Juhtub, väga harva. Kui tüdruk ja peenis, siis võib olla tegemist suurenenud kliitoriga, mis meenutab peenist (Ambiguous genitalia). On olemas ka nt hermafrodiidid. Ka loomariigis. Lapsed, kes sünnivad nt mõlema soo suguorganistega. Tüdruk, kellel munasarjad, aga ka peenise moodi suguelund. Reeglina soovitatakse siis lasta sel lapsel kasvada ja areneda “neutraalselt” - et oleks võimalik vaadata kas temast “saab” poiss või tüdruk ning hiljem tehakse siis ka korrigeerivad protseduurid.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:28Minu viimase raseduse ajal tehtud test näitas lapsel väga kõrget trisoomia 13 riski, mis tähendas, et pidin raseduse keskel tegema looteveeuuringu. Selle uuringuga saad teada ka lapse soo. Looteanatoomias küsis arst, et kas ma lapse soo sain uuringus teada ja minu vastuse peale ütles ta, et geneetilised ja füüsilised tunnused klapivad. Kui ma küsisin, et kas võib siis nii ka olla, et need ei kattu, sain teada, et seda juhtub ja on tema praktikaski juhus olnud. Nii et see polegi võimatu, et sünnib väike tüdruk, aga tal on peenis.
Kas tunnete mõnda sugu vahetanud inimest?
Mida sa siin Eesti foorumis seletasiseerid, kui keelt suurt ei oska ja Eestist ka eriti midagi ei tea?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:23Elad, õpid!! Tõesti. Olin 18 kui Eestist ära läksin ja erialane sõnavara polnud siis kasutuses. diagnostizieren on sõnavaras ja küllap automaatselt arvasin, et Eesti keeles analoogne. Diagnoosima.
[/quote]
Ja kui palju sina täpselt tead soolisest düsfooriast, et antud teemal sõna võtad?
-
Külaline
No on täiesti võimalik, et inimene on välimuselt naine mis naine, aga tal on allalaskumatud munandid. Vt androgeeniresistentsuse sündroom ehk testikulaarne feminisatsioon ehk Reifensteini sündroom ehk androgeenresistentsussündroom.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:28/---/ Nii et see polegi võimatu, et sünnib väike tüdruk, aga tal on peenis.
"Dr House'is" oli üks episood sellisest juhtumist (14aastase modelliga).
-
Külaline
Ja mis see sinu asi on, mis siin toimub, kui sa siin juba mis tahes ajast ei ela?
Mina ka väga õigekirja hoidmise poolt ja olengi siiralt väga tänulik, et keegi (sõbralikultJuustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 13:53 Leevike, ära pane seda tähtede närimist tähele. Ma olen väga õigekirja hoidmise ja säilitamise poolt, aga siin ongi nii, et mõni kasutaja kes tunneb et tal midagi teemakohast enam öelda pole, hakkab tähti närima.
Mul on ka seda juhtunud ja vahel lähebki mõni sõna sassi, teiseks on selline "tore" funktsioon tänapäeva telefonides nagu autocorrect mis on minu mõned tekstid nii ära moonutanud, et jääb mulje nagu ma oleks neid narkojoobes kirjutanud.
/Juustup
Ja mina samamoodi märgin ära, kui keegi arvab, et küünelakk ja “pronouns” teevad mehest naise, et see nii mitte pole.
Aga huvitav on see, kuidas ühele veale järgneb totaalne tühistamine
Nüüd lugesin, et see lipp lehvis seal vaid ühe päeva rahvusvahelise homofoobia, transfoobia ja bifoobia vastasel päeval. Ja tõenäoliselt oli see lipp ka Leevikese uuel kodumaal, kui ta just kuskil Afganistanis või Bangladeshis ei ela.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:49Ja mis see sinu asi on, mis siin toimub, kui sa siin juba mis tahes ajast ei ela?
Ma võin ju Eestiga endiselt ühel või teisel viisil seotud olla. Ja kui tulen Eestisse ja näiteks on asja välisministeeriumisse, miks ma peaksin seal nägema lehvimas nt vikerkaarelippu ja Ukraina lippu aga mitte Palestiina lippu (kõikide tapetud laste mälestuseks) või puuetega inimeste ühingu lippu?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:49Ja mis see sinu asi on, mis siin toimub, kui sa siin juba mis tahes ajast ei ela?
