Rase ja mees jättis maha

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:25
Ma ei tea, kuidas praegu on, aga mingil ajal oli lubatud imetamispaus üks tund päevas.
Taaskord hea näide, kui normaalne on lapsepuhkuse süsteem Eestis.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 17:56
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 17:48
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 14:01 Mis filmid. Ameerikas ollakse ka pärast sündi ainult paar kuud kodus, mitte nagu meil, et paar aastat vähemalt. Mingit emapalka seal ei saada ja töökoht säilib ka vaid mõned kuud, pärast seda võib tööandja sind töötajate nimekirjast välja arvata.
Tegelikult ikka päris jube- minna tööle paar kuud pärast sünnitust. Kuidas seal siis imetamine näiteks käib, ei imetatagi?
Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.
Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 21:21
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:25
Ma ei tea, kuidas praegu on, aga mingil ajal oli lubatud imetamispaus üks tund päevas.
Taaskord hea näide, kui normaalne on lapsepuhkuse süsteem Eestis.
Mis mõttes, ka siis oli lubatud emapuhkus, aga see töötaja otsustas ise tööle tulla varem. Ja siis oligi lubatud emale käia vahepeal imetamas. See oligi Eestis.
Külaline

Ok, selle kõige peale meenus, et mind pisteti sõime juba 3-kuuselt. Praegu, oma laste kõrvalt mõtlen, et mida asja nagu...!? Kas tänapäeval üldse on võimalik nii vara oma titt ära sokutada?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 21:23
Tegelikult ikka päris jube- minna tööle paar kuud pärast sünnitust. Kuidas seal siis imetamine näiteks käib, ei imetatagi?
Saab ju välja lüpsta. Ega siingi koguaeg kodus imetamas pole, vahepeal on toitmise ajal kodus ainult mees või vanaema.
Minu neli last ei võtnud lüpsipiima suusissegi. Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.
Ei käinud trennis, külas, mitte kusagil? Jube elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 21:31 Ok, selle kõige peale meenus, et mind pisteti sõime juba 3-kuuselt. Praegu, oma laste kõrvalt mõtlen, et mida asja nagu...!? Kas tänapäeval üldse on võimalik nii vara oma titt ära sokutada?
Eestis enne 1.5 aastat riigilasteaeda ei võta. Sest nii kaua on maksuline puhkus. Erakasse vist võetakse ka varem.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 21:33Otseloomulikult ei konnanud ma see aeg ringi, kui lapsed olid veel rinnapiimaealised.
Meil on siin jälle üks kroonimata sangar!
Külaline

Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 22:12

Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
Nii ongi ju loomulik. Ja miks naine peaks andma mehele ära imelise võimaluse lastega kodune olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:33Nii ongi ju loomulik. Ja miks naine peaks andma mehele ära imelise võimaluse lastega kodune olla.
Ja võimaluse hiljem kangelasema-märtrit mängida?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:33Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
Lapsed olid vägagi palju mehe rida ja on seda olnud palju aastaid, aga emapuhkust poleks talle iial ära andnud. Väga mõnus oli nendega kodus olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:37
Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:33Nii ongi ju loomulik. Ja miks naine peaks andma mehele ära imelise võimaluse lastega kodune olla.
Ära nõmetse.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:39
Ära nõmetse.
Aa, sa oledki juba selles faasis, eks?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 01:02
Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:39

Ära nõmetse.
Aa, sa oledki juba selles faasis, eks?
Pole aimugi, mis faasi silmas pead, aga ju siis jah. Väga meeldis emapuhkusel olla. Ootasin seda pikisilmi.
Külaline

Minu lapsed olid väiksed siis, kui mingit isapuhkust ei olnud välja mõeldud. Ei olnud lapsed ainult minu rida. Vastupidi, minu mees tegeles lastega keskmisest Eesti mehest oluliselt rohkem. Ja tegi selliseid asju, mida väga paljud mehed keelduvad tegemast.

Imetada aga ta ei saanud. Ja loomulikult olin ma lastele käeulatuses seni, kuni nad olid rinnapiimal.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:38
Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 00:33Mees pole siis ühegi lapsega olnud isapuhkusel ja lapsed on teie peres vaid naise rida?
Lapsed olid vägagi palju mehe rida ja on seda olnud palju aastaid, aga emapuhkust poleks talle iial ära andnud. Väga mõnus oli nendega kodus olla.
Sa oled see, kes põrandal ulub, kuna lapsed kasvavad ja varsti kodust läinud? Su enda ambitsioonid ja seltsielu on olematu?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 08:42

Vastupidi, minu mees tegeles lastega keskmisest Eesti mehest oluliselt rohkem. Ja tegi selliseid asju, mida väga paljud mehed keelduvad tegemast.
Too mõni näide, millised erilised asjad need küll on!
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mis asjad need ikka on, eks see mähkmete vahetamine ole.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 24 Aug 2025 10:28 Mis asjad need ikka on, eks see mähkmete vahetamine ole.
:D See on ju elementaarne, et mehed teevad. Vahetavad mähkmeid, toidavad, vannitavad, panevad magama, käivad jalutamas jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 09:39
Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 08:42

Vastupidi, minu mees tegeles lastega keskmisest Eesti mehest oluliselt rohkem. Ja tegi selliseid asju, mida väga paljud mehed keelduvad tegemast.
Too mõni näide, millised erilised asjad need küll on!
Viis auto rehvivahetusse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Roosad tulbid ja 5 külalist