Et asi selge oleks, siis...Tolmukübe kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:59Jah, on küll nii. Ta juba ammu selline. Kunagi ma siit kuskilt lugesin, kui õigesti mäletan, et sellisel on minu suhtes jälitusmaania, keegi kirjutas. Oli vist nii. Omistab jah teiste kirjutistele minu autorluse, kuna minu kirjastiil pidi olema "äratuntav". Ehk et teisisõnu, ma pidevalt viirastun inimesele. Ma olen ainult ühe korra, siis, kui ma alles olin registreerunud, külalise alt teema teinud, muidu kõik oma nime alt. Ühesõnaga, ma olen inimesele pähe löönud, mis teha, see normaalne pole. Vbl see on inimene, kellel on vaja kellegi kallal õiendada. Ja neid võib siin isegi mitu olla.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:40
Üks ilmne hull otsib sind kartulisalati teemas taga ja omistab kõigile teistele kirjutajatele, kelle arvamus talle ei meeldi miskipärast sinu nime?
Kas seal kartulisalati teemas see ei ole sinu kommentaar? Küsimus oli, et mida te kartulisalatit tehes sinna kunagi ise ei pane.
"by Tolmukübe » 03 Jan 2026 14:39
Sibul, hapukoor, värske kurk, porgand."
Kui see sinu kommentaar ei ole, siis kes selle sinu nime alt kirjutas?
Mina konkreetselt tsiteerisin seda sinu kommentaari, mille peale keegi välja kargas ja hakkas mind süüdistama, et omistan meelevaldselt temale sinu kommentaare. Ja kukkus sõimama põhiharidusega lolliks ja imbekaks, saamata lõpuni aru, et mitte keegi ei tsiteerinud teda ja mitte keegi seal teemas ei halvustanud kellegi toidueelistusi.