Anonüümid

vana hea klassika
Vasta
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:16

Siis ei oleks teil piisavalt saagimismaterjali. Segadust peabki tekitama.
Võta siis minu moodi nimi, las pingutavad :D
[/quote]
Langev lind, see küll kellelegi pingutusi ei valmista.
[/quote]
Järgmine ei saa ju aru kellest jutt, otsing ühtki lindu ei leia :D
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
kaegu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaegu »

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 10 Juul 2024 16:20
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:16

Siis ei oleks teil piisavalt saagimismaterjali. Segadust peabki tekitama.
Võta siis minu moodi nimi, las pingutavad :D
Langev lind, see küll kellelegi pingutusi ei valmista.
Järgmine ei saa ju aru kellest jutt, otsing ühtki lindu ei leia :D
Olen ka juba ammu tahtnud küsida, miks sa just Langev Lind oled?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kaegu kirjutas: 10 Juul 2024 16:24
Olen ka juba ammu tahtnud küsida, miks sa just Langev Lind oled?
Ok, cuckoo mianjera aho, aga need tähed ei olnud nii vahvad.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

kaegu kirjutas: 10 Juul 2024 16:24 Olen ka juba ammu tahtnud küsida, miks sa just Langev Lind oled?
Olen
Pilt
Külaline

Kõuts kirjutas: 10 Juul 2024 16:01
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:58
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:34

Aga tegelikult topitakse kõik oma taskutesse. Palju neid inimesi tegelikult ikka on, kes päriselt sularaha politseisse viivad. Pangakaardid ja rahakoti vel, aga sularaha.. kahtlen.

/Juustup
Loomulikult ei viiks ning väga ei usu, et keegi seda üldse teeks.
Kas hiljaaegu polnud lausa uudis, et Tartus leidis keegi mitukümmend tuhat ja viis politseisse?
Mitukümmend tuhat on hoopis teine asi. Pidasin silmas, et kõnniteel vedeleb mingi kupüür.
Külaline

Ei kujuta ka ette, et keegi läheks politseisse oma kadunud kümnekat otsima või suudaks ära tõestada, et see just tema oma on 🙃
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 11:58
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 21:16
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 01:57

Minul on juustu vastu antipaatia tema venemeelsuse pärast. Ta ütles kuskil ka, et me peaksime veremaa vastu taktitundelised olema.
Minul on juustupea vastu antipaatia sellepärast, et ta vägivalla teemas kirjutas, et ta mitte kunagi ei sekkuks, kui näeb-kuuleb vägivalda. Ka abi ei kavatse kutsuda, kui vägivalla ohver peaks kuhugile metsa alla vedelema jääma pärast intsidenti. See kõik ei puuduta ju teda. Peaasi, et see kõik temaga ei juhtunud. See, et keegi kuskil parasjagu verest tühjaks jookseb, kuigi abi saades, oleks võimalik inimene päästa, on suva.
Sa ilmselt peaksid täpsuse huvides seda teemat uuesti lugema. Ma aitaksin küll, aga oma võimaluste piires ning mitte oma elu ja tervisega riskides. Mul pole sellisel hetkel aimugi kas vägistajaid on üks või mitu, on nad relvastatud vms. Teoreetiliselt peaksin ma sinna metsa sisse astudes riskima oma eluga võõra inimese nimel ja vabandust, nii hea inimene ma tõesti pole. Abi ma kutsuksin, aga mitte oma elu ja tervise hinnaga.

/Juustup
Sa peaksid ise täpsemalt meeles pidama, mida oled kirjutanud. Päris selgelt õigustasid seda pääsenu peret, et nood olid õnnelikud, et enda lähedane pääses ja kõik edasine ei ole oluline.

Mind tsiteerid! Jah, mina ka ei kargaks kahe kakleva mehe vahele. Samuti ei julgeks ma vägistajat seljast ära kiskuma hakata. Küll aga helistaksin turvalisse kohta jõudes (minu kirjeldatud juhul toimus asi pääsenud tütarlapse kodumaja taga, mitte kuskil kilomeetrite kauguses) politseisse. Kui ma ise oleksin nii šokis, et ei suudaks abi kutsuda, siis paluksin seda kellelgi teisel teha.

Konkreetsel juhul oli aga tegemist viieliikmelise perega, kus kaks täiskasvanut - lapsevanemad - ema ja isa. Ja kolm peaaegu täiskasvanud last. Nendest mitte keegi ei tulnud selle peale, et äkki kannatanu vajab abi.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 10 Juul 2024 16:53
kaegu kirjutas: 10 Juul 2024 16:24 Olen ka juba ammu tahtnud küsida, miks sa just Langev Lind oled?
Olen
Pilt
Siis oled ju valesti kirjutanud, õige on කෙකැටි (öeldakse kekati).

Saan aru küll, lasid googlel tõlkida "kukkuv lind" ja see tõlkis "langev lind"?
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 23:56
Siis oled ju valesti kirjutanud, õige on කෙකැටි (öeldakse kekati). See on kriiskav

Saan aru küll, lasid googlel tõlkida "kukkuv lind" ja see tõlkis "langev lind"?
Google ühtpidi tõlgib, aga tagasi tõlgib vale tähenduse, ju see kukkuv kägu oi liiga keeruline.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 11 Juul 2024 00:27
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 23:56
Siis oled ju valesti kirjutanud, õige on
(öeldakse kekati). See on kriiskav
Google ühtpidi tõlgib, aga tagasi tõlgib vale tähenduse, ju see kukkuv kägu oi liiga keeruline.
Ma ei tea kust sa neid sõnu võtad, kriiskav on hoopis කෑගැසෙන (kægasena).
Google hanitab sind täiega :)
Vaata kasvõi https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=9oIr3A4tE9g
Pealkirjas ka කුකුළා.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 21:11
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 11:58
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 21:16
Minul on juustupea vastu antipaatia sellepärast, et ta vägivalla teemas kirjutas, et ta mitte kunagi ei sekkuks, kui näeb-kuuleb vägivalda. Ka abi ei kavatse kutsuda, kui vägivalla ohver peaks kuhugile metsa alla vedelema jääma pärast intsidenti. See kõik ei puuduta ju teda. Peaasi, et see kõik temaga ei juhtunud. See, et keegi kuskil parasjagu verest tühjaks jookseb, kuigi abi saades, oleks võimalik inimene päästa, on suva.
Sa ilmselt peaksid täpsuse huvides seda teemat uuesti lugema. Ma aitaksin küll, aga oma võimaluste piires ning mitte oma elu ja tervisega riskides. Mul pole sellisel hetkel aimugi kas vägistajaid on üks või mitu, on nad relvastatud vms. Teoreetiliselt peaksin ma sinna metsa sisse astudes riskima oma eluga võõra inimese nimel ja vabandust, nii hea inimene ma tõesti pole. Abi ma kutsuksin, aga mitte oma elu ja tervise hinnaga.

/Juustup
Sa peaksid ise täpsemalt meeles pidama, mida oled kirjutanud. Päris selgelt õigustasid seda pääsenu peret, et nood olid õnnelikud, et enda lähedane pääses ja kõik edasine ei ole oluline.

Mind tsiteerid! Jah, mina ka ei kargaks kahe kakleva mehe vahele. Samuti ei julgeks ma vägistajat seljast ära kiskuma hakata. Küll aga helistaksin turvalisse kohta jõudes (minu kirjeldatud juhul toimus asi pääsenud tütarlapse kodumaja taga, mitte kuskil kilomeetrite kauguses) politseisse. Kui ma ise oleksin nii šokis, et ei suudaks abi kutsuda, siis paluksin seda kellelgi teisel teha.

Konkreetsel juhul oli aga tegemist viieliikmelise perega, kus kaks täiskasvanut - lapsevanemad - ema ja isa. Ja kolm peaaegu täiskasvanud last. Nendest mitte keegi ei tulnud selle peale, et äkki kannatanu vajab abi.
Laias laastus siin teemas ei olegi õiget ega valet vastust. Tuleb mõista, et iga inimene käitub selles olukorras erinevalt- mõnel on tõesti ükskõik, mõni kardab- aga kui need kaks inimest ÜHTMOODI MIDAGI EI TEE on TULEMUS SAMA.

Ehk siis pole mingit õigustust sellele kes kardab. Kui tulemus on, et keegi ära vägistati, siis need inimesed kes mööda jalutasid on ühtmoodi ükskõiksed käesoleva intsidendi osas.

Mina kindlasti ise vahele ei roniks- see on liiga ohtlik. Sa ei saa aidata teist inimest, kui sa ise ka ohvriks langed. Mina põgeneks kuhugi turvalisemasse paika ja helistaks politseisse.
Teine asi oleks kui ma oleksin koos meessoost sõpradega, nö "kambaga". Siis oleks lootust see pervert kinni nabida.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 9 külalist