Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jupiteris Ukraina sari "Kire värv", teisest osast läks nii põnevaks, et hakkas elu segama 😀 https://jupiter.err.ee/1608821497/kire-varv
Teine hooaeg Kättemaksu värv.
Go3 - Leedu sari "Prügila elanikud"
Mõlemad sarjad peegeldavad hästi nõuka aega.
BellaBee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas BellaBee »

Dexter
Vikings
What we do in the shadows

Neid julgen soovitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:30
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 15:24
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:51 Kahju, et Salmoneid järelvaatamiseks ei pakuta. Hea meelega vaataks uuesti, ikka täielik retrolaks. Nii naljakas oli just see, kuidas toona rikkaid inimesi kujutati.
Jupiteris on, mitte päris algusest küll :?
https://jupiter.err.ee/1608872015/salmonid
Aitäh! Ma ei teadnudki. Pimedatel sügisõhtutel hakkan vaatama.
Ma avastasin, et V.E.R.I. seriaal on ka täitsa leitav ja vaadatav. See mulle väga meeldis ja uuesti vaadates ikka meeldis. Kõik parimad näitlejad koos, selliseid seriaale enam ei tehta.

Üheksakümnendatel olid kõik vinged seriaalid. Wikmani poisse olen palju kordi vaadanud.

Fännid, täna on "MInu geniaalne sõbranna" ETV2.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:04 Ma avastasin, et V.E.R.I. seriaal on ka täitsa leitav ja vaadatav. See mulle väga meeldis ja uuesti vaadates ikka meeldis. Kõik parimad näitlejad koos, selliseid seriaale enam ei tehta.
Vot see on küll hea uudis. Tänan :D
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:04
Ma avastasin, et V.E.R.I. seriaal on ka täitsa leitav ja vaadatav. See mulle väga meeldis ja uuesti vaadates ikka meeldis. Kõik parimad näitlejad koos, selliseid seriaale enam ei tehta.
Kust te seda vaatate?
Külaline

Yellowstone, 1883, 1923.

The Handmaids Tale (Teenijanna lugu).

Dexter, Wisting.
Külaline

Minu kunagine suur lemmik "Six feet under". Hea meelega vaataks uuesti ka "Twin Peaks" kõik vanad osad ära.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Täheväravate kõik osad olen ära vaadanud ka. Tähevärav Atlantis ja Universum.
Viimati vaatasin ära Star Treki Uued maailmad kõik 20 osa.
Need kõik on Kanadas tehtud seriaalid kuid nii Star Trek kui ka Tähevärav Universum lõppesid ära nii , et jätkub...
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Mul käsil brittide "The Bill".
Külaline

Ma vaatan Jupiterist " Isa Browni". Mõnus puhkusesari, kui ões sajab või muidu igav.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 12:39 Ma vaatan Jupiterist " Isa Browni". Mõnus puhkusesari, kui ões sajab või muidu igav.
Minu jaoks oli see liiga lapsik ja etteaimatav.
Külaline

From algas 3 hooaeg, päris põnev on.
The Penguin - uus seriaal Gotham maailmas, esimene osa oli päris hea
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 16:21 Viimase aja leidudest 3 body problem netflixis, apple tv-s teine viimati kiidetud ulme oli minu jaoks veidi aeglane - dark matter. Netflixis crash landing on you on hea meeldetuletus, milline oli elu nõuka ajal. Veel ootame lastega uut stranger thingsi, umbrellat.
3 body problem oli tegelikult hiina seriaal, mingi 30 osa, ma ei jõudnudki lõpuni vaadata. siis tegi hollywood oma lühiseriaali sellest. soovitan hiina oma vaadata, link ka siia https://en.wikipedia.org/wiki/Three-Body
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 19:06 Mulle meeldivad hetkel Severance, Yellowjackets, From, Evil, Dark Matter. Evil ja Dark Matter praegu jooksevad, teistel ootan uusi hooaegu. 3 body problem mulle erilist muljet ei avaldanud, olin juba unustanud, et see olemas on.
Severance peaks tulema uue aasta kevadel uus hooaeg.
Külaline

Just vaatasin Jupiterist Nordland '99 ja jälle tekkis küsimus miks välismaa filmides (ok seriaalides ka) noorte inimeste vanemad nii surmvanad on?
https://jupiter.err.ee/1609002794/nordland-99
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 01:07
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 16:21 Viimase aja leidudest 3 body problem netflixis, apple tv-s teine viimati kiidetud ulme oli minu jaoks veidi aeglane - dark matter. Netflixis crash landing on you on hea meeldetuletus, milline oli elu nõuka ajal. Veel ootame lastega uut stranger thingsi, umbrellat.
3 body problem oli tegelikult hiina seriaal, mingi 30 osa, ma ei jõudnudki lõpuni vaadata. siis tegi hollywood oma lühiseriaali sellest. soovitan hiina oma vaadata, link ka siia https://en.wikipedia.org/wiki/Three-Body
Mina ei suutnud Hiina versiooni vaadata, kohutav ühiskond, kõik on seltsimehed, enamik inimesi käib ringi sõjaväevormis jne. Ei suutnud sisule keskenduda, vorm oli nii karjuv. USA oma meeldis väga. Üle tüki aja selline sisu, mis ei ole etteaimatav. Ostsin isegi esimese raamatu, lugedes on see Hiina elu talutavam kuidagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:26 Sõbrad vaatasin mingi aeg kõik järjest ära. Kui sari omal ajal popp oli, siis mul oli muud ka teha kui telekat vahtida. Igatahes. Teist korda uuesti ei viitsiks vaadata ja mul vist läls midagi kaduma sealt, aga kui keegi rägib, et nad on nagu Ross ja Rachel, viidates sellele, et nad on teineteise jaoks loodud, siis mulle tunduvad nad pigem nagu kass ja koer. Nad olid koos väga lühikest aega, terve selle aja ainult kaklesid, siis läksid lahku ja hakkasid mõlemad teiste inimestega sebima, Ross tegi pulmadki teise naisega. Ja siis lõpus, kui kumbki enam kedagi teist ei saanud, hakkasid nad uuesti teineteist sebima. Ei tundu nagu unistuste suhe.
Rossi ja Racheli fenomen seisnes selles, et nad ei suutnud teineteiseta elada. Ükskõik kui palju nad ka ei püüdnud teistega suhteid arendada, ikka jõudis asi lõpus selleni, et eelistati üksteise seltsi, isegi sõprus üksteisega oli olulisem kui suhe (abielu) kellegi teisega. See oli see point.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 17:36 Kas keegi teab, kas on olemas selliseid platvorme, kus saaks vaadata vanemaid sarju, näiteks 30ne aasta taguseid. Kunagi fännasin tohutult sarja Northern Exposure, maakeeli Metsik põhjala, mille tegevus toimus Alaskal. Jube hea sari heade näitlejatega. Palju naerda sai igatahes.
Amazon Prime'is on minu meelest see olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 15:24
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:51 Kahju, et Salmoneid järelvaatamiseks ei pakuta. Hea meelega vaataks uuesti, ikka täielik retrolaks. Nii naljakas oli just see, kuidas toona rikkaid inimesi kujutati.
Jupiteris on, mitte päris algusest küll :?
https://jupiter.err.ee/1608872015/salmonid
Minu jaoks see ongi üks Jupiteri suuri hädasid, et seal on häid asju, aga enamik on kusagilt poole pealt. No ma ei hakka ju poole pealt vaatama.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 22:28 Hea tempokas oli "Kes tappis Otto Mülleri?".
Kus seda näeb?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist