Uus raamat "Salajutud"

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 14:36
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 14:00
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 12:10

Las ma pakun-sa ei ole ettevõtja ja sul ei ole raha.
Ma lisaksin, et ettevõtlikkus ei tähenda siiski, et müüd kõike, mida rumalatele suudad maha müüda. Selliseid "ettevõtjaid" loomulikult on, küll müüakse imelisi vitamiine, käevõrusid, tervendavaid kive, akvaariumi desinfikaatorit suhu tilgutamiseks ja lehma ussirohtu covidi tõrjeks. Alles paar nädalat tagasi oli Ekspressis ka juttu kahest noorest "ettevõtjast", kelle portaali said kättemaksuks oma exkallima alasti pilte üles riputada.
Siin tulebki nüüd mängu see eetika ja moraal, mida ühtedel on ja teistel mitte. Midagi keerulist siin pole, nagu juba öeldud, inimesed ongi erinevad.
Ülimalt inetu, et Malluka/Pärtelpoja kuulajaid rumalateks pead. Edasi on mõttetu kommenteerida.
Ja kus seda on väidetud? :lol: Selgita nagu lapsele: siin on korduvalt kirjutatud, et inimesed on erinevad, loevad erinevaid asju, pole õige ega vale.
Tõesti mõttetu kommenteerida, nagu jookseks peaga vastu seina.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 15:01
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 14:36
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 14:00

Ma lisaksin, et ettevõtlikkus ei tähenda siiski, et müüd kõike, mida rumalatele suudad maha müüda. Selliseid "ettevõtjaid" loomulikult on, küll müüakse imelisi vitamiine, käevõrusid, tervendavaid kive, akvaariumi desinfikaatorit suhu tilgutamiseks ja lehma ussirohtu covidi tõrjeks. Alles paar nädalat tagasi oli Ekspressis ka juttu kahest noorest "ettevõtjast", kelle portaali said kättemaksuks oma exkallima alasti pilte üles riputada.
Siin tulebki nüüd mängu see eetika ja moraal, mida ühtedel on ja teistel mitte. Midagi keerulist siin pole, nagu juba öeldud, inimesed ongi erinevad.
Ülimalt inetu, et Malluka/Pärtelpoja kuulajaid rumalateks pead. Edasi on mõttetu kommenteerida.
Ja kus seda on väidetud? :lol: Selgita nagu lapsele: siin on korduvalt kirjutatud, et inimesed on erinevad, loevad erinevaid asju, pole õige ega vale.
Tõesti mõttetu kommenteerida, nagu jookseks peaga vastu seina.
Ettevõtlikkus on see, kus keerad nõudluse pakkumiseks ning teenid sellega korralikult raha. Simple. Olen teismeeast saadik ostnud odavalt ja müünud kallimalt täpselt seda mida vaja-kulda, antiiki, vaipu, siidisalle, tuhandetes ühikutes korraliku brändi spordiriideid ja sulejopesid, kallite brändide kaupa, lõhnu,näohooldustooteid jm.
Külaline

Arvestadea seda, kui hästi nende tooted(raamatud ja vestlusõhtud, tasuline sisu jne) peale lähevad, siis tegelikult see "mõttetu jama, omg roppused, klatš jne" on tühi kiun. Ma usun, et pooled sellest kuulutajatest ise ka tarbivad seda 😆.
Aga lihtsalt moe pärast teevad maha ja kutsuvad teda Mullikaks. Ja ometi sisu teavad ka täpselt.

Mina isiklikult tasulist sisu ei tarbi ja ei tea täpselt. Aga mul on hea meel, et inimene oskab nii hästi raha teenida.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 17:34 Arvestadea seda, kui hästi nende tooted(raamatud ja vestlusõhtud, tasuline sisu jne) peale lähevad, siis tegelikult see "mõttetu jama, omg roppused, klatš jne" on tühi kiun. Ma usun, et pooled sellest kuulutajatest ise ka tarbivad seda 😆.
Aga lihtsalt moe pärast teevad maha ja kutsuvad teda Mullikaks. Ja ometi sisu teavad ka täpselt.