-
Külaline
Aga mitu tõhustus doosi tegid? Kuna sinu keha ja sinu ajud siis pakun, et 5. Igatahes mõjus. Oled veel lollem. Ole edasi. Sinu keha ja sinu lollus.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 08:49Sama steitmendiga tulevad ALATI välja ka kõik tätoveerimise-, augustamise-, ilukirurgia- jne vastased. Õnneks on meil veel igal inimesel õigus võtta ISE vastu oma keha puudutavad otsused. Eriti tervist, diagnoosi ja ravi puudutavad otsused peaks jääma ainult inimese enda ja meditsiinipersonali kätte. Ning ideaalis ei peaks ühelgi asjassepuutumatul olema ABSOLUUTSELT mingit õigust midagi teiste ravi või selle kättesaadavuse kohta arvata.Juustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 00:34 Kui minu teha oleks, keelaks ma selle kehade retsimise ära. Olgu inimene suhtes kellega ta soovib või kuidas soovib, aga see lõputu hakeldamine ja hilisem potensiaalne kahetsus, suitsiidioht jne pole seda kõike väärt.
Pigem tasuks panustada psühholoogilisele nõustamisele ja kui ABSOLUUTSELT muud varianti pole, siis alles kirurgiliselt sekkuda. Ja ideaalis võiks ja peaks see olema VIIMANE lahendus.
/Juustup
Pole võtnudki.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:45Ja kui palju sina täpselt tead soolisest düsfooriast, et antud teemal sõna võtad?Leevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:39Mida sa siin Eesti foorumis seletasiseerid, kui keelt suurt ei oska ja Eestist ka eriti midagi ei tea?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:23
Elad, õpid!! Tõesti. Olin 18 kui Eestist ära läksin ja erialane sõnavara polnud siis kasutuses. diagnostizieren on sõnavaras ja küllap automaatselt arvasin, et Eesti keeles analoogne. Diagnoosima.
[/quote]
Sorry, siin pilt kõikide nende Külalistega nii segi, kes ei taha et neid kuidagi identifitseerida või konkreetsemalt tsiteerida (või harilikule külalisele omaselt solvata ja alavääristada) et ei oskagi vahet teha milline Külaline mida ütles.
-
Külaline
Sellest need nn "´õiged" kvaliteet inimesed aru ei saa. Palestiina lapsi tohib tappa, sest tapjateks on õiged inimesed. Ja kuna praegu valitsev klikk tahab, et nad hauguksid siis hauguvad. Ajupestud biomass kes arvab, et nad on teistest parimad. Iga riigi välisministeeriumi ees peab lehvima enda riigi lipp mitte kukil kaugel sõdiva riigi oma.Leevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:57Ma võin ju Eestiga endiselt ühel või teisel viisil seotud olla. Ja kui tulen Eestisse ja näiteks on asja välisministeeriumisse, miks ma peaksin seal nägema lehvimas nt vikerkaarelippu ja Ukraina lippu aga mitte Palestiina lippu (kõikide tapetud laste mälestuseks) või puuetega inimeste ühingu lippu?
Trumpi tulistati. Sellised peavad ka sellsit teguviisi õigeks.
Oh, minu uues kodumaas ripuvad nad igal pool KOGU aeg (õigekirja fanattidele: kaks sõna, kogu aeg). Tenniseklubis, ülikoolis, basseini ees, ülekäiguradasid on mitte musta-valgega, vaid vikerkaarevarvidega. Koolides on vikerkaarepeod, lastele on drag Queen ettelugemised raamatukogudes. Seda saab korralikult igalt poolt kogu aeg.
Viimati muutis Leevike, 14 Juul 2024 15:08, muudetud 1 kord kokku.
-
Juustup
Sõbralikus ja viisakas fakti nentimises polegi midagi halba. Halb on siis kui seda tehakse üleolevalt ja sapiselt.Leevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:54Mina ka väga õigekirja hoidmise poolt ja olengi siiralt väga tänulik, et keegi (sõbralikultJuustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 13:53 Leevike, ära pane seda tähtede närimist tähele. Ma olen väga õigekirja hoidmise ja säilitamise poolt, aga siin ongi nii, et mõni kasutaja kes tunneb et tal midagi teemakohast enam öelda pole, hakkab tähti närima.
Mul on ka seda juhtunud ja vahel lähebki mõni sõna sassi, teiseks on selline "tore" funktsioon tänapäeva telefonides nagu autocorrect mis on minu mõned tekstid nii ära moonutanud, et jääb mulje nagu ma oleks neid narkojoobes kirjutanud.
/Juustup) märkis ära, et tegin vea. Elan.Õpin. Rumal viga. Oleks pidanud teadma, absoluutselt. Oma kutsealase žargooniga pole eesti keeles kokku puutunud ja peaksin paljud sõnad üle kontrollima ja tõlkima.
Ja mina samamoodi märgin ära, kui keegi arvab, et küünelakk ja “pronouns” teevad mehest naise, et see nii mitte pole.
Aga huvitav on see, kuidas ühele veale järgneb totaalne tühistamine. Alavääristamine ja naeruvääristamine. See, mis siin toimub, peegeldab hästi mu meelest Eesti ühiskonda. Ja pilt pole ilus.
Ma loodan, et siia foorumisse ühtegi düsgraafikut ei satu- see inimene hekseldatakse siin poole tunniga ära. Lisaks olen ma kindel, et keegi tema haigust ei usuks ja ta peaks ka kohe "tõestusmaterjalid" ette laduma. Jube.
Mina olen paratamatult seda meelt et mees sünnib mehena ja naine naisena. See on nii ja see on fakt. Inimene võib tunda ennast kelle või millena iganes, aga ta on ikkagi täpselt see kes ta on, ükskõik kuidas ta iseennast ei määratleks.
Mina näiteks ei saa öelda, et ma olen Ameerika president Joe Biden, sest ma määratlen end nii. No ma pole. Pole ka Vladimir Putin, seinakell, allveelaev, kass või Angela Merkel. Lihtsalt pole. Inimesed võiksid pigem kulutada selle energia, mis praegu selle "enesemääratlemise" alla kulub, iseenda identiteediga sõbraks saamisele.
/Juustup
-
Juustup
Huvitav mida sellega taotletakse?Leevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:05Oh, minu uues kodumaas ripuvad nad igal pool KOGU aeg (õigekirja fanattidele: kaks sõna, kogu aeg). Tenniseklubis, ülikoolis, basseini ees, ülekäiguradasid on mitte musta-valgega, vaid vikerkaarevarvidega. Koolides on vikerkaarepeod, lastele on drag Queen ettelugemised raamatukogudes. Seda saab korralikult igalt poolt kogu aeg.SeaTongue kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:55Nüüd lugesin, et see lipp lehvis seal vaid ühe päeva rahvusvahelise homofoobia, transfoobia ja bifoobia vastasel päeval. Ja tõenäoliselt oli see lipp ka Leevikese uuel kodumaal, kui ta just kuskil Afganistanis või Bangladeshis ei ela.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:49
Ja mis see sinu asi on, mis siin toimub, kui sa siin juba mis tahes ajast ei ela?
Ma mõistan, et see vihkamine ja omasooiharate ahistamine pole okei, aga milleks neid spetsiaalselt eksponeerida?
Heteroparaade ju pole või mingeid "heterotunde". Ei tea kas maailm hakkab lolliks minema või on sündivus tõesti liiga suur ja selle pederastiaga üritatakse sündivust vähendada..
ÕUDNE
/Juustup
-
Külaline
uuel kodumaalLeevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:05Oh, minu uues kodumaas ripuvad nad igal pool KOGU aeg (õigekirja fanattidele: kaks sõna, kogu aeg). Teniseklubis, ülikoolis, ülekäiguradasid on mitte musta-valgega, vaid vikerkaarevarvidega. Koolides on vikerkaarepeod, lastele on drag Queen ettelugemised raamatukogudes. Seda saab korralikult igalt poolt kogu aeg.SeaTongue kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:55Nüüd lugesin, et see lipp lehvis seal vaid ühe päeva rahvusvahelise homofoobia, transfoobia ja bifoobia vastasel päeval. Ja tõenäoliselt oli see lipp ka Leevikese uuel kodumaal, kui ta just kuskil Afganistanis või Bangladeshis ei ela.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 14:49
need
tenniseklubis
mustvalgeid, vaid vikvikerkaarevärvides
drag queen'ide
Aga sa ei aruta enam soolise düsfooria üle, vaid oled lihtsalt homofoob. Imelik, et Eestisse on sul vaja tulla ka sel ühel päeval, mil välisministeeriumis see lipp heisatud on.
-
Külaline
ÕUDNE on vägistamisohvrile mitte abi kutsuda.
-
Külaline
Ära muretse, käisin ÕSis üle vaatamas ja teist korda panin nimelt valesti, et sinusugustel edasi oleks võimalik närida.
Imelikke inimesi ongi maailm täis. Osad ei oska “diagnoosida” kirjutada eesti keeles, teised ütlevad peenisega mehe kohta naine. Issanda loomaaed on kirju.
[/quote]
Mis sul viga on? Mida tähendab 'minusugused', kui ma parandasin sind õigesti? Kas ma olen sinu arvates seetõttu imelik inimene, et ma oskan õigesti öelda ja kirjutada DIAGNOOSIDA?
Issanda loomaaed on tõesti kirju, osad isendid kirjutavad 'diagnoosimise' asmel tont teab mida.
Imelikke inimesi ongi maailm täis. Osad ei oska “diagnoosida” kirjutada eesti keeles, teised ütlevad peenisega mehe kohta naine. Issanda loomaaed on kirju.
[/quote]
Mis sul viga on? Mida tähendab 'minusugused', kui ma parandasin sind õigesti? Kas ma olen sinu arvates seetõttu imelik inimene, et ma oskan õigesti öelda ja kirjutada DIAGNOOSIDA?
Issanda loomaaed on tõesti kirju, osad isendid kirjutavad 'diagnoosimise' asmel tont teab mida.
-
Külaline
Aga mitu tõhustus doosi tegid? Kuna sinu keha ja sinu ajud siis pakun, et 5. Igatahes mõjus. Oled veel lollem. Ole edasi. Sinu keha ja sinu lollus.
[/quote]
Lollem? Mida see sõna tähendab?
[/quote]
Lollem? Mida see sõna tähendab?
-
Külaline
Aga mitu tõhustus doosi tegid? Kuna sinu keha ja sinu ajud siis pakun, et 5. Igatahes mõjus. Oled veel lollem. Ole edasi. Sinu keha ja sinu lollus.
[/quote]
Tõhustusdoos kirjutatakse kokku. Lollem, tõhustus doos? Palju sul üldse haridust on, miks sa kirjutad selliste vigadega?
[/quote]
Tõhustusdoos kirjutatakse kokku. Lollem, tõhustus doos? Palju sul üldse haridust on, miks sa kirjutad selliste vigadega?
Minu parim sõber viimased 25 aastat on homo. 20 aastat tagasi käisin tema pulmas (mitte muidugi Eestis). Ma olen väga mitte homofoob!!!!! Annaksin tema eest vasaku kae ja annetaksin juuksed. Ja parim sõber jagab 100% minu vaateid. Ta jälestab laste ahistamist, jälestab et pannakse suled pähe ja dildod külge ja minnakse tänavatele õigusi taga nõudma.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:14uuel kodumaalLeevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:05Oh, minu uues kodumaas ripuvad nad igal pool KOGU aeg (õigekirja fanattidele: kaks sõna, kogu aeg). Teniseklubis, ülikoolis, ülekäiguradasid on mitte musta-valgega, vaid vikerkaarevarvidega. Koolides on vikerkaarepeod, lastele on drag Queen ettelugemised raamatukogudes. Seda saab korralikult igalt poolt kogu aeg.
need
tenniseklubis
mustvalgeid, vaid vikvikerkaarevärvides
drag queen'ide
Aga sa ei aruta enam soolise düsfooria üle, vaid oled lihtsalt homofoob. Imelik, et Eestisse on sul vaja tulla ka sel ühel päeval, mil välisministeeriumis see lipp heisatud on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], rucola ja 6 külalist