Uus vaktsiin, võtke järjekorda!
-
Külaline
Jah, kõhn. Midagi ei söö.
Ohoh, mõnikord tahaks isegi nii. Õllesõber pole, aga päeva peale võiks kaks mulli küll juua, mõtlen mõnikord.kui ilm soe ja kohustusi pole. Aga pea hakkab valutama ja Nälg näpistama.
-
Külaline
Eks siis pead rohkem harjutama. Ega see minu tuttav kahekümne õlleni ka üleöö ei jõudnud, selleks on kulunud ikka mitukümmend aastat.
-
Juustup
Minu isa on surnud. Vabandust väga, et ma oma juttu mineviku vormis ei kirjutanud- ma nimelt pole sellega siiani leppida suutnud. Olen terve elu nö "isa laps" olnud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 09:23Juustup, ma vaatan, et sul läheb siin luuletades juba mitmes kord asi sassi. Nüüd jälle - eelnevas kommentaaris kirjutad, et isa suri, hilisemas ei suuda ta pärast tööd poodi minna.Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 20:36Kas noorena kõva sportlane, tervislike eluviisidega ka "puhtjuhuslikult" peale vaktsiini on nagu sant? Tal pole ühtegi diagnoosi pandud aga ta kurdab pideva väsimuse üle. Lihtsalt lebab. Peale tööd ei suuda poodigi minna. Ta ise ju teab kuna see jõuetus algas ja kuidas, kõige hullem on see, et ta ei saa seda enam muuta ega kuskil tõestada.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 09:18
/Juustup
Üldiselt ma leian, et kellegi surma kallal ilkuda on madal. Nokkige mind muudes teemades kui soovite, aga see on juba nõme.
/Juustup
-
Külaline
Tõmba nüüd hoou maha, keegi ei ole siin ilkunud kellegi surma kallal. Mida sa teistele ette heidad kui kirjutad algul, et isa suri vaktsiini tagajärjel ja järgmises kommentaaris on "Tal pole ühtegi diagnoosi pandud aga ta kurdab pideva väsimuse üle. Lihtsalt lebab. Peale tööd ei suuda poodigi minna. Ta ise ju teab kuna see jõuetus algas ja kuidas, kõige hullem on see, et ta ei saa seda enam muuta ega kuskil tõestada.". Nõme jah see teiste süüdistamine, et nad lugesid seda mida sina kirjutasid.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:28Minu isa on surnud. Vabandust väga, et ma oma juttu mineviku vormis ei kirjutanud- ma nimelt pole sellega siiani leppida suutnud. Olen terve elu nö "isa laps" olnud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 09:23Juustup, ma vaatan, et sul läheb siin luuletades juba mitmes kord asi sassi. Nüüd jälle - eelnevas kommentaaris kirjutad, et isa suri, hilisemas ei suuda ta pärast tööd poodi minna.Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 20:36
Kas noorena kõva sportlane, tervislike eluviisidega ka "puhtjuhuslikult" peale vaktsiini on nagu sant? Tal pole ühtegi diagnoosi pandud aga ta kurdab pideva väsimuse üle. Lihtsalt lebab. Peale tööd ei suuda poodigi minna. Ta ise ju teab kuna see jõuetus algas ja kuidas, kõige hullem on see, et ta ei saa seda enam muuta ega kuskil tõestada.
/Juustup
Üldiselt ma leian, et kellegi surma kallal ilkuda on madal. Nokkige mind muudes teemades kui soovite, aga see on juba nõme.
/Juustup
-
Juustup
Palun vabandust, et ma pole oma lihase isa surmast üle saanud ja teda oleviku vormis meenutan. Tõesti on temast kui surnust väga raske mõelda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 05:30Tõmba nüüd hoou maha, keegi ei ole siin ilkunud kellegi surma kallal. Mida sa teistele ette heidad kui kirjutad algul, et isa suri vaktsiini tagajärjel ja järgmises kommentaaris on "Tal pole ühtegi diagnoosi pandud aga ta kurdab pideva väsimuse üle. Lihtsalt lebab. Peale tööd ei suuda poodigi minna. Ta ise ju teab kuna see jõuetus algas ja kuidas, kõige hullem on see, et ta ei saa seda enam muuta ega kuskil tõestada.". Nõme jah see teiste süüdistamine, et nad lugesid seda mida sina kirjutasid.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:28Minu isa on surnud. Vabandust väga, et ma oma juttu mineviku vormis ei kirjutanud- ma nimelt pole sellega siiani leppida suutnud. Olen terve elu nö "isa laps" olnud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 09:23
Juustup, ma vaatan, et sul läheb siin luuletades juba mitmes kord asi sassi. Nüüd jälle - eelnevas kommentaaris kirjutad, et isa suri, hilisemas ei suuda ta pärast tööd poodi minna.
/Juustup
Loodan, et sa andestad mulle selle patu.
/Juustup
-
Külaline
Kas tõesti juba ükskord rahu ei saa, väiklane ja nõme hing?! Jäta see Juustup ükskord rahule. Kirjutas olevikus, no kirjutas. Mis valu sul on teise kallal järada nagu mingi urukoer, kes mullamutti rapib. Mine hinga värsket õhku ja rahune maha, maailmas ja isegi siin foorumis on hullemaid asju kui Juustupi olevik.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 05:30Tõmba nüüd hoou maha, keegi ei ole siin ilkunud kellegi surma kallal. Mida sa teistele ette heidad kui kirjutad algul, et isa suri vaktsiini tagajärjel ja järgmises kommentaaris on "Tal pole ühtegi diagnoosi pandud aga ta kurdab pideva väsimuse üle. Lihtsalt lebab. Peale tööd ei suuda poodigi minna. Ta ise ju teab kuna see jõuetus algas ja kuidas, kõige hullem on see, et ta ei saa seda enam muuta ega kuskil tõestada.". Nõme jah see teiste süüdistamine, et nad lugesid seda mida sina kirjutasid.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:28Minu isa on surnud. Vabandust väga, et ma oma juttu mineviku vormis ei kirjutanud- ma nimelt pole sellega siiani leppida suutnud. Olen terve elu nö "isa laps" olnud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 09:23
Juustup, ma vaatan, et sul läheb siin luuletades juba mitmes kord asi sassi. Nüüd jälle - eelnevas kommentaaris kirjutad, et isa suri, hilisemas ei suuda ta pärast tööd poodi minna.
/Juustup
-
Külaline
Siin mingi ports tegelasi tõesti kes haaravad kinni igast sõnast mis ütles ja siis närivad selle kallal. Kui muud pole võtta siis täpselt, kas keegi kasutas oleviku asemel minevikku või ütles euro asemel euri. Ja sellele lisaks siis tembeldavad. Närvihaige või valetaja või madala haridusega või hüsteerik jne. Grupp selliseid ääretult ebameeldivaid inimesiKülaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 23:25Kas tõesti juba ükskord rahu ei saa, väiklane ja nõme hing?! Jäta see Juustup ükskord rahule. Kirjutas olevikus, no kirjutas. Mis valu sul on teise kallal järada nagu mingi urukoer, kes mullamutti rapib. Mine hinga värsket õhku ja rahune maha, maailmas ja isegi siin foorumis on hullemaid asju kui Juustupi olevik.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 05:30Tõmba nüüd hoou maha, keegi ei ole siin ilkunud kellegi surma kallal. Mida sa teistele ette heidad kui kirjutad algul, et isa suri vaktsiini tagajärjel ja järgmises kommentaaris on "Tal pole ühtegi diagnoosi pandud aga ta kurdab pideva väsimuse üle. Lihtsalt lebab. Peale tööd ei suuda poodigi minna. Ta ise ju teab kuna see jõuetus algas ja kuidas, kõige hullem on see, et ta ei saa seda enam muuta ega kuskil tõestada.". Nõme jah see teiste süüdistamine, et nad lugesid seda mida sina kirjutasid.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:28
Minu isa on surnud. Vabandust väga, et ma oma juttu mineviku vormis ei kirjutanud- ma nimelt pole sellega siiani leppida suutnud. Olen terve elu nö "isa laps" olnud.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 10 külalist