Mina isiklikult tasulist sisu ei tarbi ja ei tea täpselt. Aga mul on hea meel, et inimene oskab nii hästi raha teenida.
Tõsi. Kui inimene on oma tööga miljonäriks saanud, tähendab see, et ta teeb midagi, mida on vaja ning mille eest ollaks nõus maksma.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 17:47Kui inimene on oma tööga miljonäriks saanud, tähendab see, et ta teeb midagi, mida on vaja ning mille eest ollaks nõus maksma.
Mul on Malluka üle hea meel, aga samas kahju, et kellelgi on seda jama vaja. Me oleme mandunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 22:03
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 17:47Kui inimene on oma tööga miljonäriks saanud, tähendab see, et ta teeb midagi, mida on vaja ning mille eest ollaks nõus maksma.
Mul on Malluka üle hea meel, aga samas kahju, et kellelgi on seda jama vaja. Me oleme mandunud.
Räägi enda eest, mina küll ei ole. Elu on ilus ja aina paremaks läheb. Salajuttude podcasti olen ära kuulanud kõik episoodid ja see on tõesti super meelelahutus. Palju nalja, reaalset elu, tervet huumorit - see ongi normaalne ja terve inimese elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 22:07Räägi enda eest, mina küll ei ole. Elu on ilus ja aina paremaks läheb. Salajuttude podcasti olen ära kuulanud kõik episoodid ja see on tõesti super meelelahutus. Palju nalja, reaalset elu, tervet huumorit - see ongi normaalne ja terve inimese elu.
Seda ma ju ütlesingi - me oleme mandunud.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 22:03
Mida sellist ta siis teeb, mida päriselus paljud ei teeks? Inimesed ongi sellised, neid huvitab teiste elu, tahavad kuulda põnevaid jutte ja saada nalja.

Muidugi ma saan aru, et selles foorumis on patt tunnistada, kui aeg-ajalt vaadatakse mingit no brainer sarja, loetakse lihtsat kirjandust, kuulatakse "halba muusikat", süüakse rämpstoitu, lüüakse sotsiaalmeedias aega surnuks jne. Siin on ainult kõrgkultuuri tarbiv eliit koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 23:19
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 22:07Räägi enda eest, mina küll ei ole. Elu on ilus ja aina paremaks läheb. Salajuttude podcasti olen ära kuulanud kõik episoodid ja see on tõesti super meelelahutus. Palju nalja, reaalset elu, tervet huumorit - see ongi normaalne ja terve inimese elu.
Järelikult väga tore, et te olete mandunud. Ma saan episoodides teie elust osa ja palju nalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 08:50
Järelikult väga tore, et te olete mandunud. Ma saan episoodides teie elust osa ja palju nalja.
Sa lihtsalt vaatad oma peegelpilti. Arvata võib, et see teeb palju nalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 10:22
Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 08:50

Sa lihtsalt vaatad oma peegelpilti. Arvata võib, et see teeb palju nalja.
Ei, ma vaatan ikka sind. Minu elus selliseid pissi-ja kakaasju ning muud imelikku ei esine.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 11:11 Minu elus selliseid pissi-ja kakaasju ning muud imelikku ei esine.
Kahtlen! Iga täiskasvanu on vähemalt korra püksi s.ttunud kogemata. Statistika :!:
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 11:39
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 11:11 Minu elus selliseid pissi-ja kakaasju ning muud imelikku ei esine.
Kahtlen! Iga täiskasvanu on vähemalt korra püksi s.ttunud kogemata. Statistika :!:
:O Otsi abi.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 23:19
See on tegelikult täiesti hirmutav, millist mõju kergeusklikele omab sotsiaalmeedia ja internet. Täna just lugesin ühest tuntud mudijast, kellel sadu tuhandeid jälgijaid ja kes kõigi nende filtrite varjus on kokaiinisõltlane. Ja selliseid on palju, näiliselt on kõik hiilgav, aga tegelik elu on midagi muud.
Või võtame youtube videod, väga paljud kuulavad isehakanud "meedikute" ja muiduteadjate lugusid ja usuvad kõiki jaburdusi, mida nad väidavad. Täiesti mõistmata, et seal ei ole eesmärk tõde kuulutada, vaid reklaamidega raha teenida. Mida shokeerivam jutt, seda rohkem külastajaid ja seda rohkem raha jookseb. See, et tegemist täiesti vale ja kahjulikugi infoga, ei häiri kedagi.
Minu sõbranna, kel halvaloomuline kasvaja, usub, et alternatiivsete meetoditega ja positiivse mõtlemisega saab sellest lahti. Avastas hiljuti lisaks muule ka sellise eduka youtube "terviseguru", kelle mõtteharjutusi igapäevaselt teeb. Kokku juba aasta aega raisanud sellele. Nüüd selgus, et ainus, kes selliste meetodite kasulikkusest midagi ei tea, on edasi arenenud kasvaja. Arvate, et nüüd siis lõpuks tuli maa peale ja suundus tavameditsiini juurde. Kahjuks ei, usk on ikka veel tugev.
See siis selle väite kohta, et kõik kõlbab müügiks, peaasi, et keegi ostab. Siin jah inimesed jagunevad, kes suudab sellise põhimõttega raha teha ja kes mitte. Mina isiklikult eelistaksin teenida raha millegagi, mis tegelikult vajalik ja kellelegi kasu toob. Aga südametunnistus pole enam moes.
Ja inimeste rumalus ainult süveneb.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 12:33
See on tegelikult täiesti hirmutav, millist mõju kergeusklikele omab sotsiaalmeedia ja internet. Täna just lugesin ühest tuntud mudijast, kellel sadu tuhandeid jälgijaid ja kes kõigi nende filtrite varjus on kokaiinisõltlane. Ja selliseid on palju, näiliselt on kõik hiilgav, aga tegelik elu on midagi muud.
Kellest jutt?
Külaline

kes, kes?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 21:07
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 12:33

Kellest jutt?
Mingi Uugametsamutt avastas Ameerika. Ka Daa!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 12:33
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 22:07
Siin jah inimesed jagunevad, kes suudab sellise põhimõttega raha teha ja kes mitte. Mina isiklikult eelistaksin teenida raha millegagi, mis tegelikult vajalik ja kellelegi kasu toob. Aga südametunnistus pole enam moes. Ja inimeste rumalus ainult süveneb.
Mõtlen, et suunamudijad, kes lihtsalt poodides filmivad ja oma järjekordset ostu reklaamivad, võiks näidata veidi teistsugust elu. Palju huvitavam oleks vaadata maal elamist, loomadega tegelemist, mitte linnakeskonnas niisama raha tuulde loopimist ja tohutut ületarbimist.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 08:00
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 22:03
Mida sellist ta siis teeb, mida päriselus paljud ei teeks? Inimesed ongi sellised, neid huvitab teiste elu, tahavad kuulda põnevaid jutte ja saada nalja.

Muidugi ma saan aru, et selles foorumis on patt tunnistada, kui aeg-ajalt vaadatakse mingit no brainer sarja, loetakse lihtsat kirjandust, kuulatakse "halba muusikat", süüakse rämpstoitu, lüüakse sotsiaalmeedias aega surnuks jne. Siin on ainult kõrgkultuuri tarbiv eliit koos.
Miks patt tunnistada? Mind küll ei huvita siin midagi esitada. Loen lihtsat kirjandust alati, kui lendan või reisin, halba muusikat ei kuula kunagi ja rämpstoitu ei söö ka iial, no ok, kui näljasurm oleks tulemas või äkki vaeseks jääks. Sotsiaalmeedias aega surnuks ei löö, kui nüüd seda foorumit just sinna alla ei liigita. Vaba aega on küll hetkel ülemäära, seetõttu siin käingi... :D
Külaline

Guest kirjutas: 04 Dets 2025 10:13
Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 12:33
Siin jah inimesed jagunevad, kes suudab sellise põhimõttega raha teha ja kes mitte. Mina isiklikult eelistaksin teenida raha millegagi, mis tegelikult vajalik ja kellelegi kasu toob. Aga südametunnistus pole enam moes. Ja inimeste rumalus ainult süveneb.
Mõtlen, et suunamudijad, kes lihtsalt poodides filmivad ja oma järjekordset ostu reklaamivad, võiks näidata veidi teistsugust elu. Palju huvitavam oleks vaadata maal elamist, loomadega tegelemist, mitte linnakeskonnas niisama raha tuulde loopimist ja tohutut ületarbimist.
Aga, varsti saad näha! Mallukas ostab või ehitab varsti oma farmi. Ja kindlasti saab seal olema palju loomi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist