Taaskord hea näide, kui normaalne on lapsepuhkuse süsteem Eestis.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 19:25
Ma ei tea, kuidas praegu on, aga mingil ajal oli lubatud imetamispaus üks tund päevas.
Rase ja mees jättis maha
-
Külaline
-
Külaline
Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:56Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:48Tegelikult ikka päris jube- minna tööle paar kuud pärast sünnitust. Kuidas seal siis imetamine näiteks käib, ei imetatagi?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:01 Mis filmid. Ameerikas ollakse ka pärast sündi ainult paar kuud kodus, mitte nagu meil, et paar aastat vähemalt. Mingit emapalka seal ei saada ja töökoht säilib ka vaid mõned kuud, pärast seda võib tööandja sind töötajate nimekirjast välja arvata.
-
Külaline
Mis mõttes, ka siis oli lubatud emapuhkus, aga see töötaja otsustas ise tööle tulla varem. Ja siis oligi lubatud emale käia vahepeal imetamas. See oligi Eestis.
-
Külaline
Ok, selle kõige peale meenus, et mind pisteti sõime juba 3-kuuselt. Praegu, oma laste kõrvalt mõtlen, et mida asja nagu...!? Kas tänapäeval üldse on võimalik nii vara oma titt ära sokutada?
-
Külaline
Ei käinud trennis, külas, mitte kusagil? Jube elu.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:23Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:56Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:48
Tegelikult ikka päris jube- minna tööle paar kuud pärast sünnitust. Kuidas seal siis imetamine näiteks käib, ei imetatagi?
-
Külaline
Eestis enne 1.5 aastat riigilasteaeda ei võta. Sest nii kaua on maksuline puhkus. Erakasse vist võetakse ka varem.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:31 Ok, selle kõige peale meenus, et mind pisteti sõime juba 3-kuuselt. Praegu, oma laste kõrvalt mõtlen, et mida asja nagu...!? Kas tänapäeval üldse on võimalik nii vara oma titt ära sokutada?
-
Külaline
Meil on siin jälle üks kroonimata sangar!Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:33Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.
-
Külaline
Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:23Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:56Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:48
Tegelikult ikka päris jube- minna tööle paar kuud pärast sünnitust. Kuidas seal siis imetamine näiteks käib, ei imetatagi?
-
Külaline
Nii ongi ju loomulik. Ja miks naine peaks andma mehele ära imelise võimaluse lastega kodune olla.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 22:12Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:23Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:56
Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.
-
Külaline
Ja võimaluse hiljem kangelasema-märtrit mängida?Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:33Nii ongi ju loomulik. Ja miks naine peaks andma mehele ära imelise võimaluse lastega kodune olla.
-
Külaline
Lapsed olid vägagi palju mehe rida ja on seda olnud palju aastaid, aga emapuhkust poleks talle iial ära andnud. Väga mõnus oli nendega kodus olla.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:33Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
-
Külaline
Ära nõmetse.
-
Külaline
Aa, sa oledki juba selles faasis, eks?
-
Külaline
Pole aimugi, mis faasi silmas pead, aga ju siis jah. Väga meeldis emapuhkusel olla. Ootasin seda pikisilmi.
-
Külaline
Minu lapsed olid väiksed siis, kui mingit isapuhkust ei olnud välja mõeldud. Ei olnud lapsed ainult minu rida. Vastupidi, minu mees tegeles lastega keskmisest Eesti mehest oluliselt rohkem. Ja tegi selliseid asju, mida väga paljud mehed keelduvad tegemast.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 22:12Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:23Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 17:56
Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.
Imetada aga ta ei saanud. Ja loomulikult olin ma lastele käeulatuses seni, kuni nad olid rinnapiimal.
-
Külaline
Sa oled see, kes põrandal ulub, kuna lapsed kasvavad ja varsti kodust läinud? Su enda ambitsioonid ja seltsielu on olematu?Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:38Lapsed olid vägagi palju mehe rida ja on seda olnud palju aastaid, aga emapuhkust poleks talle iial ära andnud. Väga mõnus oli nendega kodus olla.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:33Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
-
Külaline
Too mõni näide, millised erilised asjad need küll on!Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 08:42Vastupidi, minu mees tegeles lastega keskmisest Eesti mehest oluliselt rohkem. Ja tegi selliseid asju, mida väga paljud mehed keelduvad tegemast.
-
Külaline
-
Külaline
Viis auto rehvivahetusse.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 09:39Too mõni näide, millised erilised asjad need küll on!Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 08:42Vastupidi, minu mees tegeles lastega keskmisest Eesti mehest oluliselt rohkem. Ja tegi selliseid asju, mida väga paljud mehed keelduvad tegemast.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 22:12
Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist