale raisata? Küllal kuulnud, kuidas alles pikast suhtest lahkudes saadakse esimesed orgasmid, avastatakse, et kõik mehed polegi räpased, kõik polegi eelmänguta maha-taha. Et on mehi, kes pööravad oma naisele tähelepanu, ei kao kodust teadmata ajaks minema, teevad sporti ja reisivad, valivad oma riided ja aksessuaarid hoolikalt, koristavad ja teevad süüa jne.
Kõikidel inimestel ei lähe nii kehvasti nagu sinu emal ja isal, kes piinlesid oma abielus.

Ja saan aru, et sul endal on ka kehvad kogemused meestega. Väga kahju, et oled haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud.

Mina olen täpselt vastupidi eelmisest foorumist lugenud - et naisterahvas magatas terve hulga mehi läbi, aga oma esimese orgasmi sai pärast teab-mitmendat sekspartnerit, alles siis, kui astus püsisuhtesse.

Mis sellesse puutub, et mehed tahavad paljude naistega seksida, siis meie räägime siin ju püsisuhtesse astumisest, kus astutakse suhtesse teadmisega, et ollakse inimesega koos elu lõpuni. See, et enne püsisuhtesse astumist oli kummalgi mingeid sekspartnereid, ei ole ju oluline. Räägime kooselust - püsisuhtest.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 23:59

Mis sellesse puutub, et mehed tahavad paljude naistega seksida, siis meie räägime siin ju püsisuhtesse astumisest, kus astutakse suhtesse teadmisega, et ollakse inimesega koos elu lõpuni. See, et enne püsisuhtesse astumist oli kummalgi mingeid sekspartnereid, ei ole ju oluline. Räägime kooselust - püsisuhtest.
Koos võib algselt tahta olla, aga seksitakse vahepeal ka teistega. Lausa peetakse armukesi. Tavaline pika suhte stsenaarium. Juhtub, et asi tuleb välja ja teine naine kallis, on see mehikene su juurest läinud kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2025 23:59

Kõikidel inimestel ei lähe nii kehvasti nagu sinu emal ja isal, kes piinlesid oma abielus.

Ja saan aru, et sul endal on ka kehvad kogemused meestega. Väga kahju, et oled haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud.
Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.

Traditsioonilise monogaamse peremudeli („kuni surm meid lahutab“) kõrvale on elujõulisena tulnud sarimonogaamia ehk üks pikaajaline püsipartner korraga ning neid suhteid võib elu jooksul järjepanu olla mitu tükki. Üle poolte alla 60aastaste täiskasvanute elus on kaks-kolm pikka ja olulist suhet (mõnel rohkemgi). See on nüüdne uus normaalsus. Lühiseiklusi võib nende suhete vahele (ja mõnikord ka suhte ajale) mahtuda mõnel kümneid, püsimatutel sadu.

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... list-suhet
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.

Traditsioonilise monogaamse peremudeli („kuni surm meid lahutab“) kõrvale on elujõulisena tulnud sarimonogaamia ehk üks pikaajaline püsipartner korraga ning neid suhteid võib elu jooksul järjepanu olla mitu tükki. Üle poolte alla 60aastaste täiskasvanute elus on kaks-kolm pikka ja olulist suhet (mõnel rohkemgi). See on nüüdne uus normaalsus. Lühiseiklusi võib nende suhete vahele (ja mõnikord ka suhte ajale) mahtuda mõnel kümneid, püsimatutel sadu.
See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle. 🙂
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2025 08:51Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski.
Mehed, kellele meeldivad vaimsete häiretega ebastabiilsed naised? Nende poole tõesti ei küündi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist